Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Malo prije su mi javili roditelji da se ubila djevojka sa kojom sam se druzio u djetinjstvu.U soku sam.
Djevojka iz komsiluka.Njen brat mi je bio najbolji drug iz djetinjstva.Za njih me vezu najljepse uspomene.Medjutim zivot nas je rastavio...svako na svoju stranu.
Mislim da je razlog njenog ubistva, pritisak sredine...
Poklanjam ove stihove njoj i molim se za nju...

And it seems to me you lived your life
Like a candle in the wind
Never knowing who to cling to
When the rain set in
And I would have liked to have known you
But I was just a kid
Your candle burned out long before
Your legend ever did
Korisnikov avatar
By Dina
:( Vec sam ti rekla koliko mi je zao van foruma...

Sad mi je pala na pamet jedna scena iz filma kad devojka o drugoj devojci koja se ubila govori da svima nama to dodje ali da se negde pojavi neko malo svetlo za kojim krenemo. U njoj, medjutim, nije bilo tog svetla za koje bi se uhvatila i...

Zalosno je kad se ljudi odluce za samoubistvo, ali valjda neka sudbina...
By Bombina
strasno!
zao mi je ,zivot je sudbina samo
Korisnikov avatar
By colorado
Primi moje saucesce.

Koliko je imala godina? Kada si je poslednji put video?
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala vam.

28 god, vidjeli se ljetos, a prije mog preseljenja sam pricao sa njenim bratom o njoj, kako joj je bas super krenulo na poslu, faxu koji je kasnije upisala..Tragedija.Sumnjam da je pripadala gay populaciji, njen najbolji drug je gay, moj poznanik.Vjerovatno je to razlog...Mozda i grijesim.Sad je to nebitno, nje vise nema.
Zao mi je sto nisam sad u bd
By Bombina
oj mogli ste ranije na sms
Korisnikov avatar
By colorado
Pa je l' ostavila neku oprostajnu poruku? Je l' pominjala nesto tom drugu?...

(razumem ako neces da pises o tome ovde)
Korisnikov avatar
By Shmi
Primi moje saucesce. :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Sad se cuo sa mojima.Nista se ne zna.Mislim da njen drug sad zivi u Engleskoj.Ljetos sam ga sreo i spominjao je Englesku.
Korisnikov avatar
By Delete
Moje saucesce!
Zaista tuzno, ali zivot je surov, mora se dalje!
By жњ
Zao mi je.. samoubistvo nikad nije resenje :sigh:
Korisnikov avatar
By decko
Moje saucesce... :(

Imao sam slicnu situaciju odavno... :nazalost:

Ali kao sto kazu, zivot ide dalje.....
Korisnikov avatar
By KiWi
Primi moje iskreno saučešće.

Strašno je kada neko mlad umre, a još strašnije kada neko sam sebi oduzme život. Ma šta da je bio problem, verovatno je postojalo rešenje! :rida:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Samoubistvo je nekada jedini nachin da se ode iz zivota sa malo ponosa. Za to je potrebno hrabrosti. Imao si hrabru prijateljicu. Neka njena dusha zauvek bude u nirvani.
By Çâðê_DUP
Saucesce. :( :( :(
By Simor
Joj, dragi i dobri Seamane, baš mi je žao. Užasno je kada se ljudi odluče na takav čin. Ja negde intimno nemam razumevanja za takve odluke, iako nikada do kraja ne možemo da dokučimo motive koji se kriju iza toga da neko digne ruku na sebe, pa je pitanje koliko imamo prava da sudimo.

Žao mi je!
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala svima koji su pisali.
Korisnikov avatar
By shishmish
Bas mi je zao...

Imala sam slichnu situaciju... Drugarica iz gimnazije...
Za petogodisnjicu mature je vec jedna osoba falila... Bas tuzno kad se mlad zivot ugasi...
Saucesce moje
By superfly
Do not stand at my grave and weep.
I am not there.
I do not sleep.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you awake in the morning's hush
I am the soft uplifting rush
of quiet birds in circling flight.
I am the bright star that shines at night.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there.
I did not die.

kakva vest, kakav dan!

žao mi je primorac.
Korisnikov avatar
By Seaman
Jeste, dan je poceo lose, a tako se i zavrsio.

Hvala drugari.
Korisnikov avatar
By Tot
Ja se setio Klausa Mana(takođe izvršio samoubistvo) koji je rekao u svojoj autobiografiji otprilike: 'ubijate se onda kada ne možete izdržati da dočekate naredni trenutak'. Verovatno je imala neki takav trenutak. Meni je žao kad se neko ubije upravo zbog beskrajne ravnodušnosti sveta koji nas okružuje. Stravično je reći, ali sigurno da ima ljudi, možda baš onih čije je razumevanje želela, koji će ostati ravnodušni; kao što je u globalu na ovoj zemaljskoj kugli jedna smrt manje ili više: ništa ne znači; jedan novinski napis, jedno ime medju mnogim imenima.

Verovatno se to taložilo u njoj dugo, ali te trenutke je trebalo izdržati.Žao mi je sto je poražena upravo zato sto je bila plemenita. Da, svetlo treba pronaci u sebi, kao što kaže Dina.

Pošto se tvoja prijateljica nije izborila sa tim naletom bola koji je naveo da odustane od života, ja joj zajedno sa tobom, dragi Seamane, želim večni mir.
Korisnikov avatar
By Deksi
jaaaaoj....brate sad sam se tako skenjao....ja sam u zadnjih godinu dana izgubio 2 drugarice i druga....sve samoubistva...uzas.....znam koliko tesko moze da bude...meni je trebalo par meseci da se povratim posle sva 3 slucaja....desavalo se da krenem da pisem sms jednoj toj drugarici jer potpuno zaboravim na sve sta se desilo i onda prsnem potpuno....zaista grozno....
Primi moje saucesce....:(
By RACABG
ne znam zasto ali ovakve stvari su mi najteze u zivotu, stvari koje pamtim i koje nikada necu zaboraviti .

Jedne noci kao sto je ova bio sam na chatu ,kliknuo me je da kazem ali I to je malo, veoma zanimljiv decko I dan danas mi je zao sto I tada nisam jednim pokretom ruke pritisnuo X u uglu prozora. kroz nekoliko minuta taj decko mi je postao jako drago stvorenje pa je I prica potrajala , pricali smo nocima stvorili jedno divno poznanstvo, ali samo na chatu nikada se nismo upoznali sreli nikada nisam cak ni trazio njegovu sliku plaseci se da ce se srusiti ideal koji sam ja stvorio u svojoj glavi, bio je veoma fin, decko sa neverovatnim smislom za humor, voleo je da se smeje zabavlja. I ako je imao gomilu problema, znao je da me nasmeje do suza kazem dugo smo pricali nocima. I kao sto vec I sami znate mnogo je lakse da se otvorite nekome kada ga ne gledate u lice, dosta toga smo znali jedan o drugom u trnutcima slabosti pricao mi je o svojoj porodici poslu problemima u zivotu . jednom prilikom mi je ispricao zbog cega se vratio iz nemacke kada su roditelji saznali da je on gay. od tada su u njegovom zivotu nastali veliki problemi odmah su ga spakovali vratili u srbiju zabranili su mu da vidja sestru koja je opet zavisila od njih I koja nikako nije mogla da se izbori sa roditeljima . osetio se prognan iz njihovih zivota odbacen usamljen neshvacen nevoljen I jos dosta toga je znao da kaze u trenutcina kada mu je bilo tesko tada je zeleo jedino da ga neko saslusa. Nocima sam slusao sve sto se desava u njegovom zivotu pokusavao da ga umirim posavetujem da mu dam neku nadu za bolje sutra ali bi I sam unapred znao da sve to ce doneti boljitak na jedan ili dva dana znao sam da od moje price nece biti nista bolje jer ni on sam nije mogao nista da promeni u toj situaciji. nekoliko puta sam ga pitao zar nepostoji neko u njegovom zivotu neko sa kime bi se osetio voljen I srecan, ali strah od jos jednog poraza terao ga je od ljudi plasio se da ce jos jednom u zivotu biti odbacen od nekog koga voli .protekle su dve godine od te noci kada sam prvi put pricao sa fabijem opet je bila noc na chatu dosta poznatih nickova , pojavio se na chatu kliknuo me je I rekao cao posto sam u tom trenutku pricao sa nekoliko ljudi rekao sam mu samo sekund evo me odmah rekao mi je” ne nemoj prekidati pricu ja sam I onako dosao da se pozdravim sa vama” odmah iza toga na javnom je izasla recenica koja je otprilike izgledala ovako” pozdrav za sve ja odoh necu vas vise smarati” , na pvt-u sam ga pitao sta se desava rekao mi je samo da je sad stvano kraj I da vise nece dolaziti na chat da je vreme da prestane da nas smara svojim pricama reko cao cuvaj se I nestao . nekoliko dana sam cekao da se pojavi na chatu ili na MSN mesingeru ali od fabija ni traga ni glasa nije bilo. posle nekoliko dana klikce me neko na chatu kaze mi cao ja znam da si ti bio dobar sa fabijem on je iz istog mesta odakle sam I ja samo sam hteo da ti kazem da je on izvrsio samoubistvo pre nekoliko dana ,saznao sam jos da se to desilo one noci kada je dosao da se sa nama poslednji put pozdravi .

Proslo je dosta vremena od tada kod mene na MSN-u jos stoji fabi28 nekako se jos uvek nadam da ce se pojaviti reci cao mozda ce vam posle ovoga biti jasnije zasto mi je zao sto I te noci nisam kliknuo na x I zasto sada retko pocinjem pricu sa nekim .on se plasio odbacivanja a meni je ostao strah od gubitka.
Korisnikov avatar
By mili86
uf... najezio sam se

@seaman: saucesce

pre 6 meseci moj drug je takodje izvrsio samoubistvo puskom... proveli smo neko vreme zajedno uzivajuci u raznim stvarima... ja sam to ostavio, on nije uspeo. upao je u digove i probleme je pokusao da resi puskom... da li ih je resio... samo nebo zna,,,, :molise:
Korisnikov avatar
By gari
Zaista je bolno da neko ode iz zivota u najboljim godinama. Iako niko od nas ne poznaje tu devojku /osim Seamana/ svima je zao.

Na zalost, tek posto se nesto tako dogodi ljudi pocnu da razmisljaju: da li sam mogao nesto da ucinim. Onda kada je prekasno.

Covek je krhko bice, ma kako se prikazivali jakim svi mi imamo svoje krize i trenutke kada smo i sami mogli tako da zavrsimo.

Neka je pokoj njenoj dusi i neka pociva u miru.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gari
Na zalost, tek posto se nesto tako dogodi ljudi pocnu da razmisljaju: da li sam mogao nesto da ucinim. Onda kada je prekasno.

Covek je krhko bice, ma kako se prikazivali jakim svi mi imamo svoje krize i trenutke kada smo i sami mogli tako da zavrsimo.

...
Volela bih da verujem da neki ljudi i tada razmisljaju... Slazem se sa tobom za tu ljudsku krhkost, sa druge strane ljudi su cesto veoma surova bica... Zato ja ponekad mislim da su samoubice oni najkrhkiji i dobri koji su odabrali da pobegnu iz "dzungle" u kojoj mi nastavljamo da zivimo.

Ne mogu da se setim neke mladje meni bliske osobe koja je uspela da izvrsi samoubistvo. Ali pre nekoliko godina ubio se moj stric (ne rodjeni). Bio je imucan, samo je radio, radio, radio, imao je porodicu, uobicajene probleme. Par meseci pre toga sam ga videla, sasvim zadovoljno i uobicajeno je delovao. I samo jednog dana - obesio se. Bez pisma, bez icega... Ja ne razumem bas razloge za tako nesto i to u tim godinama kad jos malo pa bi mu dosla i prirodna smrt. Ali moj otac kaze da misli da je razlog besmisao...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Morgan Le Faye
Samoubistvo je nekada jedini nachin da se ode iz zivota sa malo ponosa. Za to je potrebno hrabrosti. Imao si hrabru prijateljicu. Neka njena dusha zauvek bude u nirvani.
Bez namere da komentarisem tu devojku njenu odluku posto je nisam poznavao pa nemam prava da sudim ali nerazumem stav da to moze da bude dokaz hrabrosti ili ponosa.
Hrabrost je suociti se sa zivotnim problemima kakvi god da su,pronaci zadovoljstvo i smisao u malim stvarima i svakodnevnim sitnicama koje cine zivot interesantnim. :meso:
Samoubistvo nije nikada resenje nizasta-ono samo izaziva patnju i bol kod onih ljudi koju su tu osobu poznavali.Zivot je cudo i zivot je dar kojeg treba iskoristiti uprkos i usprkos svemu.:bicikl:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da jeste na neki nacin hrabrost jer ne moze svako da digne ruku na sebe. Moze se hrabrost i tako shvatati - kao suocavanje da problemima itd ali ne mora da znaci da osoba nije mogla da se suoci sa tim. Mozda samo eto nije zelela, nije videla svrhu ni problema, ni lepog. Evo taj moj stric koga sam pominjala, ceo zivot je proziveo, sa svim i svacim se suocio, obezbedio bliznje i onda se ubio. Takodje ne mislim da su oni koji se ne ubiju automatski sposobni da se suocavaju sa problemima. A ljudi nek malo vise istinski razmisljaju o zivim ljudima, kad nekog vise nema ta patnja i bol ne koriste mnogo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!