Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Ne mogu da se oduprem osecaju da se polako pretvaram u Milku Canic (kojoj se beskrajno divim, ali ipak.....) jer ljudi prave toliko gresaka u svojim profilima da mi to bode oci vise nego nabreklo medjunozje rasnog pastuva.....Primecujete li? Reagujete li? Ispravljaju li greske?

:angel:
Korisnikov avatar
By Paki
Prečasna, Vi znate da ja ne pravim takve greške... :opatica:
Korisnikov avatar
By Allkey
Какве бре грешке? Ај донт гет ит...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Misliiiim shtagod...pa i ja to vidim i smeta mi pa ne dizem galamu oko toga...
Znas li ti koliko ima nepismenih ljudi...pih,pa zaista ne znam sto se cudis
Korisnikov avatar
By muzika86
Molim da napravite izuzetak za nas koji nismo nikada učili srpski u školi!
Ja sam od prvog razreda pisao i čitao na stranom jeziku prema tome greške koje pravim su iz tog razloga! Najgore mi je sa cirilicom, mogu citati samo stampana slova, pisana nikako, a i stampanu moram usporiti pa slovo po slovo!

unaprijed zahvalan :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Escobar
MWA

:ves:
:hug: :obraz:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne gledam. Ne primećujem.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ne znam....meni je to toliko gadno da odmah pokvari utisak o tipu, no matter koliku alatku ima :D :opatica:
Korisnikov avatar
By Escobar
Mada....bas ako nisu velike greske....moze da prodje.....ako ima veliku alatku :tepih: :opatica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne znam....meni je to toliko gadno da odmah pokvari utisak o tipu, no matter koliku alatku ima :D :opatica:
verujem.... :nokti:
neznam u kojom greskoma govorises.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Jeste zanimljivo kako ima ljudi koji su pre naucili da koriste komp, trace ip i slicne stvari, a da ne znaju sastaviti ni napisati kako treba celu recenicu. Ali ne vidim zasto bih se ja bavio time... ili njima :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
sto vise gresaka, to veca kita... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
adenimkice i ns.happy LOL!
Korisnikov avatar
By Escobar
Ne nuzno (uzimam sebe za primer) :opatica:

AdJenime, neznam ocemu pricas§ :ua:
Korisnikov avatar
By ns.happy
i dalje sam misljenja da kurati vlasnici naloga zbog sve te silne krvi koja se sjuri u njihove prepone, na momenat izgube svest i glavom lupe po tastaturi, i tako nastanu sve te greshke...:alexis:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Mene impresionira upotreba infinitiva: zelim upoznati tipa, ne znaju sastaviti celu recenicu... kao da je infinitiv neki magicni sastojak koji ce uciniti da tekst zvuci uzvisenije, ucenije, bez obzira na sadrzaj :no:

Pa dobro, i vi koji niste isli u srpske skole, sto je tako tesko odvajati negaciju ili koristiti malo slovo za ime jezika (srpski, nemacki)? Nas pravopis je dosta jednostavan i logican... Video bih vas sa grckim u kome postoji 6 nacina da se napise slovo "i"... pa vi nikad ne biste nasli decka!

Inace uverio sam se svojim ocima kako je korisno znati pravopis - jedan decko Grk strejt je razmenio telefon s devojkom koju je sreo na ulici. Poslala mu je, hm, ovlazeni sms... ali kad joj je odgovorio momentalno se ohladila -- zbog pravopisa -- i to mu je i rekla! I ostade covek suva q...

+Mislim se da je prica dovoljno poucna da se prica deci da bi ih motivisali da uce pravopis... :njanja:
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da pedere ne interesuje sesti nacin pisanja slova i na starogrckom, vec nacin da dodju do necega sto podseca na oblik slova i.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
na novogrckom... nisam ni ja verovao pa ipak... bolje znanje pravopisa = vise seksa! :B
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da one koji su gresni na tastaturi, to previse ne tangira... ionako svi rade po preporuci... :deda:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Ne nuzno (uzimam sebe za primer) :opatica:

AdJenime, neznam ocemu pricas§ :ua:
Dajbre eskobar stali tije?nemo se pravis fin pred narod,kad vise volis veliki K.... ne go neznam sha :pokazuje:
:lol: :smeh:
Cici jeL sam napravila neku gresku u pravopisu?
:freddy:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jelena, vidim, imas pogolemo medjunozje, sudim po pravopisnom umecu...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by ns.happy
mislim da one koji su gresni na tastaturi, to previse ne tangira... ionako svi rade po preporuci... :deda:
da, ali vazno je i cijoj.
Korisnikov avatar
By ns.happy
:cita: obicno ti kurati traze jos kuratije tj. nepismenije...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by ns.happy
jelena, vidim, imas pogolemo medjunozje, sudim po pravopisnom umecu...
:oklagija:
Korisnikov avatar
By muzika86
Pravopis na srspkom mi ne smeta jer greske ne primjecujem, jer i ne znam sta je pravilno a sta ne.
Znam jezik koji mi potreban u ovoj zemlji gdje zivim i to mi sasvim dovoljno. :radosnice:
By Ulix
Originally posted by muzika86
Pravopis na srspkom mi ne smeta jer greske ne primjecujem, jer i ne znam sta je pravilno a sta ne.
Znam jezik koji mi potreban u ovoj zemlji gdje zivim i to mi sasvim dovoljno. :radosnice:
Ali ne! Ti kao prvoklasna nacionalistkinja, treba da poznajes srpski pravopis bolje nego (prostiji, naravno, zivela Srbija!) truli, zapadnjacki, izdajnicki engleski jezik.:sise:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Janetrazimnista ovde.
Korisnikov avatar
By muzika86
Zaboravio si i Njemacki!:drkanje:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da to je zabavno. Ali je zabavnije kada likovi pishu na ne-maternjem pa se nalupaju gluposti...

Secam se kad sam jednom od dosade liku koji je napisao ceo referat na engleskom sa tonom urnebesno smeshnih i velikih greshaka poslao ispravke istih, na sta mi je zahvaljeno i ukazano da on zna engleski i ide u london za par meseci na studije :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!