Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by trampTaman! Mogli bi da se nađemo negde pa da skrojiš jedne za moje bradavice!
@kiwi
vrtilice (pasties) kupujem uglavnom ali ponela sam materijal za pravljenje (sto je super je na zalost ove nove koje sam kupila specijalno za n.g. nisu bili funkcionalne )
inace hvala svima na podrsci
Originally posted by gorilica.. moje malo ćelavo je bilo na reprizi .. e sad ću baš da se ubedačim .. em sam mogao da opušteno proćaskam sa Delete, em sam mogao da gladim ćelu Avalončetu ... eh ... a ja spavao .. prvi dan prvi propus' ...
Avalonu, koga videh drugo veče. Čovek, znaš da te iskreno volim.
Originally posted by gorilicaA ja se baš trudio da budem maksimalno fin .. dakle, nije uspelo
Kiwija, totalno drugačije stvorenje od utiska koji stvorih na forumu
Originally posted by MyselfPa što se nisi drala na sav glas? Koliko se sećam, Swan mi je rekla da ćeš ti biti u Alijansi te večeri, ali da ne zna kako izgledaš... Uostalom, nemoguće je da baš nikog od nas nisi prepoznala po fotkama iz one teme, mogla si bilo koga da "povučeš za rukav", upoznaš se, a taj neko bi te "spojio" sa nama ostalima...
P.S. Zao mi je sto ne upoznah nekog od forumasa (mis'im neke sto jos ne upoznah).
Originally posted by gorilicaTak'i smo mi ...
Uh, pa da i ja kažem koju.
Meni je sve bilo super, prvenstveno zbog mnoštva forumaša koje sam upoznao to veče i koji su me prihvatili baš srdačno, zbog čega im šaljem jedan ogroman .
Originally posted by gorilica
Pakija, mog dragog zemljaka
Originally posted by gorilica... E, jesam mamlaz... Ovog trenutka im šaljem broj... Sorry!
Waterlily i njenu fantastičnu devojku - nadam se da vam je Paki dao moj broj, ostaje dil za planinarenje.
Originally posted by gorilicaUvek, baby...
Još jednom, HVALA što ste mi ulepšali veče i učinili da se osetim kao deo jedne prave forumske porodice!
Originally posted by PakiMa, kako da se derem na sav glas kada od preglasne muzike nisam mogla misli svoje da cujem? Stvarno nisam znala da ce pola Foruma da bude na doceku.Originally posted by MyselfPa što se nisi drala na sav glas? Koliko se sećam, Swan mi je rekla da ćeš ti biti u Alijansi te večeri, ali da ne zna kako izgledaš... Uostalom, nemoguće je da baš nikog od nas nisi prepoznala po fotkama iz one teme, mogla si bilo koga da "povučeš za rukav", upoznaš se, a taj neko bi te "spojio" sa nama ostalima...
P.S. Zao mi je sto ne upoznah nekog od forumasa (mis'im neke sto jos ne upoznah).
Originally posted by MyselfIsta situacija! Najbolji je bio deni kada mi se prodrao na uvo mortus pijan ''priđi da ti nešto šapnem'' a ja se mislim, jedva te čujem i ovako, leba ti nemoj da šapućeš (to je još jedna od loših strana sedenja pored zvučnika).
Ma, kako da se derem na sav glas kada od preglasne muzike nisam mogla misli svoje da cujem? Stvarno nisam znala da ce pola Foruma da bude na doceku.
Originally posted by Myself.... Pa nisam mislio bukvalno za dranje, nego kao prepoznaš nekog od forumaša/ica sa fotke iz teme "Moja FOTKA", iscimaš ga/je i onda imaš sve na dlanu... ... A pored tog stola sam često prolazio, đuskao katkad ili pričao sa krupnim i jako zgodnim momkom u beloj košulji (ima i brke i isto je forumaš), pa si možda mogla da me spaziš... (bejah u crnoj odeždi - crna majica dugih rukava, crna pantalone, crne rukavice bez prstiju...)Originally posted by PakiMa, kako da se derem na sav glas kada od preglasne muzike nisam mogla misli svoje da cujem? Stvarno nisam znala da ce pola Foruma da bude na doceku.Originally posted by MyselfPa što se nisi drala na sav glas? Koliko se sećam, Swan mi je rekla da ćeš ti biti u Alijansi te večeri, ali da ne zna kako izgledaš... Uostalom, nemoguće je da baš nikog od nas nisi prepoznala po fotkama iz one teme, mogla si bilo koga da "povučeš za rukav", upoznaš se, a taj neko bi te "spojio" sa nama ostalima...
Sedela sam za stolom kod DJ-a (bela kosulja i majcica preko - eto, identifikovala sam se ). A kad nisam sedela, ondaK sam djuskala. Bejah sa devojkom (Acorn Girl).
Originally posted by PakiNisam ni ja mislila za dranje. Salila sam se.Originally posted by Myself.... Pa nisam mislio bukvalno za dranje, nego kao prepoznaš nekog od forumaša/ica sa fotke iz teme "Moja FOTKA", iscimaš ga/je i onda imaš sve na dlanu... ... A pored tog stola sam često prolazio, đuskao katkad ili pričao sa krupnim i jako zgodnim momkom u beloj košulji (ima i brke i isto je forumaš), pa si možda mogla da me spaziš... (bejah u crnoj odeždi - crna majica dugih rukava, crna pantalone, crne rukavice bez prstiju...)Originally posted by PakiMa, kako da se derem na sav glas kada od preglasne muzike nisam mogla misli svoje da cujem? Stvarno nisam znala da ce pola Foruma da bude na doceku.Originally posted by MyselfPa što se nisi drala na sav glas? Koliko se sećam, Swan mi je rekla da ćeš ti biti u Alijansi te večeri, ali da ne zna kako izgledaš... Uostalom, nemoguće je da baš nikog od nas nisi prepoznala po fotkama iz one teme, mogla si bilo koga da "povučeš za rukav", upoznaš se, a taj neko bi te "spojio" sa nama ostalima...
Sedela sam za stolom kod DJ-a (bela kosulja i majcica preko - eto, identifikovala sam se ). A kad nisam sedela, ondaK sam djuskala. Bejah sa devojkom (Acorn Girl).
Originally posted by ^mary^Meni se više viđa ''tanga u guzi'' performans od istog autora ... ipak je najbolja bananica on je bre pevao na suvo! Tačnije, nije baš na suvo.. bilo je neke muzike a i piva po podijumu .. ali u svakom slučaju bez mikrofona!
Shakira je bila ubedljivo najbolja SHAKIRA-SHAKIRA!
Originally posted by gorilicaOriginally posted by ^mary^I hvala na tome!
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary
Originally posted by Kiwijel ti mozesh pokazati jednu osobu koja je bila tamo a da nisam garant bar 10 put proshao pored nje??Originally posted by mladunacVala baš, kiks... A prošao si pored nje, garant bar 10 puta!
kakav kiks
opet propustih dinu
...
Originally posted by ^mary^Hvala dusho.
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary to isto sam uradila i sa Bananicom i sa Tramp(a nju je bas bilo tesko prepoznati ) ali zato je Dzelajza mene prepoznala, i prisla mi. celo vece smo posle provele jedna pored druge sa nasim zenama ako nista znali, Dzela odlicno igra
meni je bilo super. kad je pocela da smara muzika, mene, negde oko 2h , otisle smo kuci.
igrale smo sa gomilom nepoznatih nam tipova i super mi je sto su svi bili tako neposredni i opusteni
sto se nastupa tice, moglo je i bolje. s` obzirom da ste imali 1 dan da provezbate... svaka cast na trudu i hrabrosti! Shakira je bila ubedljivo najbolja SHAKIRA-SHAKIRA!
Originally posted by Mr.Jaa sta se ti javljas? Ti si bio Shakira?!Originally posted by ^mary^Hvala dusho.
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary to isto sam uradila i sa Bananicom i sa Tramp(a nju je bas bilo tesko prepoznati ) ali zato je Dzelajza mene prepoznala, i prisla mi. celo vece smo posle provele jedna pored druge sa nasim zenama ako nista znali, Dzela odlicno igra
meni je bilo super. kad je pocela da smara muzika, mene, negde oko 2h , otisle smo kuci.
igrale smo sa gomilom nepoznatih nam tipova i super mi je sto su svi bili tako neposredni i opusteni
sto se nastupa tice, moglo je i bolje. s` obzirom da ste imali 1 dan da provezbate... svaka cast na trudu i hrabrosti! Shakira je bila ubedljivo najbolja SHAKIRA-SHAKIRA!
Originally posted by ^mary^AhaOriginally posted by Mr.Jaa sta se ti javljas? Ti si bio Shakira?!Originally posted by ^mary^Hvala dusho.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!