Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Imam običaj da kada skinem neki film sa neta, folder kompletiram i sa kojom fotkom iz istog. Uglavnom se snađem za to što tražim, ali po nekad je jedina opcija sa fotkama imdb, koji ima neku zaštitu za skidanje fotki. Neki savet da se to zaobiđe bez korišćenja screen shoot-a?
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Delete
Print screen :)
Originally posted by gorilica
Neki savet da se to zaobiđe bez korišćenja screen shoot-a?
:)
Korisnikov avatar
By Delete
Loool, mahinalno sam odgovorila tako.
Pa kad bih imala konkretan primer, mozda bih mogla i da odgovorim preciznije, mrzi me sad da idem na imdb, pa...komplikovano, a i sta fali print-u?
Korisnikov avatar
By Lunja
I smanji taj avatar!!! :ninja:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lunja
Nadjes u nekom meniju opciju "view source" i otvoriti se txt fajl. U njemu trazis "jpg" i tu ces naci link do slicice. Nesto sto deluje da je ok, npr http://i.imdb.com/Photos/Ss/0274558/TH-3199.jpg

:merlinka:
Kad kliknem na link, meni pise ovo:
Referral Denied
You don't have permission to access "http://i.imdb.com/Photos/Ss/0274558/TH-3199.jpg" on this server.
Reference #24.13c06dc2.1167330348.d48fe2c

Zar se bas mora biti registrovan i za ovo?!
Korisnikov avatar
By Lunja
Radi kada link kopiram u address bar i ENTER
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lunja
Radi kada link kopiram u address bar i ENTER
Kod mene nece ni to.

Uh, al` ga zakomplikovasmo, a covek ne dobi svoj odgovor.
Korisnikov avatar
By M M and I
Jao...Toni Collette...jako mi je draga ta glumica...poslednji film u kom se je gledao je i njen najnoviji Little Miss Sunshine...preporuchujem.

Ontopic:

Odsurfaj na imdb na Exploreru...otvori sliku, i kompjuter ce je svakako kao jpg file zapamtiti u CACHE folderu. Posle ides do cache foldera (ipak ocisti sve iz cache-a pre nego odes na imdb da ne bi dobio stotine jpg-ova). KAd otvarois cache videces listu sa memorisanim file-ovima...jpg file prekopiraj (prenesi) ili na desktop ili neki drugi folder i onda otvori i naci ces medju ostalima i sliku koju trazis. Ne mozes ih otvoriti direktno iz cache-a jer ti kompjuter daje nekakva upozorenja itd...

Ovo je opcija kad nista drugo ne pomaze.
Korisnikov avatar
By CareBear
Instaliras operu 9.02+ i moze i desni klik :)
Korisnikov avatar
By Stripi
A save page as...?
To ne radi?
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Hvala na korisnim savetima drugari! :kiss:
Korisnikov avatar
By iJazz
IMDb neće otvoriti sliku, ako se do nje dolazi preko neke stranice (npr. sam klik na link je neće otvoriti i daće poruku "Referral denied"), ali ako se link kopira i pejstuje u polje za adresu, onda će se slika otvoriti :) .
Korisnikov avatar
By bigirl
Al' ste ga iskomplikovali... Ja lepo pootvaram sve stranice sa fotkama koje me interesuju, pa posle zapucam u Temporary internet files folder i kopiram ih negde drugde na hdd. :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Nego, jel neko zna neki programčić za organizaciju filmskog kataloga?
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by bigirl
Al' ste ga iskomplikovali... Ja lepo pootvaram sve stranice sa fotkama koje me interesuju, pa posle zapucam u Temporary internet files folder i kopiram ih negde drugde na hdd. :D
Bogami, i ti si ga zakomplikovala :nerd:

Uzmi Firefox ako ga vec nemash sa mozilla.com i onda ovako podesish javascript opcije:

Slika

I chuvash koliko 'ocesh :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Hvala Andjo. :) U medjuvremenu nabasao na netu na movie collector i skinuo ga sa crackom. :unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!