Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Dovoljno je to sto mi se ne ustaje da bi celo jutro proveo obilazeci banke...
Korisnikov avatar
By Mars

"Always look on the bright side of life (zvizduce)"

Idem da gledam "Mapeti osvajaju Menhetn"!
Korisnikov avatar
By m..
Koji crni down? Ja kad upadnem u down... pa ranije je bivalo heavy, sad se sam setim kako sam fenomenalna pa ode, lol.

Btw, juce sam pesacila 4 km po onoj najgoroj kishi, dopustila da mi hladne kapi padaju na lice, kaput mi je bio skroz mokar, cak i rukavi od duxa. I znas sta, ranije bih direkt pala u depru od takog neceg, a juce - nisam mogla da skinem osmeh sa lica, ona hladna kisa na licu mi je tako prijala, cak mi nie ni bilo hladno, samo sam sebi kupila 35 minuta da cujem svoje misli. :muzika:

Mora da imam neki tezak psihicki poremecaj, nekako je prsto zastrasujuce kako sam dobro raspolozena polsednjih meseci, samo da ne potonem na dno posle. Mada - no way da se tako nesto desi. Zivot je prosto previse lep.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Александар
Све је некако протутњало поред мене тако да и немам утисак да је Нова година дошла и прошла.
Najlepši bre, pa nije prošla! Tek je došla :D
Korisnikov avatar
By gari
Kineska poslovica: "I to ce proci."

:dm: :happysmoke: :predsednik:
By Paris
Pa jes'...samo što će i ponovo doći ;)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja da!
The lowest down :P
Kad sam napolju i u drustvu sve je super. Onda dodjem u stan, nigde nikoga, i bas je bezveze. Toliko sam smoren da se ne setim ni da upalim TV, ni operem sudove :lol: Cak ni na netu nista vise nije zanimljivo.:doh:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by gari
Kineska poslovica: "I to ce proci."

E BASH TAKO!!! :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam bila odlicno raspolozena za praznike... sve do preksinoc kad sam odjednom pala u neki ocaj. Ali posto imam vedru narav (tako kazu a i ja sam pocela tako da mislim) to kod mene stanja ocaja ne potraju dugo... Vec tokom jucerasnjeg dana mi je bilo bolje a od jutros sasvim dobro :)
Korisnikov avatar
By Hybrid
evo izadjoh iz down-a oko podne... Cudo sta par sms-ova moze da uradi :D
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Hybrid
evo izadjoh iz down-a oko podne... Cudo sta par sms-ova moze da uradi :D
posalji ih i meni da se i ja oraspoozim
Korisnikov avatar
By M M and I
nisam bio nimalo down pred praznike...ali sad posle praznika kad se vratih u svakodnevnu rutinu...e sad sam malo down...hocu neki praznik....sad...odmah :closet:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by M M and I
nisam bio nimalo down pred praznike...ali sad posle praznika kad se vratih u svakodnevnu rutinu...e sad sam malo down...hocu neki praznik....sad...odmah :closet:
Zavidim ti.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Александар
Ове године ме је заобишла празнична еуфорија. Све је некако протутњало поред мене тако да и немам утисак да је Нова година дошла и прошла. И сморен сам поприлично.
:mazi: :hug:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kupper
Zavidim ti.
Na chemu? Na tome sto nisam bio down pred praznike, na tome sto sam malo down od svakodnevne rutine nakon praznika...ili sto hocu neki praznik...odmah sad???
Korisnikov avatar
By Kupper
Zavidim ti.
Na chemu? Na tome sto nisam bio down pred praznike, na tome sto sam malo down od svakodnevne rutine nakon praznika...ili sto hocu neki praznik...odmah sad???
Ne, nego zbog razloga zbog kog mozes da budes u down-u.
Korisnikov avatar
By M M and I
a-ha...o.k. pa kod nas praznici vec prosli...i sad nema nista do uskrsa...
By жњ
dokacilo i mene nesto.. moj zivot je rollercoaster :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by xyz
dokacilo i mene nesto..
Ne verujem u mogucnost tvog down-a. To mi je kao SF.
Korisnikov avatar
By Draco
Meni je super, sho da budem u depri? Imam zhen koji lolim, semestar gotov, ja dala 3 kolokvijuma i ispit a samo jedan prijavila za januar, livada bre. Nigde nista da se rinta, stigli mi novi filmovi, CSI igrica, box cigara i imam jos 200 g kafe. :yes:

Kad su sitnice dovoljne da se osetis ispunjeno, ne mosh se skucas sve i da osh.
Korisnikov avatar
By Sky123
down? the word of my life...
Korisnikov avatar
By Deepblue
Gledajte Petra Pana ili se samo skoncentrisite na svoje srecne misli. To je moja samopropisana terapija za post-praznicnu depresiju.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Eh, down... Ove gdine me i nije tako zveknulo kao sto je umelo ranijih godina... Do upadanja u potpunu apatiju... Ne znam zbog cega je to tako, ali znam da uvek oko Novaka padnem u tesku depresivnu krizu.
By жњ
Originally posted by xyz
dokacilo i mene nesto..
Ne verujem u mogucnost tvog down-a. To mi je kao SF.

ih da me znas bolje ;)

ja sam od onih "ko visoko leti.. nisko pada", osim eto sto me bedak opet prosao pa sam opet high.. vratice se za koji dan. nikad me ne izdaje moj histericni pattern raspolozenja :cupakosu: :nokti:
Korisnikov avatar
By Kittrie
eeeeeeee, ja SSEbi dajem joUs koji dan maXimalnog opustanja (u mojoj knjizi stanje neNapetosti je najBLize sReci)... soU, nijesam u praZnicnom doWnu, no :chill:

p.s. mada mi je palo na pamet kako poSlednje 3 n.g. docekujem bez da SSam, recimo, u Zvanicnoj vezi (dodouse, proSlu n.g. sam docekala sa eX i future eX, sSe to racuna u neSh :luda: ) i da bi bilO uzbudljivo to promeniT. zima je vRime za mazenje :meda:
Korisnikov avatar
By Lionac
Originally posted by ZvezdasBG
Ajde glavu gore. :)

dobar BRE OVAJ ZVEDAS..U PICKU MATERINU KADA SAM GROBAR

::evilwait:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Cim sam videla naslov teme znala sam da je nesto za mene :lol:
Pred NG me je bas uhvatio tezak down,spremanje(oblacenje,sminkanje..)me je malo oraspolozilo,1. ujutru mi je prijala voznja kroz pust grad ali kad sam se vratila kuci opet down-ista soba,nepraznicno raspolozenje + gomila stvari na fotelji(mrzelo me da vracam u orman sve sto sam iz njega vadila da bih nasla odgovarajucu kombinaciju za NY Eve)...samo sam se istusirala i zavukla u krevet...Cesto me posle nekog zbivanja povratak kuci baci u down-u suprotnom se radujem povratku na svoju teritoriju na kojoj se osecam sigurnom...
Ali,bolje je,cini mi se...moguce da su i umor i zbrka i jurnjava oko nekih stvari uticali na moje raspolozenje...
Ma,sva sam up-down...samo Bog zna kako cu se osecati sutra kada se probudim i da li cu uopste imati volje da ustanem iz kreveta :sigh:

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!