Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Pa i nisam nesto imala nesporazume.. Tj imala sam neke minorne, ali to je so behind me i bilo je razresheno koliko odmah.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa bas i nije... jedno vrijeme si nesto bila mnogo iscimana na mene... doduse, sa valjanim razlogom, sto uopste ne osporavam, ali bih ti zamjerio na nacinu na koji si iznijela svoje misljenje, ne racunajuci na to da se radi o forumasu pocetniku... eto, to ti bas zamjeram, iako nisam htio da ti odgovaram, jer si, ipak, na kraju krajeva, bila u pravu..

p.s. radi se o mom tadasnjem problemu nekontrolisane samopromocije na forumu:D
By Simor
Originally posted by Angelina777
ali, licno me je najvise dotakao Simor, jer nikada do tad nisam imala sukob takvog intenziteta sa muskarcem, sto me je dodatno napalilo..zbog urodjene im slabosti pola i nase zenske superiornosti koja se da izneti kroz prvu trudnocu, stedela sam ga vise nego sto sam zelela..kada je iz njega izbila tetka histeryca, shvatila sam da u njegovim venama kola i buja takva silina Lezoderma da bi mu svaka lezbejka pozavidela.
Dakle, bolje reči za mene nisi mogla da kažeš. Da, u meni se krije lezbejka! I to upravo zbog spoznaje koliko su muškarci, kao pol i kao rod, zaista inferiorni.

U tebi se Angelina krije veštica. I to mislim u pozitivnom smislu, dakle ne onom opterećenom patrijarhalnim naslagama predrasuda. Znaš i sama da su veštice (wiccae) delovale na granici jezika i kulture, i ja to kod tebe često primećujem.
neresene sukobe ne pamtim. ne mogu se infiltrirati toliko u tudji kukavicluk i glupost. ima ljudi koji ne shvataju da je civilizovani dijalog osnova svakog mirnog resenja.
E, a ovo je ono što sam pre neki dan ustvrdio svom dragom dečku - iza sve te manifestne agresivnosti se krije suštinski dobra osoba. A ja volim dobre ljude. I svakako osoba koja razbija monotoniju mainstream nemaštovitih pisanija. (Neki drugi (muški) korisnici koji pokušavaju da nagrizu granice jezika i kulture, nisu toliko maštoviti, a čini mi se ni dobri.)

Nećemo Dobricu Ćosića! Hoćemo macho kučke! Živeo Lezbolah!

:zastava:
Korisnikov avatar
By Tot
Vilenjaka ću da poluzadovoljim. Navešću samo poneki nik sa kojim sam bio u sukobu ali bez sadržine sukoba. Uostalom, vilenjak je suštinski kontradiktoran kao i uvek; hoće da se mirimo preko starih svađa.

Bio sam u sukobu sa Denijem, a onda smo se nevezano za forum lepo sporazumeli. Ima neke uvrnute duhovitosti u njemu koja mi ponekad prija pa makar išao u krajnost sa svojom banalizacijom svega i svačega.

Ali zaista vremenom zaboravljam te svađe. Tako sam vrlo brzo zaboravio i rasprave sa Dušanom Maljkovićem te ni u odnosu na njega nemam resentimana. Iako se u mnogo čemu ne slažem sa njim, prija mi ponekad njegov smisao za humor.
Korisnikov avatar
By Loni
Uh.
Moram da priznam da sam jednom namerno želeo da šokiram Simora, i teram mu kontru, pa sam na njegov dobronameran savet, poslat preko u2u, koji se ticao moje tadašnje veze, odgovorio vrlo drsko, rekavši nešto, što je bilo miljama daleko od istine.

Htevši maksimalno da šokiram Simora i miniram svaki njegov napor da pomogne (nervirao me je tad zbog slepog podražavanja hrišcanskog obrasca ponašanja) ispisao sam mu BUM informaciju, da sam tokom novogodišnje noci bio sa cetvoricom! (nepreciirajuci kako)

Bio sam ubedjen da cu se i ovako i onako posvadjati s njim zbog nekih drugih razloga, (stajao vecito na stranu mojih oponenata) pa rekoh, kad je bal nek je šok do kraja. Mislio sam da cu mu se tako konacno smuciti.

Šokirani Simor nije smogao snage ništa da mi odgovori. (Kladim se da se prekrstio levom)

Naravno, prava istina bila je da u stvari te veceri nisam imao nikoga u onom, intimnom smislu. (Sa trojicom sam doduše plesao te veceri, a jedan me je poljubio u uvo i to je sve, pa mi je zato na pemet pao broj cetiri). Istina je da sam u stvari tokom citavih 9 meseci moje tadašnje veze (sa sve nogodišnjim privremenim raskidom) bio apsolutno veran.

Kasnije, shvatih da mi taj šok uopšte nije trebao, a citava ,,ekipa'', koja je bila sa mnom za novu godinu znala je da nisam bio nikakav ,,vrag'', ali Simoru tu porukicu nikad nisam demantovao do sad.

Ako mu citanje ove teme nekim slucajem bude promaklo i dalje ce jadan misliti da sam qrva.
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kiwi
Deni - On mi je jednom opasno uzvratio kada sam konstatovao da ne može da sedne na barsku stolicu .. zašto.. nikada mi neće biti jasno. Mislim da on pokušava da potisne to sećanje, ali mene boli!
Maco, pa kako se necu naljutiti na konstataciju da ne mogu da sednem na barsku stolicu ? Mislim, sta je ta izjava imala da znaci ?
Svakako nista lepo niti afirmativno za moju malenkost.

Inace, ja se sa nostalgijom secam svojih socnih sukoba sa Franck Whitsonom, Kupperom, Rajkom, CokoladnomBananicom, garijem i Totom....
Bila su to vremena....
:die: :smeh: :smeh:
By Simor
Originally posted by Gorski vilenjak
Ako mu citanje ove teme nekim slucajem bude promaklo i dalje ce jadan misliti da sam qrva.
E Gorski, nije moj šok poticao od tvog potencijalnog kurvarluka, nego ja vođen onom devizom "Srem, Banat i Bačka tri metka junačka - Vojvođani to mogu tri puta", bejah šokiran sa tvoja četiri metka, i namah se osetih inferiorno u odnosu na Beograd i užu Srbiju, i namah moja teorija o superiornosti Vojvođana beše uzdrmana. Tišina mi je bila potrebna da zalečim rane svog ideološkog i političkog koncepta.

Slika
Korisnikov avatar
By bigirl
Dokačim se sa mnogima na osnovu njihovog političkog opredeljenja. Međutim, to je nesporazum koji ne može da se reši (oni misle jedno, a ja drugo). Ali kada neko nesporazum na političkom nivou prenese na lično vređanje - to me jaaaaaako iznervira.

Sve u svemu, trudim se da nesporazume rešim ili preko u2u ili uživo. Ipak, većina stvari se pogrešno protumači kada se kucka, a ne izgovara.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by bigirl
Ipak, većina stvari se pogrešno protumači kada se kucka, a ne izgovara.
:up:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm....istina je da ima forumasa koji namerno provociraju....ili ito rade iz ljubomore,ili su takvi ljudi,ili im je to zanimljivo,zaista ne znam....
Ne bih sad nevodio njihove profile, mozda i ja nekada gresim...mada svako po svom misljenju....
Korisnikov avatar
By Loni
Kad bolje razmislim mislim da me je Kupper tada tako žestoko napao jer sam negirao njegov sistem vrednosti (u tom momentu)

On je tada je forsirao podelu na gejeve, koji su reprezentativni u ,,mejnstrim'' društvu (najslicniji strejterima), po mogucstvu sportisti str8 lookinga, i one, druge, kao što su Deni ili Mr.Ja i Bananica, kad se preruše u devojke, koji svesno gaje ,,alternativni'' imidž, i koji ne pate od toga da sakriju i svoju žensku stranu.

Omiljeni forumaš tad mu je bio Zvezdaš, dok nije voleo Denija, Maljkovica i Vladu T.

Ja mu u tom momentu dolivam ulje na vatru i vecinu sportista nazivam životnim autsajderima.
Kasnije se promenio na bolje, pa su mu omiljeni likovi postali neki zaista pametni ljudi, koji umeju da kažu mnogo toga suvislog. Odustao je od podele na ,,reprezentativne'' gejeve i takozvane tetke ili se bar meni tako ucinilo.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Pa i nisam nesto imala nesporazume.. Tj imala sam neke minorne, ali to je so behind me i bilo je razresheno koliko odmah.
m.. nisi me pitala za odobrenje da koristis moje duhovne proizvode.???.(odnosi se na tvoj potpis)

:)

majku mu, imam li ja nekakva autorska prava??!
Korisnikov avatar
By m..
Pa pise lepo tu dole da je by A777, mislim nema greshke, a ako ti smeta, ja cu da ga maknem.
Korisnikov avatar
By m..
Samo shibni u2u il se pobuni ovde.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Pa pise lepo tu dole da je by A777, mislim nema greshke, a ako ti smeta, ja cu da ga maknem.
znas kako. pise, ali poenta je da ti nisi mene pitala da to iskoristis, sto ukazuje na osobinu licnosti koja se meni ne dopada, a zove se bahatost. mozes da zadrzis, ali ubuduce, najpre pitaj za dozvolu da uradis tako nesto. to je osnova lepog vaspitanja i kulture, a ti se upravo tako reklamiras. kao osoba svetskog renomea...
Korisnikov avatar
By m..
Koji svetski renome, kumo, ja sam ti ko seoski shvaler... Ubuduce cu pitati, obecavam :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Koji svetski renome, kumo, ja sam ti ko seoski shvaler... Ubuduce cu pitati, obecavam :)
Hm. Sad si pokazala osobinu koja mi se dopada, zaparvo cak dve, a to su
samosvesnost i pokajanje :opatica:
Uostalom, i polaskana sam da je neko stavio u potpis nesto sto sam ja izrekla. To znaci da nisam dzaba krecila..
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ovaj forum je postao dosadan do zla boga, sad ste krenuli kao zadusne babe da raspravljate sta je bilo pre 100 godina na gumnu.....ah, well, I guess I've overgrown it :alexis:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Vlada T
Ovaj forum je postao dosadan do zla boga, sad ste krenuli kao zadusne babe da raspravljate sta je bilo pre 100 godina na gumnu.....ah, well, I guess I've overgrown it :alexis:
Cico slatka, ako nam je dosadan do zlo boga, sto smo i dalje tu?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Vlada T

Aaaaaaaaa! Volim te!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *deni*

Inace, ja se sa nostalgijom secam svojih socnih sukoba sa CokoladnomBananicom,
Bila su to vremena....

bogme, mila, bila su to i vremena jednih d najboljih mojih postova... recimo, moj post uporedne analize deni-daliborka.. iako sam ga napisao napusem to je jedan od mojih najzanimljivijih postova:yay:

skroooz superiska..

mada, mora se znati, da je forumski rat zapoceo DENI, a zavrsila ga CokoladnaBananica, u2u-om... da se zna da CB nije zlica kakvom je smatraju neki forumashi:)
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by m..
znas kako. pise, ali poenta je da ti nisi mene pitala da to iskoristis, sto ukazuje na osobinu licnosti koja se meni ne dopada, a zove se bahatost. mozes da zadrzis, ali ubuduce, najpre pitaj za dozvolu da uradis tako nesto. to je osnova lepog vaspitanja i kulture, a ti se upravo tako reklamiras. kao osoba svetskog renomea...
Ovom prilikom se izvinjavam Drezden Dolsima sto ih nisam pitao za dozvolu da koristim njihove stihove u svom potpisu. (a jos ih nisam ni potpisao. idiot.)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
znam da u doooobro stoje vjestacke trepavice, vjestacke sise, znam da mu se ne svidja kako igram i da mrzi smajlije
:D
Korisnikov avatar
By colorado
Si ti to malo promasio temu, bananice?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Gorski vilenjak
Hm.
Evo jednog malo nezgodnog topika, ali mora se.
Posećenost ovog foruma drastično je opala.
Mnogi odoše, zato je lek stvoriti i malo tenzije (u granicama normale) i žara.
Čitanost se mora dići.

Vaš zadatak je da izvučite ono ZLOPAMTILO iz sebe, otvorite dušu i pokušajte da se setite koji vas je forumaš nekad davno uvredio i zašto, a da tu stvar nikad niste isčistili do kraja.
Možda je upravo sad prilika, a možda će se i vaši ,,vređači'' pokajati i sada reći šta su tada mislili.

DA POČNEMO

KUPPER.........................
Nije tebi lako.:mini:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
Originally posted by *deni*

Inace, ja se sa nostalgijom secam svojih socnih sukoba sa CokoladnomBananicom,
Bila su to vremena....

bogme, mila, bila su to i vremena jednih d najboljih mojih postova... recimo, moj post uporedne analize deni-daliborka.. iako sam ga napisao napusem to je jedan od mojih najzanimljivijih postova:yay:

skroooz superiska..

mada, mora se znati, da je forumski rat zapoceo DENI, a zavrsila ga CokoladnaBananica, u2u-om... da se zna da CB nije zlica kakvom je smatraju neki forumashi:)
Sukobi misljenja, polemike, okrugli stolovi, suceljavanja... To su pojmovi meni poznati i u mom sistemu vrednosti priznati.

"Nije mene moja majka rodila
sa djavolom ljubav da bih vodila..."
rekla bi u pesmi Zlata Petrovic

Ako sam ikada ikakav rat vodila, on je mogao bit iskljucivo odbrambeni.
No, da sad ne bih post festum razradjivala ovu tematiku i kopala po kostima, zaokruzicu svoj komentar citatom premudre Vladimirke T.
Ovaj forum je postao dosadan do zla boga, sad ste krenuli kao zadusne babe da raspravljate sta je bilo pre 100 godina na gumnu.....ah, well, I guess I've overgrown it
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja se secam da su pojedine korisnice na celu sa Paris svojevremno vodile kampanju protiv mene.
Ponasala sam se vrlo uzdrzano i nisam nasedala na provokacije..
Ne volim da se svadjam..
Korisnikov avatar
By Marvin
Strpljen- spašen :hvala:

Jel tako teta Daco?
Korisnikov avatar
By .L O S T
To je bezveze imati ovde neresene nesporazume, sukobe ili kako vec...
Ima kad pozelim nesto da raspravim
ali onda odustanem
jer uglavnom takvim likovima trebaju trouglici:transprst:
pa iscooliram :pegla: :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!