Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
me9 MRZIM I JA PETARDE

Ovo danas nisu normalne petarde. Ovo ko da je iz neke ratne rezerve. Na gadjanju iz automatske puške je bilo manje buke, a nas 10 je pucalo istovremeno, pa vi vidite sad. E dobro, bombe su već bile glasnije. Sva ta pirotehnika mi mnogo ide na živce, mislim da sam u životu bacio svega 2 petarde.
Korisnikov avatar
By blenta
ti tjesh
ja tju biti moralna podrshka

fin sam setjash se :giggle:
Korisnikov avatar
By radoznala
Znaci JA, totalno miroljubiva, van svadja i konfliktnih situacija dobih zescu zelju da izujem od batina 1 curko/gusku na Trgu! I tako mi je zao sto je zbrisala kad sam zagrmela "Baci je sebi ispred nogu, kretenu!", bas sam bila po prvi put u zivotu u fazonu za fight! Maloumni kreten od 100 god sa petardama!
Korisnikov avatar
By gari
A neko iz policije je neposredno pred praznik rekao kako postoji Zakon o UPOTREBI eksplozivnih sredstava i PIROTEHNICKIH sredstava i da je sve to regulisano pozitivnim zakonskim propisima i tra-la-la...Kad ono, pun Urgentni centar povredjenih od petardi a na ulicama samo sto ne dele kashikare pod onim najlonima.

Koje je to zadovoljstvo da se bacaju petarde, nikako da razumem. Kao da nam nije bilo dosta ROKANJA.

:gatara: :smilegrin: :pirat:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne smetaju mi petarde, ali posizim kad sagovornici zbog pucanja petardi ne cuju sta pricam...mis`im, kako bi bilo super da postoje petarde, ciju eksploziju cuju samo oni koji ih bacaju.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uvek procitam MRZIM PEDERE....
:smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Koje petarde? Lol. a samo opsujem u sebi onog sto me je strecnuo i cao. Nego, pao mi neki papit od vatrometa na glavu, lol. Sva sreca pa sam imala kapu. :pionir:
Korisnikov avatar
By decko
I mene nerviraju petarde...nije da ih mrzim ali mogao bih i bez njih... :roll: :duh:
By Bombina
uh uh sve bacaju petarde vani,odvratno
ide dalje da bacaju
moja drugarica nije mogla da spava zbog petarde,ja sam stavila vatu na usi pravi da ne cujem ocu da sanjam
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Mr.Ja

ja vetj tri puta chitam umesto "ogrebi i blago tebi" (greb greb nagradna igra)

- ogrebi i blago odjebi :psiholog:

:lol:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ja se zalazem za bolne smrtne kazne. Zasto da policija nema ovlascenja da uzme petarde, zapali ih i nabije prestupnicima u dupe ili niz grlo. Eksplozija, bol, vristanje povredjenih ce biti upozorenje svima koji bi da me uznemiravaju.

I zasto ne izvrsavati kasapljenje i egzekucije za taj zlocin i nad maloletnim licima?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by mladunac
Originally posted by Mr.Ja

ja vetj tri puta chitam umesto "ogrebi i blago tebi" (greb greb nagradna igra)

- ogrebi i blago odjebi :psiholog:

:lol:
Sreca moja zagorela.... :friends:
By Bombina
sve ce biti bolje nego ikada bez petarde
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Veceras sam isla ulicom i skakala na svaku petardu, ne mogu vise ovako!!! :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Deksi
sad su poceli neki ljudi da ih bacaju...uh sto to mrzim....uzimam kacigu i mac da bijem ljude koji bacaju petarde :ugriz:
Korisnikov avatar
By zboO
u pichku materinu vishe!!
By жњ
Originally posted by Deksi
sad su poceli neki ljudi da ih bacaju...uh sto to mrzim....uzimam kacigu i mac da bijem ljude koji bacaju petarde :ugriz:

dadada

to je onaj fazon

postili smo ceo dan..Мир божији, Xристос се роди.. izljubimo se triput, prekrstimo se triput i ZAPALIMO SVU PREOSTALU PIROTEHNIKU!!
By Paris
Priključujem se hejt-klubu "mrzim petarde":protest:
By White flower
Zashto i za "Badnje veche"?... Jedna mi je explodirala pored noge, te sam skochila 15m... A to idiotsko dete je, neshto kasnije, pogodilo drugo idiotsko dete petardom u glavu!?!...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam bacao petarde..na razne ljude, decu & zivotinje

Bio sam mali :stidise:

No, sada me zaista iznervira, iznenadi i presece neki blast blizu mog uha.

Ali klinci su klinci, i klinci su, ako ne glupi, a ono ludi & podvodljivi.

Njih ne mozete kriviti...

Kada ljudi po Srbiji sve slave uz pucnje pistolja.
Korisnikov avatar
By gari
Ma ne znate vi sta su petarde. Kada je u Paracinu /20 km od mene/ eksplodirala ona NEPOTREBNA municija /samo 3 500 tona a mozda i vise/, ovde kod mene u Jagodini tresla se zemlja. Ja mislio da je zemljotres, ali kako sam dresiran za vreme bombardovanja nastavio sam da spavam. Tako sada uopste vise ne reagujem na petarde nego na onoga ko ih baca.

Izgleda da im nije dosta bombi i pucanja?

:bic: :seljache: :mete:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo danas su neki matori mentoli bacali petarde po obodu pijace... imaju brat bratu pedesetak godina i klibere se kao moroni... ne znam ko ih je samo pustio na ulicu
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
Evo danas su neki matori mentoli bacali petarde po obodu pijace... imaju brat bratu pedesetak godina i klibere se kao moroni... ne znam ko ih je samo pustio na ulicu
Da nisu razvalili kapiju na "Lazi Lazarevicu"? Ili psihijatri izasli da se razvesele i opuste?

:wtf: :cowboy: :komp:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
još uvijek ih bacaju, danas su me 3 puta išizile :seljache:
By Snow_Crystal
Mrzim petarde i UVEK ali UVEk se nadjem u blizini neke budale koja ih baci u mojoj okolini. Ove godine sam ladno cekala 5 minuta da bih prosla ulicom dok su se neki klinci izivljavali i bacali vatromet - petarde... I koja je lepota u tome :puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!