Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Gde je, bre, onaj smajli shto bljuje vatru!? :lol:

5:05 jutros. Autobuska stanica na Trgu Republike. Chekam
autobus. Termin polaska 5:10.

5:15 - dolazi autobus, putnici izlaze, shoferchina parkira autobus,
izlazi iz njega i zatvara vrata.

5:25 - javlja mi se ideja da nekome shiju zavrnem, jer chekam
autobus koji je trebalo da krene u 5:10, znachi kasni 15 minuta.

5:30 - termin kada treba da krene sledeci autobus (5:30), iako josh
uvek nije krenuo ni prethodni.

5:32 - sad cu da vam jebem sve po spisku!!!!!!!!!

5:33 - shalter GSP na Trgu Republike u Staklencu.

fazza: Dobro jutro, ja se izvinjavam. (Bash sam kulturan i fin)
shalterusha: (gleda bledo)
fazza: Da li ce ona 96-ica da krene ove, ili sledece godine?
(i dalje sam jako fin i postavljam sasvim logichno pitanje)
shalterusha: (gleda u mene, ne veruje shta je pitam, misli par
sekundi i kaze "sledece godine, 2007-e".
fazza: (pochinjem da se derem) Pa vidim ja, chekam tamo kao
idiot pola sata.....aaaaaaaaaaa!!!!
shalterusha: (ne chujem shta pricha, derem se, ona polako
zatvara shiber (ili kako se ta rupa vec zove)
fazza: MARSH U PICHKU MATERINU!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa oloshem nema druge nego odmah terati u pizdu materinu,
jer jedino taj jezik razumeju, ne vredi biti fin! Dok sam bio fin,
niko me nije shljivio 2 %, da vidite kako skachu kad se
oteraju u pichku materinu! Odmah poshto sam se izdrao i
oterao je u majchinu, vozach je trcheci ushao u autobus i odmah
krenuo! :lol: Mamu im je*em sofersku!
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: ... A taman je 'teo da opali shalterushu kad ti naiđe sa poganim jezikom! :roflmao:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by fazza

shalterusha
:lol: :lol: Samo ovo me je u startu nasmejalo....:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars

Da neki razumeju samo taj jezik i da sa njima drugacije ne moze - u to nema sumnje. Ali sam iskreno iznenadjen da je to sa tvoje strane bilo dovoljno da šofer potrči i startuje mahinu.
By fazza
Originally posted by Paki
:lol: ... A taman je 'teo da opali shalterushu kad ti naiđe sa poganim jezikom! :roflmao:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

:evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Allkey
:pucaodsmeha: То је ГСП. Ја се уопште не нервирам више око тога.
Korisnikov avatar
By andjela
pa Srbija... fazzo kako mozes biti fin :smeh:
By жњ
a kako se ponasati kada kasni voz JEBENIH SAT VREMENA na stanici na novom beogradu po cichi zimi, na vetrometini i snegu, gde nemas ispod cega da stanes osim nakvasene kapuljace.. jebem ti zemlju!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
a kako se ponasati kada kasni voz JEBENIH SAT VREMENA na stanici na novom beogradu po cichi zimi, na vetrometini i snegu, gde nemas ispod cega da stanes osim nakvasene kapuljace.. jebem ti zemlju!!

Tako sto prosetas nazad do kuce.
Jednom sam tako cekala jebeni voz u jos jebenijoj drzavi Srbiji, posle toga imala ogromnu jebenu temperaturu, i jebeno se zaklela da vise necu cekati jebene vozove. Jebem ti takav prevoz!
Korisnikov avatar
By coka
ex nas lepi GSP :ostrisekiru:
bas sam se slatko nasmejala :D a onda sam se setila da mene to isto ocekuje sutra ujutro kod SC :slinavko:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xyz
Frljnesh kashikaru...

Ne znam, nemam recept, ja nikad vishe ne bih ni pokusala da idem vozom (tako ne idem u C Market u Cika Ljubinoj vec 8 goina, jer su tad bili nepristojni i neuljudni i ta brkata kravetina je zasluzila da je neko posteno izspenkuje palicom za kriket).

Koliko mi je puta pobegao poslednji bus s Banovog Brda, jer je kretao s Vidikovca pre nego sto red voznje nalaze, o onom mom necu ni da pricam, s njim bar znam da treba da budem na stanici 10 minuta pre nego sto treba da krene, pa makar cekicala 30 minuta (ima edan vozac sto valjda cirka kafu pa se sjuri do grada ko na reliju).

A najludja prica koju sam cula je isla otprilike ovako: Ponese jedna mala caletovu kreditnu u CG, njenom caletu pare od svih poslova idu na taj racun (znaci i plate za sve zaposlene i tako to), klinci neko mazne novcanik i ona zove da otkaze karticu. Lik u banci s kojim je razgovarala telefonom je cimao za neke silne podatke, skoro da se smejao i dvaput su ga pitali da li je kartica otkazana i on je rekao da jeste i sta je bilo na kraju, debilcina, koja nije verovala da j kartica ukradena, ladno nije otkazala karicu i imali su uzasnu stetu. Lik ne da nije otpusten, dlaka s glave munije falila.

Србија, бато.
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Originally posted by m..
A najludja prica koju sam cula je isla otprilike ovako: Ponese jedna mala caletovu kreditnu u CG, njenom caletu pare od svih poslova idu na taj racun (znaci i plate za sve zaposlene i tako to), klinci neko mazne novcanik i ona zove da otkaze karticu. Lik u banci s kojim je razgovarala telefonom je cimao za neke silne podatke, skoro da se smejao i dvaput su ga pitali da li je kartica otkazana i on je rekao da jeste i sta je bilo na kraju, debilcina, koja nije verovala da j kartica ukradena, ladno nije otkazala karicu i imali su uzasnu stetu. Lik ne da nije otpusten, dlaka s glave munije falila.

Србија, бато.
Za takve i jeste batina iz raja izasla.
Korisnikov avatar
By KiWi
Savet više: Smanjite kontakt sa šalterušama na minimum.

OnTopic: Do sada si trebao da se navikneš da red vožnje za gradske linije ne postoji ...
Korisnikov avatar
By m..
Gotovo, navukla sam se na fox crime.

A glede shalterushe, vec 2 meseca me mrzi da idem po izvod iz maticne knige da overim knjizicu, znam sta me ceka.
By sweet_dechko
"šalteruša"

Jao, koji si ti genijalac!

Ako imaš love, koristi TAXI!:kolo:
Korisnikov avatar
By gari
O, kako je tesko biti FIN.

:zen: :indijanac: :eya:
Korisnikov avatar
By Bole
hehehehehehe

Fazzu za kontrolora GSP-a
Korisnikov avatar
By M M and I
Shalterusha je stari izraz! Koristio se vec kad sam ja pokusao da se prilagodim srpskom nacinu studiranja na srpskom filoloskom fax-u u BGD-u, na katedri za srpski jezik i knjizevnost...potpuno bezuspesno i nakon jednog nepunog semestra resio da dignem ruke i vratim se na moj maticni univerzitet.

Drugo - naucio sam da je u Srbiji red voznje cista apstrakcija. Naucio sam da nema potrebe da proveravam ista u tom redu voznje...dodjes lepo na stanicu i cekas sve dok bus, voz ili avion ne dodju (koliko god to cekanje trajalo)...nista drugo ne vredi...
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by M M and I
Shalterusha je stari izraz! Koristio se vec kad sam ja pokusao da se prilagodim srpskom nacinu studiranja na srpskom filoloskom fax-u u BGD-u, na katedri za srpski jezik i knjizevnost...potpuno bezuspesno i nakon jednog nepunog semestra resio da dignem ruke i vratim se na moj maticni univerzitet.

Što mi je ovo ppznato!. Šalteruše sa Filološkog su čuvene po svojoj "ljubaznosti". :djavo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!