Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
drage cure i decki

zasto bas 2005-te god sam imala lose iskustvo imala sam devojaka,e pa necu da ponovi kao ranije
tuzna sam bila i svega je bilo za mene tesko

ja sam bila zaljubljena jednu ta osobu ,i tek sam saznala na zurku ,da je ona krila i da je ima vezu i slagala je da nece vezu s devojkama i bila sam malo tuzna i strpljiva
soorry nije fer

eh
e spremna sam je da nadjem ta curu i dok ne prodje na moj rodjendan

nikad nesme da ponovi kao pre.nesme da ponovi ko je solo pokusavaju da krije ko je na vezi..
mars!

vazno je ta devojka ne bi bila takva i ko ja zeli da pokoni za ljubav
spremnu da primi i da daje ljubav... vecnost

:molise:
Korisnikov avatar
By Val
Znash kako kazu? Svala krpa nadje zakrpu. Tako ce i tvoja ljubav jednog dana biti uzvracena. Samo ne odustaj... :fige:
By Bombina
jednog dana to nemora da cekati,ima puna cura ocekuju
2006 kazu treba zaljubiti je vreme isteklo
Korisnikov avatar
By Frizerka
Kumo moja,osetila sam potrebu da napisem nesto u ovoj tvojoj rubrici o ljubavi pred svoj definitivni odlazak sa foruma.Kako je rekao Dusko Radovic "Ko zna da voli ,ne treba nista drugo da radi,jer je tako malo ljubavi medju ljudima.."
Ne trazi ljubav.Ona ce pronaci tebe i desice ti se kada joj se budes najmanje nadala.Meni se dogodila...U zivotu je nazalost tako.Bog nas upozna sa nekoliko pogresnih osoba da bi znali da prepoznamo onu pravu.Srce nam je slomljeno,dani su sivi,ali vreme leci sve i ono cini sve da postanes jaca nego sto si bila.
Zelim ti da nadjes svoju polovinu koja ti nedostaje,da budes srecna i kompletna i da sa njom ostaris...
Cmok,volim te i jedno veliko ZBOGOM
:bye:
By Bombina
uh kud si posla kumo . :(

videt cemo se kad dodje prava ta osoba i vecina mene poznanje ,svesna sam i odgovorna
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by bombica
drage cure i decki

zasto bas 2005-te god sam imala lose iskustvo imala sam devojaka,e pa necu da ponovi kao ranije
tuzna sam bila i svega je bilo za mene tesko

ja sam bila zaljubljena jednu ta osobu ,i tek sam saznala na zurku ,da je ona krila i da je ima vezu i slagala je da nece vezu s devojkama i bila sam malo tuzna i strpljiva
soorry nije fer

eh
e spremna sam je da nadjem ta curu i dok ne prodje na moj rodjendan

nikad nesme da ponovi kao pre.nesme da ponovi ko je solo pokusavaju da krije ko je na vezi..
mars!

vazno je ta devojka ne bi bila takva i ko ja zeli da pokoni za ljubav
spremnu da primi i da daje ljubav... vecnost

:molise:
Ti si jedna nezna dusa, a takva je i tetka Daliborka. Evo, zelim ti da u Novoj godini nadjes svoju emotivnu luku, sto i sebi zelim.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Val
Znash kako kazu? Svala krpa nadje zakrpu. Tako ce i tvoja ljubav jednog dana biti uzvracena. Samo ne odustaj... :fige:
Ovo je malo grubo receno, ali dobro.
Ja bih rekla "Svaki bozur nadje svoga ljiljana", ili "Svaka puzavica nadje svoj zid da se uspuze", ili "Svaka ruza nadje svoju vaznu"....

Lepse zvuci!
:love:
By Bombina
hvala teto daliborka,zelim ti srecnu novu godinu i sutra novi dan i tebi srecan bozic
:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Tako je .

Ti i ja smo, bombice, kao Skarlet O` Hara iz "Prohujalo sa vihorom "...

Sutra je novi dan !
Samo, problem je u tome sto je do sada svaki put taj NOVI DAN, istina, dolazio, ali je uvek bio tezi od onog prethodnog dana.
O zivote, sudijo !
Ali bice bolje - MORA BITI BOLJE !!!!!!!
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bombica
soorry nije fer

Ima devojaka (a i momaka) koji izlaze,muvaju se po zurkama,govore da su solo a u stvari imaju vezu (i to dugogodisnju)...Cesto sam naletala na takve,imaju frajera ali bi krisom da isprobaju kako je to biti s devojkom...ili su u fazonu da se prozezaju i kao da se nista nije desilo...Svakakvih ljudi ima,i sa svakakvim motivima pocinju kontakt sa drugima...ali to nije samo problem u lgbt zajednici,takvih ima i medju str8 ljudima...
Sta da ti kazem-nemoj odmah otvarati srce svakom ko pridje,sacekaj bar malkice,pokusaj da provalis prvo kakva je osoba u pitanju...pa tek ako ti se ucini da je vredna paznje zapocni nesto.Ali ni onda ne brzaj.I budi spremna na razocarenja,to se svakom od nas desavalo i desavace se,ali pokusaj da u svakom razocarenju pronadjes pouku za sledeci put.Ne mozes ocekivati od svakog dubljeg pogleda buducu strasnu vezu do kraja zivota-to je nesto sto se teze nalazi(ali se moze naci) a kad se nadje gradi se...polako.

I pokusaj da lakse prolazis kroz ta iskusenja,ne primaj sve toliko k srcu.Razumem te,ti si dusa od devojke i boli te kad vidis koliko zlobe ima-ali u tome i jeste stvar-umeti se nositi s njom.SRECNO bombi...:hyper:
By Bombina
hvala bambola.pokusvam da gradim,oni nadaju se i imam svega poteskoca,koje cure su prihvatile al nisi dobro navikle
By Bombina
Drage forumasice i forumasi
Vi mene znate uziva i koliko ste trudili i veoma vazno i da imate (ne)razumevanje i emotivnosti
Ja sam iskusna,sve pazljivo posmatram o lezbejkama ,druzila sam cetiri godine ,uz forumu kad tad izbegavam dusmanima,neprijatelji i mrzim to,i recimo dakle
ovoj 2006
1 moja situacija je neresiva s mojima su saznali zbog neta,mene su je provalili,nisam znala o cemu se radi ,kako su je nasli ...
eto saznala sam i gde je to,znam ja to u uvek sam izbrisala history
receno moji su stari,nemogu da shvate,jer mogu da menen i nezelim da se svadjam i nemogu i morala sam da precutim i mogu da me zastite i jer boje moj zivot dok ne bude ugrozen,da neko prevari uslovno spominjanje o meni i detaljima i pre i kasnije sam
saznala sve i ono sto nije bitno ko je rekao i sta su kazali i ogoovarali negde uz kaficu i to je bilo sram
neko je sprecio da ne zaljube u mene,ustvari niste smeli da se mesate
zasto,pitam zasto
zato nemate svoja posla i rekla sam sto puta da gledate svoja posla.nema veze s tim i sto ja imam
PA STA ,STA JE BRIGA !!!
Imam da razbijem na nos,neka treba da shvate i ono ste ste meni ucinili krivo
sta nemogu da razumije ,moraju se i da budu naviknute a ne zajebavaju i jer ste vi teske ta osobe,krive ste
pre i kasnije budu shvatille i kad sam ja u pravu,samo vi dalje teske ,poslusaj i sta rece bog !!
nemate pojma niste bili p0nosni
zamolila sam i da ne spominju o meni i detaljima,i tacka i da se nemesaju zivote,devojaka koju trazim al nema uspeha
:vatrica:

2 imala sam losu situaciju s roditeljima i koju sam navodno napisala coming out,hvala na pomoci i koji ste potrudili i koju ja pazljivo posmattram i slusam savet i uspeha da sklonim problemima
nevolim probleme
moji problematicni i jeste imaju jaku teskoca i jer zivot su proziveli,moji su dobri i brinu ,znam da je plasi se buducnost ne zna se i sta se desiti :( (
rekla Sam I da mozete da upoznate nekoga koju ja znam i nisu oni hteli

i da ne izgubim ,ama ne spominj ME vise !!!
ne salji u2 ne pitaj me i odakle i gde!!zabranila sam se I da ne ogovarate i detaljima i neko raspitas zurkama iLI uz kafica
:vatrica:

vi ste krivi ,al nesmete to radite i ja nikad ne spominjem vama i vase nickove i ne zanima me sta radite i gde god zelite i radite ,mene bas me briga sto izlazite stvari mogu da pogresi

3 uspela sam da resim problemima i da ste vi pomogli da obratim , Moram da se zahvalim za ovo SEST nase poznanice tdn i krepac,tea,val i dina,I TAKODJE NASA TRAMP i one su takodje su mene upozorili i da ne radim to ono i ovo
BAS STE DIVNE TA OSOBE I DRAGE I TAKODJE SIMPE
a DrugO pricam s Adiduskom,Obe zelele da upozna uziva al ne vrlo brzo i dogovori cemo se i najskorije i ona i ja smo pricali o zivotu i savetima i putovanje i drugo smo se pricale i nista vise i adiduska voli da se zeza i malo moze da me namiguse he he

4 dalje sam napredovala idem krenem napred,odlucim I da se borim i odluka nije lako al JE tesko odlucivati

5 nisam spremna za neku zajebanciju .jedna ta devojka mene prevarila i svasta je napisala i na sms i nisam mogla da verujem...i sta je ovo???
niti jesmo upoznale uziva i ona meni svidela

recimo i ona nije iz beograda,mada je krila negde,ALi NIJE Htela da kaze i to je sram i al meni je bilo cudno,morala sam da obratim s poznanicama i koji mogu da obrate i znaju i da pomognu sta se desava o meni w njom,meni je bilo sumnjivo s njom
ona nije iz beograda,nego iz po
ona je prevarila na sms,svasta je napisala,Imala sam jednog svedoka i ona je sve videla i pokazala sam na njoj na sms i sta ona pise

recimo -meni je bilo cudno da je ona ima tek 24 gd ima sedmogodisnju kcerku sta ovo znaci ,zar je ona ima 24 gd,a njena ima sedam godina
al nije bitno ,nije krivica i to je drugo prepreka je
imala sam cudan osecaj i da nije ona okej ,nije normalna svasta je pisala na sms i rekla sam sve poznanicu i one su zbunile i zaustavile su mi i rece bombi ,sta ce ona ,nadji normalnu i nije ona odavde laze sve ,negubi vreme
reci njoj nema vremena za zajebanicju,zaboravi me. cao
i ja sam rekla i da ne salji na sms,izbirsi imenik zamolila sam i da ne zovnes i da ne cimas,i nezelim da cujem tvoje ,nema izvinjenja caos

i ja sam njoj pisala od pocetka -ajde te cekam0 u pola sedam na trgu
i pisala na sms izvini ,neradi
a stigla mi je poruka od nje i meni je bilo cudno sta ona pise i nije bas normalna
i ona pisala drugo -izvini ,boli me glava,radim nesto
nista ja nju ne razumem ,stvari su komplikovane

prekinula sam s njom,izbacila sam s njom.nije normalna ....nemoze da oporavi

6. eto bila sam na putu lepo sam provela u bosni,novi sad i tek sam opustenija i smirenije i ne zelim da mislim o problemima

7 dalje sam energicna i ponudila mi je dugogodisnja aktivistkinja i pomogla je da resim i tek sam opametila

8 i sad navodno nemam vremena da idem na mirc,ponekad svracam se na mirc i zurim se i da nadjem ta osobu i vec imam prijatelja i ma oni su mene nasli :kiss: :obraz:
imam obaveze

9 jedna ta poznanica moze da racuna na mene i ja nju i sve mogu da zahvalim

drage forumasima ,mogu iskreno reci da vama zelim puno da zahvalim ,uz moju podrsku divnoj TRAMP i vama 6 poznanica,dva poznanika simora i dr m

meni je svejedno u koga zanima ta osobi i kad tad i da ne pogresim i da ne zaljubim i mogu moje dve poznanice pazljivo ko ja ta osoba i mogu da upozore i mogu da kazu na mene - sta je valja i ne valja ta devojka
nadam se da cu ovog puta da pronadjem i borit cu se

hvala vam puno podrsku uz mene :kiss:
By Simor
Originally posted by Bombi
drage forumasima ,mogu iskreno reci da vama zelim puno da zahvalim ,uz moju podrsku divnoj TRAMP i vama 6 poznanica,dva poznanika simora i dr m
...
nadam se da cu ovog puta da pronadjem i borit cu se
Draga Bombi, davne 2000. godina, kada je ubijen prvi srpski gej aktivista Dejan Nebrigić, Lepa Mlađenović je rekla divnu rečenicu iz jedne pozorišne predstave: da se međusobno pazimo nežno, da jedni za druge brinemo nežno. I ja mislim da nama u lgbt populaciji ništa drugo i ne preostaje i da je to jedini imperativ koji moramo da imamo pred sobom.

Neće ni srpski fašisti, ni militaristi, ni homofobi da brinu za nas, to jedino mi možemo međusobno. I što se mene lično tiče, to je stvar koja se nikada ne može dovesti u pitanje. Jer ako ne budemo imali međusobne solidarnosti, ne samo da naša borba neće imati smisla, ne samo da nikada nećemo biti ravnopravni građani u ovom društvu, nego bez međusobne solidarnosti ne zaslužujemo ni da se nazovemo ljudskim bićima.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Bombi
...
3 uspela sam da resim problemima i da ste vi pomogli da obratim , Moram da se zahvalim za ovo SEST nase poznanice tdn i krepac,tea,val i dina,I TAKODJE NASA TRAMP i one su takodje su mene upozorili i da ne radim to ono i ovo
BAS STE DIVNE TA OSOBE I DRAGE I TAKODJE SIMPE
...
Drago mi je ako sam pomogla :) Ali ne moras se zahvaljivati - prijatelji zato i jesu tu...

:friends: :grouphug: :kiss:
By Bombina
bolje je imati veliku podrsku bez obzira
:kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Podrshku imash bombi. Za ostalo cjesh sama morati da se pobrinesh. ;) Jednostavno nauchi da NE VERUJESH svakome! :fige:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!