Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
jj reprizno... ovaj jedan gem sto odgledah: dosadne su bre... igraju k'o na sljaci -nista akcija, nista servis-volej igra...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
:yay:rasturi ga Nole:kralj:
:klap:

joj nashi navijachi,c c c koje navijanje:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
A cujem bio je i prateci program u nekom Melburn parku.
150 naših protiv njihovih.

Dok nisu došle snage reda i razuma i prekinule im zabavu...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by ^mary^
Srbi ce izgleda promeniti tradiciju navijanja na teniskim mechevima :lol:
baš smo pravi balkanosi ... :brada:
Sukob hrvatskih i srpskih navijača u Melbourneu

Slika

Pozivajući se na svjedoke, službenici grand slam turnira Australian Open u Melbourneu naveli su kako je između hrvatskih i srpskih navijača došlo do sukoba nakon što su Srbi počeli dobacivati psovke Hrvatima koji su čekali nastup Marija Ančića. Navijačke skupine sukobile su se izvan glavnog teniskog igrališta u Melbourne Parku, a u smirivanju situacije sudjelovalo je četrdesetak policajaca i zaštitara. Prvog dana turnira iz teniskog centra izbačeno je oko 150 izgrednika.

"Izbačeni su uglavnom Srbi, jer su oni provocirali Hrvate", rekla je glasnogovornica policije Katherine Jess.

Britanska novinska agencija Reuters izvijestila je da nije bilo tučnjave ni uhićenja, a njemačka agencija DPA navodi da se incident zaoštrio kad su navijačke skupine jedna na drugu počele bacati boce.

Izvor: VIP.hr
Na 15. godišnjicu priznanja Hrvatske izbio žestoki sukob Hrvata i Srba u Australiji

Slika

AUSTRALSKI Hrvati i Srbi na 15. godišnjicu priznanja hrvatske suverenosti, prvi dan prvog Grand Slam turnira sezone Australian Open na Melbourne Parku, dočekali su na tradicionalan "balkanski" način - međusobnim vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi i tučnjavom.

Australski mediji javljaju kako je nasilje između Hrvata i Srba eruptiralo pored jednog prodajnog štanda gdje su dvije nacionalne skupine navijača počele jedni druge vrijeđati.

The Sydney Morning Herald piše kako je pored skupine srpskih navijača bila i skupina Grka koje je nakon intervencije policije izbačena iz dvorane. Razlog je navodno skandiranje srpskih navijača "Srbija, Grčka, Srbija, Grčka...".

Među sukobljenim navijačima letjele su šake, boce i pivske plastične čaše, a prema nekim procjenama u sukobu oko 150 navijača interveniralo je čak 40-ak policajaca i službenika osiguranja koji su nastojali razdvojiti sukobljene skupine.

Nakon nekog vremena policija je primjenom sile uspjela razdvojiti sukobljene navijače te ih doslovce odvući s mjesta događaja. Nekoliko je srpskih navijača zatim nakratko zadržano na ispitivanju o incidentu.

Prema izjavama nekih svjedoka, veća grupa Srba tijekom održavanja meča na trećem terenu počela je rasističkim sloganima provocirati skupinu Hrvata koji su pratili meč između Marija Ančića i Goa Soeda (Ančić je pobijedio 6-4, 6-3, 6-2). Ubrzo je došlo do sukoba koji je prerastao u žestoku tučnjavu.

Zaprepašteni gledatelji mogli su svjedočiti sve žešćem vrijeđanju i povicima, te ubrzo zatim žestokoj tučnjavi i policijskoj intervenciji koja je okončala tučnjavu. Nekoliko je navijača nakon toga podvrgnuto lakšem liječničkom tretmanu zbog ozljeda zadobivenih u tučnjavi.

Sukob je gledala velika skupina gledatelja koji su u trenucima dok je tučnjava još trajala tražili svoja mjesta u publici.

Policija je međutim, prema izviješćima iz Australije, ubrzo nakon smirivanja situacije nastojala sukob prikazati manjim nego što je bio, a sa ciljem sprječavanja izbijanja novih osvetničkih tučnjava.

"Nije bilo stvarnog sukoba. Bilo je tek vrijeđanja i izazivanja između Hrvata i Srba. Nemamo informacija o ozlijeđenima, nije bilo uhićenih i nitko nije ni za što optužen." - rekla je policijska službenica zadužena za odnose s javnošću Sheree Argento.

Argento je ustvrdila da je policija brzom intervencijom uspjela spriječiti izbijanje većeg sukoba, te je kazala kako pritom nije upotrijebljen suzavac niti druga sredstva za suzbijanje nereda.

Izvor: Index.hr
Hrvati i Srbi optužuju jedni druge za izbijanje tučnjave u Melbourneu

AUSTRALSKI Herald Sun u ponedjeljak piše kako su tamošnji predstavnici Hrvata i Srba osudili današnje izbijanje tučnjave između navijačkih skupina, dodajući kako obje nacionalne manjine jedna drugu optužuju za izbijanje sukoba.

Tom Starčević, tajnik Hrvatske zajednice u Australiji rekao je kako nasilju nema mjesta na sportskim terenima, te kako hrvatske skupine uvijek osuđuju međunacionalne incidente u sportu.

"Nacionalni ponos je jedno, no ovo je neprihvatljivo. Nisam bio u dvorani, no prema onome što sam vidio i čuo Srbi su bili prilično provokativni.", kazao je Starčević, prenosi Herald Sun.

Dodao je da ga je kćer mobitelom nazvala iz dvorane te mu je rekla da su Srbi napali grupu Hrvata vičući "Umrite Hrvati, umrite...".

"U takvim situacijama kada je neko isprovociran trebali bi ste se obuzdati, no netko mlađi je manje tolerantan. Bez obzira tko je u pravu, a tko u krivu to je nešto što se ne smije raditi. Šteta da je ovako nešto izmaklo kontroli." - zaključio je Starčević.

Predsjednik Srpskog kulturnog kluba Toma Banjanin ustvrdio je pak da su Hrvati provokativnim mahanjem hrvatskim nacionalnim simbolima izazivali srpske navijače.

"Nije se moglo vidjeti puno Srba koji se tako ponašaju. Mislim da Hrvati uvijek pretjeruju, uvijek miješaju sport i politiku." - smatra Banjanin koji je razočaran što se gorka prošlost dviju nacionalnih skupina ponavlja i na sportskim događajima.

"To je pogrešan sport, pogrešno mjesto", zaključio je.

Australska policija nakon današnjeg sukoba odlučila je pojačati mjere osiguranja na turniru gdje će poseban naglasak biti stavljen na praćenje navijačkih skupina s kojima je tamošnja policija već imala iskustva slična današnjem.

Zbog toga će policija i zaštitari dodatno pojačati osiguranje za sutrašnji meč prvog kola u kojem se susreću Marin Čilić i srpski tenisač Ilija Bozoljac.

Izvor: Index.hr
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Stashno:roll:e pa moraju nashi da izazovu neku tuchu,pa to ti je:srbin:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by spliff
stoka (bez repa)
:up:
ne razumem zashto svuda moramo da se pokazujemo kao divljaci:neznam:

:pilence:
Korisnikov avatar
By spliff
marat safin proshao u drugo kolo :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ^mary^
Srbi ce izgleda promeniti tradiciju navijanja na teniskim mechevima :lol:
Pa nisu bas prvi, setimo se i Grka.

Meni to na casove simpaticno, a na casove mnooogo smeta. OK mi je shto je drugacije i veselije i zivlje, ali neshto kao da nemaju mere...

I konacno aussie open! Bez ranojutarnjeg tenisa iz daleka januar ne bi bio januar :vijaca:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin
I konacno aussie open! Bez ranojutarnjeg tenisa iz daleka januar ne bi bio januar :vijaca:
Yap! :B

Ovo ću sada žešće da lupim, ali baš me briga: nekako su svi grand slamovi raspoređeni u godini - baš kako i treba da budu!

:D
Korisnikov avatar
By spliff
pochinje drugi dan... direktan prenos na eurosportu

1. mech sharapaova vs. pin
2. mech ivanovic vs. king

:fige:
Korisnikov avatar
By Mars
Za koga navijaš u drugom meču?
Korisnikov avatar
By spliff
oba mecha se igraju istovremeno na razlichitim terenima. gledaccemo kombinovani prenos
Korisnikov avatar
By Mars
Ana na RTS2. Ne znam na Euro šta je.
Korisnikov avatar
By spliff
ivanovic proshla u drugo kolo 6:2 i 6:0

tipsarevic poveo sa 7:6 protiv nalbadijana :up:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by spliff
ivanovic proshla u drugo kolo 6:2 i 6:0

:yay: :dance:
Sharapova jedva pobedila 2:1:shok:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Mars
Yap! :B

Ovo ću sada žešće da lupim, ali baš me briga: nekako su svi grand slamovi raspoređeni u godini - baš kako i treba da budu!

Meni US open nikako ne odgovara. Ako sam gledao 3,4 meca sve ukupno do sada.
Korisnikov avatar
By shishmish
da da , sta je na kraju uradio tipsarevic...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by shishmish
Predao majmun:(
Imao je mech loptu u jednom trenutku:zid:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
e je.. mu misha i sto vrabaca
:lol:
Korisnikov avatar
By shishmish
pa dobro, to mi je uobicajena psovka...
kad su ostali na terenu...
(ja te malo maltretiram ali... ne stizem da pogledam/procitam vesti a kad sam na netu uglavnom sam i na forumu pa tu saznam sve):deda:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss

kad su ostali na terenu...
uff ne znam,sad cu da vidim,pa javljam:tenis:
Korisnikov avatar
By shishmish
ma opusteno, sad cu ja da prelistam vesti...
nema desavnja u kuci, mala pauza na poslu...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Nole igra 17.01 ali josh:neznam:u koliko sati
Ana:love: igra 18og
I JJ isto 18og
Ali ne znam u koliko sati:kletva:
Korisnikov avatar
By shishmish
znam videla sam... ima vremena do tada...
Korisnikov avatar
By Mars
Predao meč.
Korisnikov avatar
By mary
Bozoljac pobedio Cilica 6-2 6-4 6-1
kako su se navijaci ponasali? Je l` bilo sukoba? Cula sam samo, da je organizator postavio najvece obezbedjenje do sada.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!