Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By жњ
Evo sta mi se konstantno desava i nikako da nadjem vremena da nekog upitam..

Tipa, skinem neki album, npr. neki DJ set, u folderu se nalazi jedan mp3 fajl i jedan cue file za koji znam da sluzi tome da kada se narezuje disk, isecka taj set na pojedinacne pesme. e mene sad zanima, posto mi ne pada na pamet da rezem audio diskove (ko to jos radi uopste :doh: ).. da li postoji nacin da taj cue file isecka album (set) dok je on u mom kompu u mp3 formatu bez ikakvog narezivanja??
Korisnikov avatar
By TKO
ljubavi, bolje da si to pitala znaš-već-na-kom-forumu :)
ne znam da li koristiš winamp? ako je odgovor da, onda http://etono.cplusplus.se/cueplay/v0.56beta/in_cue.exe (kompatibilan i sa l.fm, pa se stvari pojavljuju u recent tracks bRez problema ;) )
ako je u pitanju neki drugi plejer, proguglaj
btw, super stvar taj cue

p.s. zatvori skroz winamp kad budeš instalirala plugin
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko ja znam CUE je jedan od image formata, pa imaš ili tu opciju koju si pomenula (narezivanje), a možeš da probaš još nešto. u Nero paketu imaš aplikaciju koja se zove Nero Image Drive i kada je instaliraš dobićeš virtualni CD/DVD drajv na sistemu. dakle, pomoću Image Drive-a samo "montriaš" image fajl i sistem ga prepoznaje kao da si ubacila CD u drajv.

doduše, da sam na tvom mestu, ja bih pre ovoga još pokušao ovu foru sa Winampom, deluje mi kao manje cimanja.
By жњ
Originally posted by TKO
ljubavi, bolje da si to pitala znaš-već-na-kom-forumu :)
ne znam da li koristiš winamp? ako je odgovor da, onda http://etono.cplusplus.se/cueplay/v0.56beta/in_cue.exe (kompatibilan i sa l.fm, pa se stvari pojavljuju u recent tracks bRez problema ;) )
ako je u pitanju neki drugi plejer, proguglaj
btw, super stvar taj cue

p.s. zatvori skroz winamp kad budeš instalirala plugin

ljubavi, hvala. ocekivala sam da se ti javis :kiss: :meda:

nego, pazi.. zelim da prebacim novi digweedov set na mp3 plejer, zato pitam. ovako na kompu i nemam neke potrebe da seckam jer lako poguram liniju na winampu gde mi treba (iako neizmerno vise volim muziku u formi singlova)... znaci, treba mi da mi isecka set i od njega bukvalno napravi zasebne fajlove, a ne samo da mi izlista stvari na winampu...
By жњ
Originally posted by TKO
ahaaaaaaa, pa što ne kažeš odmah :)
onda ti treba cue splitter
*

zar to postoji :wow: :radosnice:

ljubavi hvala ti puno :gric:
Korisnikov avatar
By andjela
a mozes i u sound forge da iseces .mp3 fajl :)
By жњ
Originally posted by andjela
a mozes i u sound forge da iseces .mp3 fajl :)

znam da moze,al to mi je pesaka. u tom slucaju dzaba mi cue :P
Korisnikov avatar
By erkondisn
Audio player Foobar podrzava cue fileove ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!