Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Angelina777Dakle, bolje reči za mene nisi mogla da kažeš. Da, u meni se krije lezbejka! I to upravo zbog spoznaje koliko su muškarci, kao pol i kao rod, zaista inferiorni.
ali, licno me je najvise dotakao Simor, jer nikada do tad nisam imala sukob takvog intenziteta sa muskarcem, sto me je dodatno napalilo..zbog urodjene im slabosti pola i nase zenske superiornosti koja se da izneti kroz prvu trudnocu, stedela sam ga vise nego sto sam zelela..kada je iz njega izbila tetka histeryca, shvatila sam da u njegovim venama kola i buja takva silina Lezoderma da bi mu svaka lezbejka pozavidela.
Originally posted by Angelina777E, a ovo je ono što sam pre neki dan ustvrdio svom dragom dečku - iza sve te manifestne agresivnosti se krije suštinski dobra osoba. A ja volim dobre ljude. I svakako osoba koja razbija monotoniju mainstream nemaštovitih pisanija. (Neki drugi (muški) korisnici koji pokušavaju da nagrizu granice jezika i kulture, nisu toliko maštoviti, a čini mi se ni dobri.)
neresene sukobe ne pamtim. ne mogu se infiltrirati toliko u tudji kukavicluk i glupost. ima ljudi koji ne shvataju da je civilizovani dijalog osnova svakog mirnog resenja.
KiwiMaco, pa kako se necu naljutiti na konstataciju da ne mogu da sednem na barsku stolicu ? Mislim, sta je ta izjava imala da znaci ?
Deni - On mi je jednom opasno uzvratio kada sam konstatovao da ne može da sedne na barsku stolicu .. zašto.. nikada mi neće biti jasno. Mislim da on pokušava da potisne to sećanje, ali mene boli!
Originally posted by Gorski vilenjakE Gorski, nije moj šok poticao od tvog potencijalnog kurvarluka, nego ja vođen onom devizom "Srem, Banat i Bačka tri metka junačka - Vojvođani to mogu tri puta", bejah šokiran sa tvoja četiri metka, i namah se osetih inferiorno u odnosu na Beograd i užu Srbiju, i namah moja teorija o superiornosti Vojvođana beše uzdrmana. Tišina mi je bila potrebna da zalečim rane svog ideološkog i političkog koncepta.
Ako mu citanje ove teme nekim slucajem bude promaklo i dalje ce jadan misliti da sam qrva.
Originally posted by m..m.. nisi me pitala za odobrenje da koristis moje duhovne proizvode.???.(odnosi se na tvoj potpis)
Pa i nisam nesto imala nesporazume.. Tj imala sam neke minorne, ali to je so behind me i bilo je razresheno koliko odmah.
Originally posted by m..znas kako. pise, ali poenta je da ti nisi mene pitala da to iskoristis, sto ukazuje na osobinu licnosti koja se meni ne dopada, a zove se bahatost. mozes da zadrzis, ali ubuduce, najpre pitaj za dozvolu da uradis tako nesto. to je osnova lepog vaspitanja i kulture, a ti se upravo tako reklamiras. kao osoba svetskog renomea...
Pa pise lepo tu dole da je by A777, mislim nema greshke, a ako ti smeta, ja cu da ga maknem.
Originally posted by m..Hm. Sad si pokazala osobinu koja mi se dopada, zaparvo cak dve, a to su
Koji svetski renome, kumo, ja sam ti ko seoski shvaler... Ubuduce cu pitati, obecavam
Originally posted by *deni*
Inace, ja se sa nostalgijom secam svojih socnih sukoba sa CokoladnomBananicom,
Bila su to vremena....
Originally posted by Angelina777Ovom prilikom se izvinjavam Drezden Dolsima sto ih nisam pitao za dozvolu da koristim njihove stihove u svom potpisu. (a jos ih nisam ni potpisao. idiot.)Originally posted by m..znas kako. pise, ali poenta je da ti nisi mene pitala da to iskoristis, sto ukazuje na osobinu licnosti koja se meni ne dopada, a zove se bahatost. mozes da zadrzis, ali ubuduce, najpre pitaj za dozvolu da uradis tako nesto. to je osnova lepog vaspitanja i kulture, a ti se upravo tako reklamiras. kao osoba svetskog renomea...
Pa pise lepo tu dole da je by A777, mislim nema greshke, a ako ti smeta, ja cu da ga maknem.
Originally posted by Gorski vilenjakNije tebi lako.
Hm.
Evo jednog malo nezgodnog topika, ali mora se.
Posećenost ovog foruma drastično je opala.
Mnogi odoše, zato je lek stvoriti i malo tenzije (u granicama normale) i žara.
Čitanost se mora dići.
Vaš zadatak je da izvučite ono ZLOPAMTILO iz sebe, otvorite dušu i pokušajte da se setite koji vas je forumaš nekad davno uvredio i zašto, a da tu stvar nikad niste isčistili do kraja.
Možda je upravo sad prilika, a možda će se i vaši ,,vređači'' pokajati i sada reći šta su tada mislili.
DA POČNEMO
KUPPER.........................
Originally posted by bananicaSukobi misljenja, polemike, okrugli stolovi, suceljavanja... To su pojmovi meni poznati i u mom sistemu vrednosti priznati.Originally posted by *deni*
Inace, ja se sa nostalgijom secam svojih socnih sukoba sa CokoladnomBananicom,
Bila su to vremena....
bogme, mila, bila su to i vremena jednih d najboljih mojih postova... recimo, moj post uporedne analize deni-daliborka.. iako sam ga napisao napusem to je jedan od mojih najzanimljivijih postova:yay:
skroooz superiska..
mada, mora se znati, da je forumski rat zapoceo DENI, a zavrsila ga CokoladnaBananica, u2u-om... da se zna da CB nije zlica kakvom je smatraju neki forumashi:)
Ovaj forum je postao dosadan do zla boga, sad ste krenuli kao zadusne babe da raspravljate sta je bilo pre 100 godina na gumnu.....ah, well, I guess I've overgrown it
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!