Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsUpravo tako
Najbolje je sve sto je prirodno tacka.
Originally posted by FireGoxOriginally posted by Lakiboy_nsUpravo tako
Najbolje je sve sto je prirodno tacka.
Nikada nisam pio ništa, nisam naduvan napumpan...
Osećao bih se nezdravo sa toliko progutanih veštačkih belančevina... kao gusan...
Veštačke belančevine mogu prouzrokovati da ako se prestane sa unošenjem istih ili prestane sa treningom da se pretvore u pihtijastu, masnu masu, pa svi napumpani mišići kreću da se ispumpavaju i izgledaju ružno![]()
Originally posted by Lakiboy_ns
Da ali ako zavrsim uvece oko 23h trening zar da se najedem mesa pred spavanje?
Ja se obicno dobro najedem sat-dva pred trening da bi imao energije za sam trening,neverujem da cu se od vocja ili corn fleaksa zamastiti,nisam strucnjak ali....![]()
Originally posted by FireGox
pa, zar mi ti preporučuješ da ih koristim?
Originally posted by Lakiboy_ns
Hmm pa dobro mogao bih da probam da promenim rezim ishrane posle treninga.
Ali secer nezelim da uvrstavam u svoj jelovnik jer imam istoriju secerne bolesti u familiji pa se pazim,koristim uglavnom natren,smedji secer i ponekad koju malu chokoladicu.![]()
Originally posted by FireGoxOriginally posted by xyzSada ne idem na bazen, samo trcanje...
e tada bi ti proteincici koji su by the way - iz surutke, znaci prirodni
Surutka jeste najbolja...
Originally posted by FireGox
Aj, pošto ste stručni objasnite mi kako se metabolišu ove pilulice u organizmu![]()
Originally posted by Kiwi
A da li ti proteini samo grade mišiće ili i od njih možeš da se nagojiš (nemo' se smejete, ja sam laik nad laicima ... al se zato u dinamiku i kinematiku razumem).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!