Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Primecujem da je najveci broj predizbornih mitinga sada u zatvorenom prostoru. Zna li neko zasto je to tako?

Zbog opadanja zainteresovanosti populacije za politikom /u prevodu, digli ljudi ruke od politicara/ ili...?
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa malo lakse kontrolisati da li neko u publici ima snajper...a i nema balkona, simsova i krovova okolo sa kojih bi se laklo mogao ispaliti kakav projektil...ili cak bazooka...

Mislim da je to u pitanju :kolo:
Korisnikov avatar
By Rei
Januar je?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
Januar je?
Ovo više nema smisla! Pa ne možeš uvek da kažeš ono što ja mislim! Ovo je već deseti put!
Korisnikov avatar
By Mortis
Minus je?
Nije svaki januar hladan.
Korisnikov avatar
By IriS
*malo su se kultivisali pa sad ta okupljanja ne zovu mitinzi no konvencije :kosa:
*hoće da se pokažu ko ima više para i ljubitelja pa se takmiče ko će veću/skuplju salu da zakupi
*lakše je deliti narodu predizborni materijal na ulazu u salu nego juriti ih po trgovima/baloni, parole, šalovi, zastave

...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by REI
Januar je?
I vani upeko´ minus?!?! Sta ima veze sto je januar kad je vani +12 preko dana...???

I dalje sam misljenja da je u pitanju Strah od letenja...pardon...snajpera :rafal:
Korisnikov avatar
By m..
Mozda se boje da ce turisti videti toliko krezavog sveta i genetskih aberacija na jednom mestu pa pomisliti kako je razlozno baciti H bombu na Blakan.

Salim se, samo me je uzasno isprepadala ona rulja posle Cecijaninog koncerta, mislila sam da je u toku invazija varavara-autralopitekusa.
Majke mi, videla sam takve freak-show momente da mi nije bilo dobro.
Elefant men je maneken.
Korisnikov avatar
By gari
Ma, boje se ljudi da ne "...zagrmi grom na Sv. Savu, usred zime kad mu vrijeme nije" a to je znak za bunu. Uostalom, postoji opasnost da ih onako naelektrisane bas i pogodi grom. To je prvo. Drugo, u sali mnogo bolje osecaju mirise svoga naroda /prljave noge, neoprane gatje.../ te prema tome mogu da smisljaju koliko ce im jos smanjiti standard za vreme vladavine.

I najzad: jutros dok sam sibao na pijacu po pile isprepadase me dva dilbera koji iskocise ispred mene i tutnuse mi u ruke propagandni materijal i jednu hemijsku /plavu/. Kada sam se povratio od soka pitao sam ih imaju li jos jedan komplet za moju zenu koja ih prosto obozava /a ne moze da ih vidi ocima/. Sta mogu-ne mogu da odolim kad je dzabe.

:povez: :sise: :curka:
Korisnikov avatar
By jukie
A meni dele samo časopise. Jedan je radikalski i njega nisam uzeo jer je bio na ćirilici, a i tip samo sedi na stolici na ćošku ulice. Jedna majka je počela da vrišti na dete ispred mene (vijuga se jedan po jedan između tezgi) što je uzelo taj radikalski časopis, i gde je ovde kontejner da se ovo đubre baci; na kraju ga je ostavila na nekom zaključanom frižideru za sladoled...
Drugi časopis se zove "opozicija" i njega prave Karićevi. Njega sam uzeo jer je bio na latinici, a i kolporterka se aktivno trudi i prijatno prilazi prolaznicima.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Sigurno su videli od zapadnih kolega.Evo bas je sinoc bio miting LDP-a u Novom Sadu u velikoj dvorani Spensa,pre njega su bili DSS-NS....Koliko mi se cini jednio je DS imao miting na Trgu Republike.Mislim da je u zatvorenim prostorima bolje,ne pravi se velika guzva u gradu,masa ljudi moze da se koliko toliko kontrolise,jedina mana je sto velika vecina pristalica nekih stranak izvisi pred vratima jer su u sali svi nabijeni k'o sardine pa nema mesta :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!