Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Strah, sreca, napaljenost, paranoja, osecaj prihvacenosti, lupanje srca, klecanje kolena, leptirici u stomaku i adrenalinski shok pomeshani u eksplozivni koktel koji od orgazma pravi sitnu tachku na nebu! :opacupa:

Drugar me malopre provalio preko SMS poruka, koje su bile toliko dvosmislene da sad ne znam jel' hoce da me bije ili da me jebe. :D

:dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dancing: :dancingfever:

Prvi out :radosnice:

:dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dancing: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: Tako je i mene nedavno izvalio kolega sa faksa, fini jedan dečkić... :) Ne propuštaj priliku ako primetiš da je i on zagrejan. :mazi:
By fazza
Ja sam obecao REIchelu da cu da ga osvetim ako ga ovaj pipne! :lol:

Bicu ti, REIchel, online podrshka, ti znash da uvek mozesh da rachunash na mene. :D

Idem sad da ti se vratim na gtalk. :D
Korisnikov avatar
By Paki
More, samo neka ga on pipka, al' onako fino... Ima REIchel da svrši i bez seksa! :roflmao:
By fazza
More, bre, nisam mislio na tu vrstu "pipkanja". :kosa:
Korisnikov avatar
By Paki
C c c c c, umesto da se poraduješ ekplozivnom seksualnom bliskom susretu REIchel vrste, ti o'ma na najgore pomišljaš...! :oklagija:
By fazza
Zar ja?! :) Pa zna REIchel da ja njega obozavam! :) Samo sam mu predlozio da
mi da adresu, broj telefona i ime i prezime dotichnog, ako mu se neshto desi. :smeh: :smeh: :smeh:

Shalim se, ubedjujem ja mog REIchela da ce sve biti ok i da ne mora da brine. :)

Je l' tako sunce moje? :D
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by fazza
Bicu ti, REIchel, online podrshka, ti znash da uvek mozesh da rachunash na mene. :D
Draga saveta, molim vas pomozite mi!

Zgreshila sam!
Nedavno sam imala zhestok seksualni okrshaj sa momkom koji je kulminirao vulkanskom erupcijom semene technosti svuda po nashim telima! Da li sam ostala trudna?! :tetka:
By fazza
Originally posted by REI
Originally posted by fazza
Draga saveta, molim vas pomozite mi!

Zgreshila sam!
Nedavno sam imala zhestok seksualni okrshaj sa momkom koji je kulminirao vulkanskom erupcijom semene technosti svuda po nashim telima! Da li sam ostala trudna?! :tetka:
Draga Radodajko,

Veliko nam je zadovoljstvo "obraditi" Vas ovim putem, te cemo se truditi da Vam
odgovorimo shto konkretnije i sazetije.

NISTE TRUDNI, CHESTITAMO! Medjutim, to da ste glupi, to mozda josh uvek niste
znali. :D Saveta je tu da vam razreshi svaku vashu nedoumicu, pa makar se
ticala i onoga shto niste pitali, a Saveta je primetila. :D

Trudni mozete postati jedino ako Vam zestoki momak pichku napuni spermom,
u suprotnom, neka Vam i dalje svrshava po telu.

Vasha tetka Saveta. :cheer:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nadam se da će se sve rešiti sporazumno i nenasilno.

Mene je preko poruka takođe provalio jedan ortak ... i pravi se blesav od tad (to ne pominje, iako obojica znamo da on zna)... čini mi se da me više poštuje od kada je saznao... Freaky, huh?
Korisnikov avatar
By Rei
Faja kiwi. Znam ja da je on jedan jaaako dobar chovek deep down, tri godine smo praktichno svaki dan provodili zajedno, ali nikad se ne zna, koliko sluchajeva imash da ljudi za ceo zhivot ne umeju da procene stav svojih roditelja po tom pitanju...

Ma bitje sve oket. :pionir:
By Paris
Originally posted by REI
Drugar me malopre provalio preko SMS poruka, koje su bile toliko dvosmislene da sad ne znam jel' hoce da me bije ili da me jebe. :D
Ja kao expert za pisanje dvosmislenih poruka, kazem ti da zeli i jedno i drugo :evilkiss:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by REI

znachi kako god okrenesh na dobitku si :lol:

:panker:
Korisnikov avatar
By Rei
Update !! :eya:

Malopre se vratih iz shetnje sa njim. Farmerke su mi mokre na strani na kojoj mi je bio mishko. :smeh:

Nazhalost nece ni da me bije ni da me jebe, ali sredicemo to. :evil:
Trenutno je u onom tipichnom fazonu 'pederi su bljak ali ti si ok'. :)
By Paris
Originally posted by REI
mmm ma pasce :fuck: ;)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paris
Originally posted by REI
Ja kao expert za pisanje dvosmislenih poruka, kazem ti da zeli i jedno i drugo :evilkiss:
hahahhahaha! ti si hit!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sta bih dala za takvo osecanje.... srecno!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
Nazhalost nece ni da me bije ni da me jebe, ali sredicemo to. :evil:
Toliko rasprostranjena faza prihvatanja ''homoseksualizma'' da verovatno ima svoje kraće ime :D Ako nema, mogli bi da joj nadenemo neko :D Kratko i opisno.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
:lol: Tako je i mene nedavno izvalio kolega sa faksa, fini jedan dečkić... :) Ne propuštaj priliku ako primetiš da je i on zagrejan. :mazi:

Ha ha...a mene je provalio profesor dok sam se petljao sa studijama na BU...
Bio je medju najmladjim profesorima...ali i dalje star za mene...Tako da kad je hteo da me upozna sa cinjenicom da "on zna"...upoznah ja njega sa cinjenicom da "ja znam da on zna" i sa cinjenicom "da me zabole srednje uvo"...kao i sa cinjenicom "znam i ja za tebe i tvog decka iz (.....grad u nekom insotranstvu....cenzura....piiiiip)".
Sve u svemu sve je proslo u najboljem redu :kafa:
Korisnikov avatar
By donquijote
Bio je medju najmladjim profesorima...ali i dalje star za mene...Tako da kad je hteo da me upozna sa cinjenicom da "on zna"...upoznah ja njega sa cinjenicom da "ja znam da on zna" i sa cinjenicom "da me zabole srednje uvo"...kao i sa cinjenicom "znam i ja za tebe i tvog decka iz (.....grad u nekom insotranstvu....cenzura....piiiiip)".
[/quote]

LOL Je l' to neko sa Filološkog? Baš me zanima ko je to. Možda ga i znam:P
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by donquijote
Bio je medju najmladjim profesorima...ali i dalje star za mene...Tako da kad je hteo da me upozna sa cinjenicom da "on zna"...upoznah ja njega sa cinjenicom da "ja znam da on zna" i sa cinjenicom "da me zabole srednje uvo"...kao i sa cinjenicom "znam i ja za tebe i tvog decka iz (.....grad u nekom inostranstvu....cenzura....piiiiip)".
Baš me zanima ko je to. Možda ga i znam :P
[/quote]

Nije nemoguce...zato sam i bio dosta uopsten, pokusavajuci da ne otkrijem previse cinjenica...jer mi je poenta bila da se nesto tako desilo...ali ne i da moze da se pogodi o kome se radi.
Korisnikov avatar
By V25
Ljudima je outovanje postao najveći problem... Hmmm... Ako su te voleli pre saznanja, moraju te voleti i posle. Ukoliko je nečije sexualno opredeljenje razlog za nestajanje nekih osećanja onda to znači da osobe koje nas "vole" i nisu baš iskrene. Inače, jako me nervira kada neko pošto poto to krije od svih živih. Tako je veštački. Svi bi da se 'vataju sa nekim sa strane i da rade ko zna šta a u javnosti se vode zlatnim pravilom "ne poznajemo se".
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by REI
......
Sto ja to ne podnosim... To je kao ono - zene su nesposobne za posao, ili bar manje sposobne od muskaraca - ali mozda si ti neki izuzetak (mozda! Treba uvek iznova da dokazem). Takvi ljudi mi uopste ne trebaju kao bliske osobe, neka hvala, sa svojim predrasudama pa makar mene i ne ubrajali u njih - dalje od mene. Ali naravno ne mislim to za tebe i tvog prijatelja, samo moj stav za moj zivot. Tuzno smo mi drustvo i puno je ljudi sa takvim stavovima (i jos gorim, nazalost). Nadam se da ce vremenom tvoj prijatelj menjati misljenje, pa mu ni ostali gayevi nece biti bljak.
Korisnikov avatar
By blenta
pa ako ga rei povede stranputicom onda netje imati nishta protiv ni drugih hehe :kissing:

i am your father
join me...
.... in the dark side :cyborg:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Beogradjanin18
Ljudima je outovanje postao najveći problem... Hmmm... Ako su te voleli pre saznanja, moraju te voleti i posle. Ukoliko je nečije sexualno opredeljenje razlog za nestajanje nekih osećanja onda to znači da osobe koje nas "vole" i nisu baš iskrene. Inače, jako me nervira kada neko pošto poto to krije od svih živih. Tako je veštački. Svi bi da se 'vataju sa nekim sa strane i da rade ko zna šta a u javnosti se vode zlatnim pravilom "ne poznajemo se".
:up:

Inače, pomenuti kolega je bio skroz ok sa tim, pre njega su znale već neke dve koleginice, a posle i svi ostali, pa i profani ... Nisam do sad imao ikakvih neprijatnosti zbog toga, naprotiv, jedan profesor je mnogo opušteniji sada u razgovoru sa mnom nego ranije... često napravi situaciju da ostanemo sami, da me pita neke tako neobavezne stvari, brine se kad se razbolim, pitao je da dođe u Alijansu za doček NG... i takoooo..... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Originally posted by Beogradjanin18
:up:

Inače, pomenuti kolega je bio skroz ok sa tim, pre njega su znale već neke dve koleginice, a posle i svi ostali, pa i profani ... Nisam do sad imao ikakvih neprijatnosti zbog toga, naprotiv, jedan profesor je mnogo opušteniji sada u razgovoru sa mnom nego ranije... često napravi situaciju da ostanemo sami, da me pita neke tako neobavezne stvari, brine se kad se razbolim, pitao je da dođe u Alijansu za doček NG... i takoooo..... :zvizdi:

Boze...pa ti profesori na BU zaista ne znaju gde je povucena crta i gde je granica ispod koje ne bi smeli da idu.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by M M and I
Boze...pa ti profesori na BU zaista ne znaju gde je povucena crta i gde je granica ispod koje ne bi smeli da idu.
Ovo moje nije u sklopu BU ... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!