Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Da li vam se ikada desilo to?

Konretno, da ignorisnete nekoga ne biste li mu pokazali koliko vas je povredio nekim svojim chinom, a da ta osoba uopshte nije svesna da je ignorishete u pochetku, a kada skonta, kao da je boli uvo, nastavlja da vam se javlja, da pricha sa vama, da trazhi od vas kada joj neshto treba, iako vi ne progovarate ni jednu jebenu rech!

I onda dodje nova godina, i naravno morash se sa rodjenim ocem izljubiti za novu, i onda dva meseca truda da se pokazhe da sam uvredjen i povredjen i uzhasno razocharan pada u vodu i sve se vraca na staro jebeno stanje bez da je njemu ishta ushlo u glavu!

Sad bih ga najradije upucao... :flaming: :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By Rei
PmS izvinjavam se shto opet lechim svoje probleme po forumima :drama:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by REI
... i naravno morash se sa rodjenim ocem izljubiti za novu ...
Ne moraš. Mogao si da razmišljaš o tome i pretpostaviš da bi tek to imalo efekta na njega ako već do tad nije ukapirao o čemu se radi... Pretpostavljam da ipak nije toliko glup, već je mislio da će te proći... Da si zaobišao to cmakanje za doček, verovatno bi pobesneo, ali bi barem prestao da gaji iluzije i zatvara oči...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
PmS izvinjavam se shto opet lechim svoje probleme po forumima :drama:
Pobogu, pa gde ćeš iznositi svoje probleme ako ne međ' prijateljima?

OnTopic: Dešavalo se, mada stvarno neko treba da bude debilčina i nepopravljiva konjina da bi me izbacio iz takta ...

P.S. Ako nisi do sada osuđivan možeš da podneseš molbu za dozvolu za držanje ili držanje i nošenje oružja... Btw. poljubac za novu godinu ne znači baš ništa! Ignoriši i dalje!

Slažem se sa Pakijem... nigde ne piše da moraš! Ko ti nije drag jednostavno mu ne čestitaš novu godinu.. to tako ide.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Paki
Originally posted by REI
... i naravno morash se sa rodjenim ocem izljubiti za novu ...
Ne moraš. Mogao si da razmišljaš o tome i pretpostaviš da bi tek to imalo efekta na njega ako već do tad nije ukapirao o čemu se radi... Pretpostavljam da ipak nije toliko glup, već je mislio da će te proći... Da si zaobišao to cmakanje za doček, verovatno bi pobesneo, ali bi barem prestao da gaji iluzije i zatvara oči...
Pa znash kako, tu mi je bila i neka rodbina, nisam hteo da pravim scenu, a i oni su znali za stanje i nagovarali su me da mu chestitam, i reko ajd, ne znachi to nishta, shto je kiwi rekao. I kazhem mu kad mi je prishao 'jel ti znash da ja ne pricham sa tobom dva meseca', on pita 'a shto?' i onda mi odmahne rukom i odgovori 'ah, ko to josh pamti...'

Ja pamtim, idiote!!! :mad: :mad:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nije progovorio sa rodjenim ocem skoro 3-godine ni jednu jedinu rech...
Budi jak, ponashaj se kako ti zelish a ne kako drugi ochekuju da se ponashash. Mozda cesh tada biti korak blize sreci.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Morgan Le Faye
Budi jak, ponashaj se kako ti zelish a ne kako drugi ochekuju da se ponashash. Mozda cesh tada biti korak blize sreci.
:up:
Korisnikov avatar
By Rei
REI mnogo voli Morgana :hug: kao bratica naravno, i REIju mnogo nedostaje Morgan :placko:

[size=-2]nismo prava braca da ne bude zabune zbog slichnog odnosa sa ocem :lol: [/size]
Korisnikov avatar
By gari
Sukob oca i sina je normalna stvar, jer se radi o atavistickom odnosu-ko ce preovladati. Sin mora da se suprotstvai ocu da bi dokazao da je sazreo /kao muzjak/. Osim toga, to je pozitivno rzaresenje Edipovog kompleksa.

Sto se tice ignorisanja ignorisanja, mislim da nema svrhe cutanjem prezentovati svoje nezadovoljstvo. Mnogo je bolje razgovarati o problemu nego cutati. Pitanje je da li je on znao zbog cega ne govoris sa njim.

:molise: :peva: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by gari

Sto se tice ignorisanja ignorisanja, mislim da nema svrhe cutanjem prezentovati svoje nezadovoljstvo. Mnogo je bolje razgovarati o problemu nego cutati. Pitanje je da li je on znao zbog cega ne govoris sa njim.

:molise: :peva: :egzorcist:
Believe me, razgovor sa njim ne pomazhe. :)

I da, znao je, ali tek nakon shto je proshlo mesec dana, kada je konachno skontao da neshto nije u redu i pitao mamu o chemu se radi. Ali meni nije prishao, chak ni da mi kazhe da nisam u pravu i da prestanem da se ponasham kao derishte. Chak bih i to cenio da je uradio. Ali neee. Postavio se u stilu ti cesh mene da ignorishesh, aha... ma boli me uvo, imam ja zhenu koja ce da mi posluzhi kao kuvalo za kafu.
Korisnikov avatar
By decko
I meni se ovo desavalo...uglavnom ne mogu nekog dugo da ignorisem posto posle puknem ako ta osoba ne uvidi da je pogresila a izludjuje me ako me neko ignorise i kad otvoreno pitam nece da mi kaze o cemu se radi...
Korisnikov avatar
By HARP
Ja nisam sa ocem razgovarao ravno godinu dana. Kada sam video da coveku nema pomoci i da ga zabole (jer ko sto kazes ima on svoju zenu i svoj zivot), reko ajd da pricam. Ionako se vidjamo jednom u 3 meseca, pa razmenimo po koju...

Inace otac mi je govorio da sam nesposoban, nepozeljan, visak u kuci, da mu smetam, da je ono sto je njegovo samo njegovo, da mu ja remetim brak time sto je majka na mojoj strani itd... Znaci covek se utripovao zesce i to bez da je imao osnova za bilo sta.
Doziveo sam to kao rivalstvo izmedju nas dvojice. Posto sam ja na visljem nivou tolerancije iskulirao sam (ne mogu da kazem da me nije pomerilo).
On je muzijak i ja sam mladunac koji sada smeta. Koji mu uzima auto, prebacuje kanale, zauzima kupatilo, dobija bolje spremljenu hranu...
Na, kraju sam ja otisao iz kuce, bilo je bolje za obojicu... A i za kevu koja je bila izmedju dve vatre.
Sada mi kaze da mogu da svratim kad god hocu i da nikome ne smetam, ali kasno je, sada ja vise nemam vremena...
Svratim, ali na kratko...

REI samo opusteno... Kuliraj ga, nemoj da se nerviras, gore samo po tebe...
Moj savet je da ako si jos uvek finansijski zavistan od njih, ne trazi nista od njega, to trazi od majke...
On da njoj, ona tebi...
Pravi se i ti malo lud, kao sto to radi i on...
Shvatice sve, ali kao sto to biva, bice kasno...
Kiss
By жњ
:smeh:

jednom sam pokusala ignorisati jednu svoju bivsu.. u jednom mnogo malom kaficu, sto se na kraju ispostavilo nemoguce :smeh:

cim je ona usla, drugarica sa kojom sam dosla u kafic je zapodenula razgovor sa njom, a ja odlucna u njenom ignorisanju, zgrabila hrpu dnevne, nedeljne i mesecne stampe koja bi mi by the way, bila dovoljna kao celogodisnje stivo :smeh:

i tako sam ja zagnjurila glavu u krilo dok sam prelistavala vrlo zanimljive savete o zadovoljavanju muskaraca iz Cosmopilitena i nikako nisam htela da podignem glavu da je slucajno ne bi zakacila pogledom, cak sam i pice narucivala gledajuci kelnericu ispod obrva :smeh:

hehe, jbg.. bilo je debilno :blush: ...pet osoba-ona, njena cica, moja drugarica, kelnerica i ja u pozi glave na krilu ravnoj nekog pacijenta iz laze, na svega cetri kvadratna metra :smeh:

NARAVOUCHENIJE - REI nista ne moze da zameni POZDRAV SA SHIROKIM OSMEHOM i ZUBE NA GOTOVS ZA POTREBU CEPANJA U SLUCAJU DA TE IZNERVIRA :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI
Da li vam se ikada desilo to?

Konretno, da ignorisnete nekoga ne biste li mu pokazali koliko vas je povredio nekim svojim chinom, a da ta osoba uopshte nije svesna da je ignorishete u pochetku, a kada skonta, kao da je boli uvo, nastavlja da vam se javlja, da pricha sa vama, da trazhi od vas kada joj neshto treba, iako vi ne progovarate ni jednu jebenu rech!

I onda dodje nova godina, i naravno morash se sa rodjenim ocem izljubiti za novu, i onda dva meseca truda da se pokazhe da sam uvredjen i povredjen i uzhasno razocharan pada u vodu i sve se vraca na staro jebeno stanje bez da je njemu ishta ushlo u glavu!

Sad bih ga najradije upucao... :flaming: :flaming: :flaming:
Dogodilo mi se slicno za NG ali toliko me boli uvo da coveku, posle 15-ak godina druzenja, nisam pozeleo nista. Nisam mu ni ruku pruzio. Nema ga.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hm citam i u prvi mah sam pomislio da se radi o nekom bivsem drugu, pa sam taman hteo da napisem jedno moje takvo iskustvo. E sad vidjeh da je otac u pitanju...
Koliko god se kacio sa ocem ili majkom ipak ne treba te incidente tretirati kao neke sa ulice, tipa svadja sa drustvom i tako to...
Jos je nezgodnije ako ste pod istim krovom. Meni se licno nikad nije tako nesto dogodilo da bas toliko zakrvim sa caletom, jer sam sa njim u super odnosima (keva je druga prica). Po ovome sto si napisao vidi se da ti je cale zesce tvrdoglav i da te ne postuje nimalo, ali probaj otvoreno da popricas sa njim. Ako to ne upali, onda se bojim da ces morati ici linijom manjeg otpora i trpeti ga bar dok se ne osamostalis.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja bih se izdrao na njega. Ako ni tad ne shvati, iskuliraj i trazi mu pare za novu majicu/mobilni/patike/komp.
By жњ
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja bih se izdrao na njega. Ako ni tad ne shvati, iskuliraj i trazi mu pare za novu majicu/mobilni/patike/komp.

exactly my point :up:
Korisnikov avatar
By Mars
Roditelji su poseban slucaj. Za njih vaze posebna pravila, tehnike i metode.

Konkretno ne mogu nista da ti kazem, jer sve zavisi od ljudi, situacije i cilja koji zelis da postignes.

Jer vise ni sve srecne porodice ne lice jedna na drugu.
Korisnikov avatar
By blenta
znam kako se osetjash
ako to ishta vredi
i nisi morao da popustish pa makar i napravio scenu
scena bi vishe njega dotakla nego tebe,iako mozhda mislish da ne bi
mozhda bi mu tad sinulo da neshto nije u redu
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by REI

Konretno, da ignorisnete nekoga ne biste li mu pokazali koliko vas je povredio nekim svojim chinom, a da ta osoba uopshte nije svesna da je ignorishete u pochetku, a kada skonta, kao da je boli uvo
Aha. Desavalo mi se nekoliko puta...sa jednom te istom osobom... Ovde je na forumu... :roll: ..... a sad kao niko ne zna ko je to... :giggle:
By Paris
Mozda ima jos neko ko zna.:apprentice:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by tinkerbell
Aha. Desavalo mi se nekoliko puta...sa jednom te istom osobom... Ovde je na forumu... :roll: ..... a sad kao niko ne zna ko je to... :giggle:
ja? :evilwait:
By Paris
Nisi ti zlato. To iz perioda pre nego sto si ti dosao na forum. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By blenta
naravno da nisam ja :drama :
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:lol:

@ mladunac - mirodjiJo :carica:

@ Paris - gresis..ovaj gresis.... verovatno ne mislimo na istu osobu :kolo:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ako je roditelj u pitanju... tesko..

ako nije... "ne razgovaram sa tobom, BRE!!!"
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Kiwi

P.S. Ako nisi do sada osuđivan možeš da podneseš molbu za dozvolu za držanje ili držanje i nošenje oružja...
Tek sam sad skontao ovo.

Sve shto mogu da kazhem je OBOZHAVAM TE :smeh: :smeh: :smeh:

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!