Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
ko sto vecina ljudi rece, nemam nista protiv bilo kakve osobe u bilo kom klubu na planeti
UKOLIKO SE NORMALNO PONASA!
:indijanac:
imam protiv i gay ljudi u gay klubu koji se ponasaju naduvano i nappumpano i svakako jos...
:p
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ogi_ns
... UKOLIKO SE NORMALNO PONASA!
Ukoliko nije feminizirana ili previše butch, ukoliko se oblači neupadljivo, ukoliko ima urednu kosu, ukoliko se ne opušta previše dok đuska, ukolikooooooOoOOoOooooOoooOOO ... !!! :zid:
imam protiv i gay ljudi u gay klubu koji se ponasaju naduvano i nappumpano i svakako jos...
A kako to tebe dotiče? Opcija "ignore" ti je nepoznata? ...... I šta bi ti učinio po tom pitanju da si "neka klupska vlast"? :trep:
By жњ
Podrzavam sve sto je rekla angelina777 u ovoj temi i pozivam na sledecu akciju

da se sve lezbejke dogovore da od sada muvaju sve ribe u gay klubu koje izgledaju str8!! moramo ih nauciti da se ne sablaznjuju kad ih startuje riba.. koji djavo tamo uopste traze :zavist:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by A.F.K.A.OB
Onda bi gej ljudima trebalo zabraniti ulazak u strejt klubove.
:hvala:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Paki
... UKOLIKO SE NORMALNO PONASA!
Ukoliko nije feminizirana ili previše butch, ukoliko se oblači neupadljivo, ukoliko ima urednu kosu, ukoliko se ne opušta previše dok đuska, ukolikooooooOoOOoOooooOoooOOO ... !!! :zid:
to sto si nabrojao apsolutno me ne dodiruje, nikad i nigde! volim razlicitost, i te stvari su apsolutno moguce za ignorisanje koje si kasnije spomenuo.
stavise simpaticno mi je da vidim sve ljude koji imaju svoje JA...
A kako to tebe dotiče? Opcija "ignore" ti je nepoznata? ...... I šta bi ti učinio po tom pitanju da si "neka klupska vlast"? :trep:
dotice me kada me polivaju pivom ili kojecima, kad moram da pazim da me ne opece ili zapali cigarom kojom namerno bahato mase okolo, kad "pijan" pada na mene ili nekog meni bliskog, kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) , kad razbijaju flase/case u mojoj blizini...
NPR TAKVE STVARI SMETAJU... i NE mogu da ih ignorisem.
nebitno da li ih radi gay ili str8 i u kom klubu, as i already said!
Da sam klupska vlast, obezbedjenje bi pazilo da pojedini gosti svojim ponasanjem ne kvare zabavu ostalima, tj pojedine kagadzije momentalno izbacivala napolje.

clear enough Paki?
Korisnikov avatar
By m..
Ma, ja volim strejt ljude u gay klubu, stavishe cesto ih vucem sa sobom (ovi moji sigurno ne dolaze u zooloshki vrt, negoda se opuste i provedu).
Jednom sam sedela u nekom kaficu s prijateljicom i svi osim mene su bili strejt (drugarica je bi) i meni je bilo uzasno neprijatno sa svim tim breedersima okolo, isto tako bi mi bilo bezveze da su okolo iskljucivo gay ljudi. Volim sto raznovrsnije drustvo. A sto se tice tih strejt drugarica sto ih dovlace - pre dve tri nedelje me startovala jedna za koju sam bila ubedjena da je bash to...Jebiga, nikad se ne zna.
Korisnikov avatar
By Paki
Sve sem ovoga
... kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) ...
mi je jasno i razumem te.

Ovo što je citirano... i dalje mi nije jasno zašto te ovo dotiče i zašto misliš da ti jedino znaš da li je tom nekom dobro ili se samo pretvara...? Čak i da se pretvara, to je opet samo njegova (njena) stvar, a vrištanje u klubu nije zabranjeno... I ja recimo vrištim kad se obradujem zbog neke pesme ili u toku same pesme ponekad...
Korisnikov avatar
By iJazz
Moje mišljenje... Dolaze da se zabave, izađu sa prijateljima ili kim već... I u tome ne vidim nikakav problem. Svako je dobrodošao, dok god se pristojno ponaša.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Jazzva
... Dolaze da se zabave, izađu sa prijateljima ili kim već...
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Jazzva
Moje mišljenje... Dolaze da se zabave, izađu sa prijateljima ili kim već... I u tome ne vidim nikakav problem. Svako je dobrodošao, dok god se pristojno ponaša.
my sentiments exactly
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dolaze zato sto je to TRENDY,to za njih predstavlja neku vrstu ekzoticnog izlazka,takva je situacija napolju pa predpostavljam da se to prenosi i kod nas.
U sustini nemam nista protiv to moze da doprinese toleranciji i razumevanju!!:salut:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ajd ja da odgovorim na post lthr_yu koji je ocito inspirisan ponasanjem jednog para proslog vikenda u Alijansi. Oni su se popeli na sto i igrali i jesu oborili neka pica. Da li je bilo medju njima i lthr-ovog ne znam. Da mi je rekao dobio bi isto pice. Sto se tice cestih nastupa Mr.Ja na istom stolu problem nije u tome sto je on gay, vec zato sto za tim stolom redovno stoji ekipa koja je blisko povezana sa vlasnicima kluba. I ta ekipa ne voli kada se neko van ekipe penje na sto, bio taj str8 ili gay. Znam samo da Mr.Ja nije imao nikakvih ozbiljnih problema zato sto se penjao na taj sto, a kada mu je obezbedjenje kluba jednom prilikom i prislo, ja sam ih sprecio da ga spustaju sa stola.

Takodjer, ako neko ima neki problem u klubu moze prvo meni da kaze.
By ns_online
Originally posted by lthr_yu
U cemu je fora sa str8 osobama u gay klubovima?
Zasto dolaze? Support? Tesko mi je u to poverovati...
U cemu je fora sa gay osobama u str8 klubovima?
Zasto dolaze? Support? Tesko mi je u to poverovati...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Sve sem ovoga
... kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) ...

Ovo što je citirano... i dalje mi nije jasno zašto te ovo dotiče i zašto misliš da ti jedino znaš da li je tom nekom dobro ili se samo pretvara...? Čak i da se pretvara, to je opet samo njegova (njena) stvar, a vrištanje u klubu nije zabranjeno... I ja recimo vrištim kad se obradujem zbog neke pesme ili u toku same pesme ponekad...
to sto ti radis, i sto rade oni koji me nerviraju nije isto.
ako neko ima oci, moze da vidi nekog ko se dobro provodi i "dobro provodi".
nemam nista protiv veselih ljudi koji se stvarno obraduju omiljenoj pesmi, i ja sam jedan od njih...
Korisnikov avatar
By Paki
Sve sem ovoga

to sto ti radis, i sto rade oni koji me nerviraju nije isto.
ako neko ima oci, moze da vidi nekog ko se dobro provodi i "dobro provodi".
nemam nista protiv veselih ljudi koji se stvarno obraduju omiljenoj pesmi, i ja sam jedan od njih...
Ok, onda idi sledeći put do Borisa i reci mu "Ej, onaj tip vrišti tamo, a uopšte mu se ne vrišti i mene to sad nervira, ajde ga molim te izbaci iz kluba!" ... :roll:
Korisnikov avatar
By EYA
slatko se ismejah citajuci :trol:

za angelinu i ostale bi trebalo pripremiti tuce unapred smuvanih gay devojcica i decaka, pa da kad udju na zurku, samo pridju, pruze rucicu i zagrle voljeno stvorenje, a odmah zatim odjasu na belom konju... u nepovrat.
By Storm
Str8 osobe nemaju šta da traže u pravim gay klubovima.

Ako je reč o pravom 'men only' gay klubu, sa gay atmosferom, muzikom, simbolikom... ne znam šta bi tu bilo zanimljivo str8 muškarcu, ili str8 ženi, ili gay ženi.
To nema nikakve veze sa bilo kakvom ekskluzivnošću, nego sa time da li je taj gay klub dobro pogodio ukus svoje gay klijentele ili nije.
Ako jeste, to bi trebalo da bude zanimljivo pre svega gay muškarcima.
Korisnikov avatar
By m..
Ја не знам како дође до тога да људи размишљају у овим категоријама.
И Магацин је тренди, ал ми не пада на памет да идем тамо, да ме неко вређа наплаћујући ми пиво 300 динара. :deda:
Originally posted by Lakiboy_ns
Dolaze zato sto je to TRENDY,to za njih predstavlja neku vrstu ekzoticnog izlazka,takva je situacija napolju pa predpostavljam da se to prenosi i kod nas.
U sustini nemam nista protiv to moze da doprinese toleranciji i razumevanju!! :salut:
Korisnikov avatar
By HARP
Ima različitih motiva njihovog dolaska. Jedini za sankcionisanje je onaj koji ugrožava gay ljude. Ovako ide ona stara živi i pusti druge da žive.

I ja volim da idem na str8 mesta i družim sa str8 ljudima.
Mada niko nikome ne zavlači ruku u gaće, tu smo da se družimo i provedemo :nokti:
Korisnikov avatar
By m..
Ucinilo ti se :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je samo žalosno da mi pored sve borbe da nas str8 ljudi prihvate imamo problem ako se oni pojave u gay klubu.
Pa onda razmišljamo da ili su došli da gledaju freakshow ili su došli zato što su zapravo gay ali ne mogu to priznati sebi i ostalima.
E stvarno smo jadni.
By Spiridon
Meni su bas extra oni strejt likovi u Flojdu sto uvek stoje pored sanka.
By fencysmurf
pobiti, zaklati...

gde su puske danice?

:transprst:
By Spiridon
Sto si bre tako agresivan, to nije zdravo.
By fencysmurf
prema strejterima u gay klubovima?

pa trebalo bi ponovo uvesti konc logore za takve skotove, pune vaseljenski velike zloce i opachine i tamo ih uciti gde se ne smej a gde se ide kada se to prekrsi...

:camac:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ubij, zakolji, da strejt ne postoji!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja cu onda otvoriti "Bi Bar".
Nema pedera, nema strejtera, samo mi, slatki mali biseksualci. Pa se onda vi jebite u tim vasim klubovima kad vam ja pokupim najbolje frajere i ribe! :p
Korisnikov avatar
By M M and I
Ovde se cesto desi da str8 ljudi dodju u gay bar...sa prijateljicom/prijateljem ili tek onako...

Meni je to sasvim o.k. i dobrodosli su...uz jednu pretpostavku. Meni ne pada na pamet da i u gay klubu razmisljam da li je neko gay ili ne...i da li smem da flertujem sa nekim zbog toga sto mozda nije gay. Znaci ako str8 frajer dodje u gay klub ima da bude spreman da ga gay momci mogu startovati i on NE SME DA IMA PROBLEM S TIM! Lepo moze da se zahvali na paznji i kaze da nije zainteresovan....ali ne sme da se ljuti ili da bude drzak...(o agresivnosti da i ne govorim).
Znaci u gay si klubu, postujes pravila mesta u koje si dosao. Ako je to tebi O.K. onda u tom slucaju dobrodosao...a ako ne onda piss off i nosi se u lepu materinu.

As simple as that :sesir:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by M M and I
Ovde se cesto desi da str8 ljudi dodju u gay bar...sa prijateljicom/prijateljem ili tek onako...
Dok je jedan drugi forum gde sam ja isla bio aktivniji (str8) ljudi su pisali isto za Australiju i Ameriku, tj. da posecuju gay mesta sa prijateljima (tamo sada zive). Sa drugim delom tvog posta se ja takodje slazem. S tim sto mislim da ljudi ne bi trebalo da imaju problem sa prilazenjem drugih ljudi na bilo kom mestu, ne prilaze im da ih biju nego sa pozitivnim namerama... covek koji to ne moze da razresi bojim se da tesko razresava bilo kakve situacije...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!