Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Utisci Sa Nastupa U Aliansi

Super je bilo!
14
50%
Nije loshe, lep provod.
4
14%
Nije loshe, ali moze i dosta bolje.
6
21%
Kud dadoh pare na to...
4
14%
Korisnikov avatar
By radoznala
Ja sam bila juce i sumanuto djuskala sa Ra celu noc!
Muzika je bila extra!
:kiss: @ T/DJ Z
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tramp

@kiwi
vrtilice (pasties) kupujem uglavnom ali ponela sam materijal za pravljenje (sto je super je na zalost ove nove koje sam kupila specijalno za n.g. nisu bili funkcionalne :mad: )

inace hvala svima na podrsci :kiss:
Taman! Mogli bi da se nađemo negde pa da skrojiš jedne za moje bradavice!

Što se tiče podrške, lako je podržavati nekog ko unese celog sebe u projekat :D

Jedino mi je krivo što nisam unapred znao da će vam trebati fotoreporter .. mogao sam da ponesem svoj aparat pa da slikam iz raznih uglova iz mase ... ovako sam bio skučen u jednom ćošetu pa sam slikao odatle.. nadam se da su slike OK :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mladunac
kakav kiks
opet propustih dinu :senilko:
...
:kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
kakav kiks
...
Vala baš, kiks... A prošao si pored nje, garant bar 10 puta!
Korisnikov avatar
By Myself
Uh! Ni ja nisam znala da je Dina prisutna. :neobavestena:

Inace, meni se nastup uopste nije dopao. Ne znam sta toliko hvalite. :puzzle: Naravno, razumem da se nekom dopalao, ali ne vidim sta.
Muzika do 1 je bila ok, posle je bilo ocajno.

Usluga - Bozemesacuvaj!!!!!
Prva tura pica - ok. Posle - katastrofa! :no:

Glasam za poslednju opciju, sto se tice nastupa i usluge.

Bila sam sa devojkom, tako da mi nije bila totalna katastrofa.

P.S. Zao mi je sto ne upoznah nekog od forumasa (mis'im neke sto jos ne upoznah). :roll:
Korisnikov avatar
By gorilica
Uh, pa da i ja kažem koju. :)
Meni je sve bilo super, prvenstveno zbog mnoštva forumaša koje sam upoznao to veče i koji su me prihvatili baš srdačno, zbog čega im šaljem jedan ogroman :kiss: . :D
Pri samom ulasku me je startovala ^mary^, i upoznala me sa svojom ženicom, što mi je pomoglo da se odmah opustim, budući da mi je potrebno malo više vremena da se aklimatizujem :kiss: , a kada sam se dovukao do separea usledio je šok kada me je iscimao Bananica. :lol:
Maslim, šta reći, prava crnogorka! :smeh:
Elem, jedan ogromni poljubac i snažni hug za:
^mary^,nadam se da će biti prilike da se bolje upoznamo
Adenima, koji mi je pomogao oko primopredaje ulaznice,prijatelju sa odličnim stajlingom te večeri :D
Deksija, jedno preslatko malo stvorenjce :kiss:
Delete, sa kojom se sit ispričah na reprizi :obraz:
Pakija, mog dragog zemljaka ;)
Swanheart, devojku koju bih ženio da sam str8 :love:
Kiwija, totalno drugačije stvorenje od utiska koji stvorih na forumu :)
Mladunčeta, upoznah ga u ponoć i ne skinuh čitavo veče osmeh sa lica kada ga ugledam, neodoljivo me asocirao na razigrano jarence :obraz: :tumble:
Denija, ludog šeširdžiju koji mi je pri dolasku bio baš prijatno iznenađenje :)
Bananicu - još jednom, hvala za sve :zvezda:
Waterlily i njenu fantastičnu devojku - nadam se da vam je Paki dao moj broj, ostaje dil za planinarenje. ;)
Mr.Ja
Colonia_boyu
Avalonu, koga videh drugo veče. Čovek, znaš da te iskreno volim. :kiss: :jumphug:

i za još par ljudi, ali bojim se da sam zaboravio nickove.

Još jednom, HVALA što ste mi ulepšali veče i učinili da se osetim kao deo jedne prave forumske porodice! :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gorilica
Avalonu, koga videh drugo veče. Čovek, znaš da te iskreno volim. :kiss: :jumphug:
:rida: .. moje malo ćelavo je bilo na reprizi .. e sad ću baš da se ubedačim .. em sam mogao da opušteno proćaskam sa Delete, em sam mogao da gladim ćelu Avalončetu ... eh ... a ja spavao :meda: .. prvi dan prvi propus' ...

Kad će neki novih hepening u Alijansi? Moramo ponovo da navratim, meni bejaše super :kiss:
A ja se baš trudio da budem maksimalno fin .. dakle, nije uspelo :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Myself
P.S. Zao mi je sto ne upoznah nekog od forumasa (mis'im neke sto jos ne upoznah). :roll:
Pa što se nisi drala na sav glas? :giggle: Koliko se sećam, Swan mi je rekla da ćeš ti biti u Alijansi te večeri, ali da ne zna kako izgledaš... Uostalom, nemoguće je da baš nikog od nas nisi prepoznala po fotkama iz one teme, mogla si bilo koga da "povučeš za rukav", upoznaš se, a taj neko bi te "spojio" sa nama ostalima... :)
Korisnikov avatar
By Paki
Uh, pa da i ja kažem koju. :)
Meni je sve bilo super, prvenstveno zbog mnoštva forumaša koje sam upoznao to veče i koji su me prihvatili baš srdačno, zbog čega im šaljem jedan ogroman :kiss: . :D
Tak'i smo mi ... :kosa: :D
Pakija, mog dragog zemljaka ;)
:hug:
Waterlily i njenu fantastičnu devojku - nadam se da vam je Paki dao moj broj, ostaje dil za planinarenje. ;)
:doh: ... E, jesam mamlaz... Ovog trenutka im šaljem broj... Sorry!
Još jednom, HVALA što ste mi ulepšali veče i učinili da se osetim kao deo jedne prave forumske porodice! :D
Uvek, baby... :sweet: :grouphug: :kiss:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Paki
Pa što se nisi drala na sav glas? :giggle: Koliko se sećam, Swan mi je rekla da ćeš ti biti u Alijansi te večeri, ali da ne zna kako izgledaš... Uostalom, nemoguće je da baš nikog od nas nisi prepoznala po fotkama iz one teme, mogla si bilo koga da "povučeš za rukav", upoznaš se, a taj neko bi te "spojio" sa nama ostalima... :)
Ma, kako da se derem na sav glas kada od preglasne muzike nisam mogla misli svoje da cujem? Stvarno nisam znala da ce pola Foruma da bude na doceku.

Sedela sam za stolom kod DJ-a (bela kosulja i majcica preko - eto, identifikovala sam se :dude: ). A kad nisam sedela, ondaK sam djuskala. Bejah sa devojkom (Acorn Girl). :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma, kako da se derem na sav glas kada od preglasne muzike nisam mogla misli svoje da cujem? Stvarno nisam znala da ce pola Foruma da bude na doceku.
Ista situacija! Najbolji je bio deni kada mi se prodrao na uvo mortus pijan ''priđi da ti nešto šapnem'' a ja se mislim, jedva te čujem i ovako, leba ti nemoj da šapućeš (to je još jedna od loših strana sedenja pored zvučnika).
Korisnikov avatar
By Paki

Sedela sam za stolom kod DJ-a (bela kosulja i majcica preko - eto, identifikovala sam se :dude: ). A kad nisam sedela, ondaK sam djuskala. Bejah sa devojkom (Acorn Girl). :love:
:roflmao: .... Pa nisam mislio bukvalno za dranje, nego kao prepoznaš nekog od forumaša/ica sa fotke iz teme "Moja FOTKA", iscimaš ga/je i onda imaš sve na dlanu... :sweet: ... A pored tog stola sam često prolazio, đuskao katkad ili pričao sa krupnim i jako zgodnim momkom u beloj košulji (ima i brke :D i isto je forumaš), pa si možda mogla da me spaziš... (bejah u crnoj odeždi - crna majica dugih rukava, crna pantalone, crne rukavice bez prstiju...)
Korisnikov avatar
By gorilica

:doh: ... E, jesam mamlaz... Ovog trenutka im šaljem broj... Sorry!
LOL! :)
Bolje ikad, nego nikad. ;)
Hvala, javila se. :)
Korisnikov avatar
By Myself

:roflmao: .... Pa nisam mislio bukvalno za dranje, nego kao prepoznaš nekog od forumaša/ica sa fotke iz teme "Moja FOTKA", iscimaš ga/je i onda imaš sve na dlanu... :sweet: ... A pored tog stola sam često prolazio, đuskao katkad ili pričao sa krupnim i jako zgodnim momkom u beloj košulji (ima i brke :D i isto je forumaš), pa si možda mogla da me spaziš... (bejah u crnoj odeždi - crna majica dugih rukava, crna pantalone, crne rukavice bez prstiju...)
Nisam ni ja mislila za dranje. Salila sam se. :lol:

Bela kosulja i brci je Forumas? Dobih kompliment od njega to vece (devojka i ja), a poceli smo tako sto smo mi sele za njihov sto, pa smo morale da se selimo za sto pored (znaci - ne najprijatnije). Na kraju su svi sedeli svugde (valjda se dobro izrazih).

Paki, zao mi je, ali ne secam te se. Bice prilike da se upoznamo. Nadam se. :kiss:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Kiwi
A ja se baš trudio da budem maksimalno fin .. dakle, nije uspelo :D
LOL, pa otud i iznenađenje! Ne brini, izgleda da je upalilo. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Kiwi hvala :kiss:
Uh! Ni ja nisam znala da je Dina prisutna. :neobavestena:
...
Nisam ni ja bila obavestena da cu biti do malo pre ponoci :smeh: Zao mi je sto se nismo videle :(
Korisnikov avatar
By KiWi
LOL, pa otud i iznenađenje! Ne brini, izgleda da je upalilo. :lol:
Dama u društvu, kurva u krevetu, domaćica u kujni :D Taj sam!
Korisnikov avatar
By mary
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary :D to isto sam uradila i sa Bananicom i sa Tramp(a nju je bas bilo tesko prepoznati :lol: ) ali zato je Dzelajza mene prepoznala, i prisla mi. :D celo vece smo posle provele jedna pored druge sa nasim zenama :D ako nista znali, Dzela odlicno igra :kiss:
meni je bilo super. kad je pocela da smara muzika, mene, negde oko 2h , otisle smo kuci.
igrale smo sa gomilom nepoznatih nam tipova i super mi je sto su svi bili tako neposredni i opusteni :)
sto se nastupa tice, moglo je i bolje. s` obzirom da ste imali 1 dan da provezbate... svaka cast na trudu i hrabrosti! Shakira je bila ubedljivo najbolja :kiss: SHAKIRA-SHAKIRA! :dance: :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ^mary^
Shakira je bila ubedljivo najbolja :kiss: SHAKIRA-SHAKIRA! :dance: :lol:
Meni se više viđa ''tanga u guzi'' performans od istog autora ... ipak je najbolja bananica on je bre pevao na suvo! Tačnije, nije baš na suvo.. bilo je neke muzike a i piva po podijumu .. ali u svakom slučaju bez mikrofona!
Korisnikov avatar
By gorilica
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary :D
I hvala na tome! :kiss: :lol:
Korisnikov avatar
By mary
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary :D
I hvala na tome! :kiss: :lol:
;) :)

@kiwi, na zalost, propustila sam Bananicin nastup :( bila je velika guzva, i nisam mogla da se probijem. Poslednje sto sam videla bilo je - Dodirni mi koljena, to bih bas volela :mljac: :lol: u izvedbi - tramp, delete i colorada :)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Kiwi
kakav kiks
...
Vala baš, kiks... A prošao si pored nje, garant bar 10 puta!
jel ti mozesh pokazati jednu osobu koja je bila tamo a da nisam garant bar 10 put proshao pored nje?? :eviltrep:

@gorilica :

jarence hahaha, aj valjda je i to bolje nego chigrica (profesor sa faxa :alikako: )

@mary :

kah kahm nepoznatih tipova, nepoznatih tipova??? :evilkiss:
Korisnikov avatar
By mary
@mary :

kah kahm nepoznatih tipova, nepoznatih tipova??? :evilkiss:
malecki, ti i Bananica ste bili jedini poznati :) a ostalih 10ak tipova koji su bili oko nas sam videla prvi put u zivotu, i super mi je bilo sa njima :dance:

:mazi: :kiss:
Korisnikov avatar
By blenta
dobro, odljutio sam se :drama :

sad onaj deo kad ti shatro odahnesh :bouncy:

(dosadno mi je)
Korisnikov avatar
By mary
:chestram:

shatro sam odahnula :lol:

;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
tako sam ja prepoznala gorilicu sa fotke, uhvatila ga za ruku i rekla - cao, ja sam mary :D to isto sam uradila i sa Bananicom i sa Tramp(a nju je bas bilo tesko prepoznati :lol: ) ali zato je Dzelajza mene prepoznala, i prisla mi. :D celo vece smo posle provele jedna pored druge sa nasim zenama :D ako nista znali, Dzela odlicno igra :kiss:
meni je bilo super. kad je pocela da smara muzika, mene, negde oko 2h , otisle smo kuci.
igrale smo sa gomilom nepoznatih nam tipova i super mi je sto su svi bili tako neposredni i opusteni :)
sto se nastupa tice, moglo je i bolje. s` obzirom da ste imali 1 dan da provezbate... svaka cast na trudu i hrabrosti! Shakira je bila ubedljivo najbolja :kiss: SHAKIRA-SHAKIRA! :dance: :lol:
Hvala dusho. :kiss:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Mr.Ja
a sta se ti javljas? Ti si bio Shakira?! :shok:
:lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Mr.Ja
a sta se ti javljas? Ti si bio Shakira?! :shok:
:lol: :kiss:
Aha :blush:
Korisnikov avatar
By mary
@Mr. Ja
ma zezam se, znala sam odmah da si ti :lol: a tik pre pocetka nastupa si pricao sa mojom zenom i samnom, i predstavio se ko Shakira :lol: :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!