Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by xyz
jednom sam pokusala ignorisati jednu svoju bivsu.. u jednom mnogo malom kaficu, sto se na kraju ispostavilo nemoguce
cim je ona usla, drugarica sa kojom sam dosla u kafic je zapodenula razgovor sa njom, a ja odlucna u njenom ignorisanju, zgrabila hrpu dnevne, nedeljne i mesecne stampe koja bi mi by the way, bila dovoljna kao celogodisnje stivo
i tako sam ja zagnjurila glavu u krilo dok sam prelistavala vrlo zanimljive savete o zadovoljavanju muskaraca iz Cosmopilitena i nikako nisam htela da podignem glavu da je slucajno ne bi zakacila pogledom, cak sam i pice narucivala gledajuci kelnericu ispod obrva
hehe, jbg.. bilo je debilno ...pet osoba-ona, njena cica, moja drugarica, kelnerica i ja u pozi glave na krilu ravnoj nekog pacijenta iz laze, na svega cetri kvadratna metra
Originally posted by REIRei dusho, sasvim moguce da tvoj stari ne konta...
Da li vam se ikada desilo to?
Konretno, da ignorisnete nekoga ne biste li mu pokazali koliko vas je povredio nekim svojim chinom, a da ta osoba uopshte nije svesna da je ignorishete u pochetku, a kada skonta, kao da je boli uvo, nastavlja da vam se javlja, da pricha sa vama, da trazhi od vas kada joj neshto treba, iako vi ne progovarate ni jednu jebenu rech!
I onda dodje nova godina, i naravno morash se sa rodjenim ocem izljubiti za novu, i onda dva meseca truda da se pokazhe da sam uvredjen i povredjen i uzhasno razocharan pada u vodu i sve se vraca na staro jebeno stanje bez da je njemu ishta ushlo u glavu!
Sad bih ga najradije upucao...
Originally posted by m..
Rei dusho, sasvim moguce da tvoj stari ne konta...
Zasto ne popricas s njim kao odrastao covek s odraslim covekom i kazes mu sta osecas i zasto i kako?
Originally posted by MarsAo neko zeli da unese malo duhovitosti u mracnost nekog problema mislim da nije za analizu. Sarkazam se iskljucuje naravno. Ni ja ga ne volim u tim situacijama.Originally posted by mladunacTo onda nije opis posla socijalnog radnika.
mozda je marse gox mislio da ti svojim psiho terorom odradish dzelatov posao
Originally posted by A.F.K.A.OBHvala na razumevanju.
Dobro, 'ajde, Mars je psihoinzenjer koji radi na velikom projektu koji za cilj ima promenu ponasanja REI-evog caleta, a koji se drzi u strogoj tajnosti. Mozemo samo reci da je nas psihoinzenjer inspiraciju dobio gledajuci Clockwork Orange, i to je sve za sada!
Stay tuned!
Originally posted by A.F.K.A.OBThis is what it sounds like
"Vidi, pa on je dobio stipendiju. Svaka mu cast, kako je sve to uspeo da postigne, pitam se. A ti si i pored toliko slobodnog vremena dobio samo kredit. Ne kazem da je to lose, naravno"
Originally posted by Mars
This is what it sounds like
When doves cry...
Originally posted by REIJao sta mi bi da to napisem!Originally posted by tinkerbellNe znam ja. Ozbiljno. Ne pratim sapunice koje nisu moje produkcije.
Aha. Desavalo mi se nekoliko puta...sa jednom te istom osobom... Ovde je na forumu... ..... a sad kao niko ne zna ko je to...
Originally posted by REI
Samo se vi zezajte. A ja se sad osecam bash hmm. Ne znam. Ne zbog vas, naravno. Malopre je doshao sa posla i doneo mi jedan jednostavan ali prilichno lep poklon, neshto shto sam pre dve nedelje spomenuo bratu dok je on sedeo iza nas i chitao novine ili shta je radio. Ima nade!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!