Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
U svojoj poslednjoj izjavi, Paula M. Shugart, predsednica organizacije Miss Universe, je rekla ''Katie Rees je izgubila sve prednosti i dužnosti kao Miss Nevada USA 2007. Prva pratilja Helen Salas će uskoro dobiti titulu Miss USA 2007, i ona će predstavljati USA na izboru 23. Marta.

U organizaciji Miss Universe se šuška da je Donald Trump bio zgranut neodgovornošću i prostaklukom koji je obilovao na slikama, pa je odlučio da takva devojka ne može da predstavlja USA. Ipak, u izjavi Donalda Trumpa se tvrdi da je Paula M. Shugart donela konačnu odluku i da on kao vlasnik miliarderske kompanije koja se bavi nekretninama nema vremena da donosi ''manje bitne odluke oko izbora''. Njegovi prioriteti su predstavljanje Miss USA, Miss Universe i Miss Teen USA.

Katie Rees je izjavila da je tokom slikanja bila pijana i da nije razmišljala o posedicama. Izvinila se svim ljudima koji su verovali u nju i koji su je videli na tim slikama. Na kraju je, kao prava Miss, dala poruku svim devojkama da paze sa kim se i kako slikaju, i zamolila ih da ne stavljaju svoje karijere na kocku zbog par sati zadovoljstva. Posle izjave je zagrlila svoju majku i gorko zaplakala.

Slažete li se da je ovo oduzimanje titule opravdano?

Slike tada maloletne Miss Nevade Katie Rees
Korisnikov avatar
By decko
Wow :blush: Hehehe...al' se neko lepo zabavljao! :giggle:

Pa sta znam...mozda je i opravdano ali jbt nije ni prva ni poslednja koja se napila i ovako slikala.... :roll:

:kokice:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by decko
Wow :blush: Hehehe...al' se neko lepo zabavljao! :giggle:
Na CNNu su rekli da postoje još ekplicitnije slike .. ako neko nađe, pls neka postavi :D
By жњ
a ta koju su doveli umesto nje je shatro cednija :smeh:

ova devojka je bar ispala fer, stisla petlju, priznala gresku, javno se izvinila.. ma svaka cast!! ja je ne bi smenjivala!

nace, jedan moj ex boj ima fotku na kojoj nemam brus i na kojoj sam (to mi jos teze pada) mnogo lose ispala! nije sad da planiram da konkurishem za mis :kosa: ali opet.. nije mi svejedno!! sta ako postanem neki faktor (sto planiram), a to negde procuri... :sigh:

e mladosti...
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by xyz
a ta koju su doveli umesto nje je shatro cednija :smeh:

ova devojka je bar ispala fer, stisla petlju, priznala gresku, javno se izvinila.. ma svaka cast!! ja je ne bi smenjivala!
:up: :yes:
Originally posted by xyz

nace, jedan moj ex boj ima fotku na kojoj nemam brus i na kojoj sam (to mi jos teze pada) mnogo lose ispala! nije sad da planiram da konkurishem za mis :kosa: ali opet.. nije mi svejedno!! sta ako postanem neki faktor (sto planiram), a to negde procuri... :sigh:

e mladosti...
:lol: :lol: :angel:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa ne ismevamo je! Zar je ona kriva što ume da se provodi? Ja se samo nadam da ne postoje slične slike samnom u glavnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By tramp
ja svoje slike bez brusa sama postavljam tako da nema sanse da me neko nekad uceni istima :dude:

a Mr. Donald Trump je garantovano radio stvari puno gore od gore uslikanih

citavu instituciju biranje Miss takva kakva je treba ukinuti
Korisnikov avatar
By coka
sto li sve misice nisu takve :bundeva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!