Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

TextText:luda:Caos narode evo ponude ze Novu Godinu :dancingfever:

:yay: Docek Nove 2007 godine:
-Otvoreni sank domacih pica i ponesto za gricnuti
Prelep pogled sa tvrdjave na grad i vatromet u ponoc.
Dobra atmosfera i dobar provod :dancingfever: :dance:
Cena ulaznice 2.000,00 din.

:yay: Repriza 01.01.2007 god.

-Besplatan ulaz sa kartom od doceka Nove Godine
-Cene pica normalne
Gosti bez ulaznice od doceka placaju ulaz 1.000,00 din sa konzumacijom od 3 domaca pica.

Informacije i rezervacije na tel:
063/861 31 30
064/169 07 62

:luda: Dobro dosli !!! :luda: Vas "EARTH"
Korisnikov avatar
By KiWi
Jel će biti neki gay doček malo bliže prestonici? Baš bih voleo da provedem tu noć sa forumašima .. ali ne u NSu
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Jel to gay docek Nove godine ....ili je to obican klub?
Korisnikov avatar
By Adenim
Ali svi ce biti u Beogradu....
Ovo je spam tema :noob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:eureka: Ja cuo od frenda da tamo uopste nije lose pa eto mene uskoro u obilzak,a mozda i za docek jupiiiiiiiiiiiiiii:D
Korisnikov avatar
By Zoe
A radi li klub i obicnim danima/vikendom?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja čudoh(citaj ja sam cuo) da klub radi petkom i subotom,da na vratima pise PRIVATNA ZURKA-kad ono unutra gle cuda gay-zurka!!:alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nadam se da ce u najludjoj noci biti zastupljen i mega - hit:

"Jedina sam koja slavi rodjendana dva
sudbina mi odredila ta dva datuma...

Umrla je ljubav, ja se rodila...."

:dance:

Hoce li ?

:sweet:
Korisnikov avatar
By Sara_-_-
:grin: He,He neznam ko to peva? moras mi reci

Jeste Klub radi Petak i Subotu.
Petak je vece strane muzike
Subota je mesana za sve po malo do dva strana od dva domaca muzika ,pa svako bira sta mu odgovara. :bouncy:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sara_-_-
:grin: He,He neznam ko to peva? moras mi reci

Jeste Klub radi Petak i Subotu.
Petak je vece strane muzike
Subota je mesana za sve po malo do dva strana od dva domaca muzika ,pa svako bira sta mu odgovara. :bouncy:
Bolje da neznas ko to peva i da nepustate takvu muziku ili ja necju docji dosta je po gradu tih turbo-folk seljana nemora bas sve biti u tom fazonu!!!:panker:
Korisnikov avatar
By *deni*
Necemo se sad valjda i oko muzickog izbora svadjati ?
Neka bude raznolik repertoar : I folk i rock i dance, i hip - hop i hop - cup, ako treba i metal, bre !
Samo neka je veselo !
:kolo: :rock: :gitara: :cuddle:
Korisnikov avatar
By Sara_-_-
Pozdrav svima :luda:
Samo da vas obavestimo da ce u novogodisnjoj noci, na pocetku veceri biti pokloncici za svakog i u ponoc iznenadjenje veceri :uljenavatru:

Broj ulaznica je ogranicen.
P.S. Ostalo jos dvadesetak. :party:

info:
063/861 31 30
064/169 07 62
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by MC-ns
koji su utisci?
Bio sam na reprizi.
Utisak je sledeci:
Fantasticno !
Nuzan i dovoljan uslov za moj fantastican provod za reprizu u EARTHU ogleda se u cinjenici da je muzicki repertoar bio obogacen pesmama Slavice Cukteras i, naravno, Cece.
Te zvuke nisam cuo u Alijansi u BG prethodne veceri za sam docek, ali sam ih, eto ipak docekao naredne veceri u NS-u.
:yay: :jelka:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
super, bas mi je drago zbog tebe, mila... mada si mogla da pozoves i bananicu, da pokaze svoje zmijsko tijelo i na novosadskim stolovima:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Unique
super, bas mi je drago zbog tebe, mila... mada si mogla da pozoves i bananicu, da pokaze svoje zmijsko tijelo i na novosadskim stolovima:lol:
Pa sto nisi dosla ?
Em si bila pozvana, em si se najavila.
Bila si ocekivana.
:pilence:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mila, kad sam se u klubu pokusala dogovoriti sa tobom, ti mi rece " pusti sad, dogovoricemo se", pa si zatim izmesila par kita,izjadala se, pa zaspala..

ja sam izvrtjela guzu na podijumu, popusila (joint:giggle: ), poljubila nekolicinu tipova i cura i izgubila se u nepoznatom pravcu, pod ruku sa 4 tipa, sve pjevajuci "Jingle bells" Knez Mihajlovom...

tesko da je iz toga mogao proizici neki konstruktivan dogovor:D

ali, nema veze, mlade smo, druzicemo se mi jos:kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
mila, kad sam se u klubu pokusala dogovoriti sa tobom, ti mi rece " pusti sad, dogovoricemo se", pa si zatim izmesila par kita,izjadala se, pa zaspala..

ja sam izvrtjela guzu na podijumu, popusila (joint:giggle: ), poljubila nekolicinu tipova i cura i izgubila se u nepoznatom pravcu, pod ruku sa 4 tipa, sve pjevajuci "Jingle bells" Knez Mihajlovom...

tesko da je iz toga mogao proizici neki konstruktivan dogovor:D

ali, nema veze, mlade smo, druzicemo se mi jos:kiss:
:lol: :smeh: :smeh:
Sjajno !
Verujem da je bilo tako, poznavajuci sebe kad sam pijana...
Ali sam zaista bila ubedjena da nista ne stoji na putu tom dogovoru, s obzirom da sam ti dala kako svoj broj fiksnog, tako i mobilnog.
Zaista sam imala dobru volju i zelju da se provedemo zajedno za reprizu.
Cak sam spremila i prirucni lezaj u nasem prinudnom smestaju.
Pitaj ns.happy-ja, mog cimera.
No dobro, sta da se radi... Evo, priznajem, ja sam kriva...( sto sam ziva )... :lol:
:pegla:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
niko nije kriv, srce, to je i bila poenta mog gornjeg posta:P

u svakom slucaju, lijepo je znati da sam dobrodosla kod tebe, a i ti i ns-happy imate kod mene pravi krevet, kad god pozelite:D

btw, sta je sa happy-em?nema ga nesto..ljubi mi cicu malu u plavo okce za mene:hug:
Korisnikov avatar
By *deni*
niko nije kriv, srce, to je i bila poenta mog gornjeg posta:P

u svakom slucaju, lijepo je znati da sam dobrodosla kod tebe, a i ti i ns-happy imate kod mene pravi krevet, kad god pozelite:D

btw, sta je sa happy-em?nema ga nesto..ljubi mi cicu malu u plavo okce za mene:hug:
KAd sam napisala "prirucni lezaj", mislila sam na to da bih ja spavala na njemu, a ne ti kao gosca. Oh, nebitno, kad i onako nisi bila...
Oh, Boze... Glava me boli od ove teme...
Inace,
ns.happy-jeva je dobro, a neki dan me je prijatno iznenadila, oljustivsi krompir i izvadivsi meso iz friza za rucak.
Izgleda da je moja cerka od mene ipak nesto naucila za sve ove godine...
Pored "Seksa i grada" na koji se oduvek lozila, moja cerkica je shvatila da mora da bidne i dobra domacica...
:tepih:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *deni*
KAd sam napisala "prirucni lezaj", mislila sam na to da bih ja spavala na njemu, a ne ti kao gosca.
lazi, lazi, kad znamo obe da bi mi se umuvala u krevet cim sklopim okice:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
KAd sam napisala "prirucni lezaj", mislila sam na to da bih ja spavala na njemu, a ne ti kao gosca.
lazi, lazi, kad znamo obe da bi mi se umuvala u krevet cim sklopim okice:sweet:
Uzdrzavala bih se koliko bih mogla, a ne bih mogla dugo, istini za volju...
:tetka:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne bi mogla dugo? ja bas cula da si ti izdrzljiva... u tom slucaju, nisam imala zasto ni dolaziti:alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
ne bi mogla dugo? ja bas cula da si ti izdrzljiva... u tom slucaju, nisam imala zasto ni dolaziti:alexis:
Ma, kako si ti meni samo kochoperna i britka na jeziku, pored toga sto si nesumnjivo slatka.
:sweet:
Korisnikov avatar
By ns.happy
juuu... vidim da se ovde vodi zanimljiva polemika... prvo, moram da se zahvalim majci denijeli sto me je naucila svim pravilima vodjenja dobrog domacinstva. drugo, moram da kazem da je nas dom otvoren svima (samo da ne donose kucice koji zaseravaju i zapisavaju antikni persijski tepih u nasem budoaru). tako da, draga banano, ne brini, setala bi se ti iz jednog toplog kreveta u drugi, kako zatreba. trece, ja nemam plavo oko, oba su mi zelena. cetvrto, moram da se cvrsto ogradim od svih ispada koje je moja majka eventualno napravila dok je bila blago pripita, da ne kazem vesela. uvek sam smatrala da starije treba postovati i pomoci im kada zatrebaju pomoc. moja majka je jaka zena i snasla bi se i sa dve uspaljene tinejdzerke kao sto smo banana i ja.

srdacno, vasa opravdano odsutna, ns.happy-na :hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy
.... moram da kazem da je nas dom otvoren svima (samo da ne donose kucice koji zaseravaju i zapisavaju antikni persijski tepih u nasem budoaru).....
Hahahaha, znala sam da ces kad-tad da mi natrljash nos za tu pudlicu, koja je, posle tvog odlaska, maltene do kraja dana ostala u nashem budoaru.
Ne brini, revnosno sam uklonila sve tragove njenog boravka, a mesta koja je popishala istrljala sam TEPTIHOM , tako da mozhesh bez brige da uzhivash u svom godishnjem odmoru, mila. :yes:
:tepih:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Ja planiram za Srpsku novu godnu da se zaukam u ovaj novosadski klub.
Cisto promene radi !
Ako ima neka novosadska lezba koja je rada da mi bude pratilja, neka se javi na u2u, a ako ne - furam sama !
:B
:dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Moram da odam ( kad vec niko drugi nece ) duzno priznanje menadzerkama novosadskog gay kluba EARTH.
Od Nove godine na ovamo je bilo dosta narodnjaka na repertoaru svake subote, pa sam srecna kao Jadranka Zivanovic sinoc pri nastupu u GRAND SHOW-u.
:yes:
:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!