Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Dzojstik ili volan

Dzojstik
4
57%
Volan
3
43%
By жњ
Mnogo volim da igram igrice, ali mnooogooo. Igram sve i svasta, ali se najvise prepustim mastanju dok jurcam kolima ili simuliram avionche.

Kakva su vasa iskustva sa dzojsticima i volanima. Znam da je dzojstik super i da ne mogu simulacije aviona uopste vise i da zamislim bez njega, ali mi volan deluje privlacnije... Sve te trke... Joj, sta da kupim :nesiguran: Sta vi mislite? Imate li iskustva sa tim volanima? Kakav je osecaj?
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by xyz
....ili simuliram avionche.
simuliras ili stimulirash :lukavi: :lol:

ja volim dzojstik......boze, a sta si ocekivala od jednog pedera :jezik: :sunce:
Korisnikov avatar
By Delete
Dzojstik je zakon, volan koristim u izuzetno retkim prilikama. Moj savet - kupi dzojstik, a kad se obogatis kupi i volan :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam pre mesec i malo jace bila u teeeshkoj dilemi da li da kupim volan or not jer mi voznja bez volana dodje kao sex preko odece. A tek volan bez menjaca <onaj shit trip kao u bolidima ne priznajem>.. da ni ne pocinjem sa analogijama.

Enivej, da se vratim na temu - za POSTEN volan sa menjacem, rotacijom 240 stepeni i force feedback/om trebalo je da pljunem oko 120 jura. Toliko mi je bas bilo bilo nekako tesko oko srca und novcanika da dam za jebeni volan. Znas li ti koliko je to izlazaka, litara piva u Skadarliji i pljedza kod Nislije, m? Sta cu kad sam sirovina.

Ali uvek volan pre nego dzojstik.

Inace, osecaj je super, potpuno zaboravis da pikas igricu i istripujes se da si na stazi i da jurcas za prvim mestom.
By жњ
uh pa ne mogu bas nesto puno para da dam

opcija je da uzmem

Logitech Attack 3
Slika
oko 2.000

ili

Genius Speed Wheel Formula
Slika
oko 3.000

Мод. Едит: Ставио thumbnail-ове због брзине учитавања странице.
By Çâðê_DUP
kupi volan, definitivno ...
By жњ
hm sto se tice volana jos

ovi sto sam gledala, bili su jedna jeftinija marka kojoj nisam zapamtila imei ciji se volan vraca sam nazad, kao da je pravi u kolima. a dok sam okretala genius koji je skuplji, cuje se skljocanje pa sam skontala da mu servo radi na elektromotor, mada se prvi onako lepse "oseca" ovako neukljucen.

ne znam, dilema.. :nesiguran:
By жњ
totalno sam neiskusna sto se tice tih vrsta.. daj da cujem predloge
Korisnikov avatar
By Allkey
Немам играчког искуства... Али су ми ти волани некако превише нежни и ограничени да бих добио угођај сличан ономе у аутомобилу... Могли суто мало робусније да осмисле...

Тако да се ја опредељујем на функционалнији џојстик.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa šta imaš u kolima: volan ili džojstik? nije li očigledno?
Korisnikov avatar
By Allkey
Хах. Немам кола. :) Хтео сам да кажем да нимало не употпуњује искуство у колима, тако да ми џојстик на неки начин причињава веће задовољство.

Мада немам ни џојстик нити ми је потребан, јер сам апсолутни противник рачунарских игара.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!