Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morganov mish crkava vec par nedelja, laser se pali i gasi kada mu se digne.
Danas su svi sveshtenici pomrli pre nego shto je Morgan mogao da pronadje shortcut za sousltone ressurection...al je zato SS stavio na maga:doh:..ko igra WoW shvatice.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ња. Мишови јесу најиздржљивија компонента у целој причи, како год окренули... А Мајкрософт зна да направи заиста јаке и издржљиве тастатуре и мишеве, знам из личног искуства...

Што каже један руски бекграунд који сам до недавно користио на мобителу: ''Тупит процессор, страда миш.'' ( http://img132.imageshack.us/img132/4713 ... ij1ec8.jpg )

Мајкрософт тастатуре заправо размазе човека, толико су издржљиве да је једноставно задовољство покушавати урнисањем истих... Само ако касније купите нову тастатуру, схватите вредност Мајкрософта... Лични пример: купио сам Џиниус ЛиксМејт Скрол и првих пар дана је урнисао... Сада смо се навикли један на другог. :love:

А шта се десило са мишем горе? Па дај, промени УСБ порт... То је барем лако...
Korisnikov avatar
By m..
Bome ja sam na svetu najsrecnija s nekom chicony tastaturom, tako mekana i izdrzliva, ova ovde samsungova, jebote ko po pisacoj mashini, ako ima bolest koja se zove daktilografski prst, dobicu je.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
Ja koristim mish na kuglicu!!!
Boze moj, imam sdram > citavih 256k, koristim dial-up, monitor mi ima blur gadniji od katarakte na 108-ogodisnjakinji (odavde . i , izgledaju isto), tastatura mi glavi vec mesecima, winamp u kombinaciji s yahoo messengerom onesvescuje komp (tako ga resetujem kad me mrszi da se saginjem i lovim dugme), zvucnici prde ko rasparani, i taj mish u stvari najbolje funkcionishe na ovoj kanti. Nego moram da iskopavam te rude iz njega svaki 2. dan... :dude:
Originally posted by m..
Originally posted by Jelena_Bliss
Ja ni nemam misha:lol:
Jao, ti pipash "golicljive stvari" prstima! :cheer:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

jao, odavno se nisam ovoliko ismejala! :smeh:
kakav si ti lik :hail2:
Korisnikov avatar
By bigirl
Fakat je nastupio od kad sam miša izvukla iz USB (jer su mi zafalili portovi), pa ga metnula na onaj kurac, pa u onaj standardan, običan port. Čini mi se da kad mačka malo žešće skoči u drugoj sobi, onaj k se izvuče iz kućišta...
Korisnikov avatar
By Allkey
Капирам да мислиш на зелени ПС/2 порт... ТО је смеће... Боље купи ПЦИ УСБ картицу. :)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by m..
Originally posted by Jelena_Bliss
Ja ni nemam misha:lol:
Jao, ti pipash "golicljive stvari" prstima! :cheer:
:lol:
AHAAAA;)
:kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Allkey
Боље купи ПЦИ УСБ картицу. :)
Nemam 'de da je gurnem!!!! Svi PCI slotovi su zauzetiiiiiiiiii... :rida:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by bigirl
Naravno bre da nije na kuglicu! Ko još koristi na kuglicu? :doh: Dobro, osim jedne naše zajedničke poznanice... :giggle:
poljubish me u kuglicu!!! ja mog mishonju kupam dva puta nedeljno...i shljaka kao pravi... ;)

:rafal:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma ne da šljakaaaaa... A kad skroluje ono krčiiiiiiii... Tri zgrade dalje se čuje...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
poljubish me u kuglicu!!! ja mog mishonju kupam dva puta nedeljno...i shljaka kao pravi... ;)
:ua: shtekaro

opticki mis nije skup :njanja:
Korisnikov avatar
By andjela
zavisi koji, ti jeftini imaju jako losu optiku

losa preciznost zna jako da smeta

ali ako neko voli da vija strelicu po ekranu :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict

sreco, imam ja i optichkog misha...ali kliza se po stolu, a odbija da saradjaje chak i kada ga metnem na podlogu...a onaj sa tochkicem se kotrlja i po krevetu...gde god da ga stavim on radi ( pa chak i na tepihu) :D ..milina bozija...malo se navata shtroke, ali boze moj...da se oprati..

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by kiss addict

sreco, imam ja i optichkog misha...ali kliza se po stolu, a odbija da saradjaje chak i kada ga metnem na podlogu...a onaj sa tochkicem se kotrlja i po krevetu...gde god da ga stavim on radi ( pa chak i na tepihu) :D ..milina bozija...malo se navata shtroke, ali boze moj...da se oprati..

pa nemoj dva puta nedeljno da peres misa, nego tepih :smeh: pa se nece shtroka hvatati :pucaodsmeha:

:djus_vodka:
Korisnikov avatar
By bigirl
Da da... Mrdneš ga napred, dođeš do kraja stola, digneš, vratiš nazad i tako 3x da bi dovela pointer na X da zatvoriš program. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Šta dobijamo za uzvrat? :merlinka:
Korisnikov avatar
By password
I meni je crkao mis, hoces zajedno da ih lecimo ;)
Korisnikov avatar
By m..
...gde god da ga stavim on radi ( pa chak i na tepihu) :D ..milina bozija...malo se navata shtroke, ali boze moj...da se oprati..

Isuse, efekat kosilice za travu, ne zelim da znam sta bi udshlo u moj mmis da ga dravam po tepihu, al kontam bar kubik macijih dlaka.:ninja:
Korisnikov avatar
By Allkey
Шарену бону. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Draco
A bre, ne vredjajte kuglichaste mishonje!! :flaming:

Ja mog gajim vec nekih 5 godina i nikada nikakav problem. Ne bih ga menjala za opticki ni za krdo brdo gumenih bombona!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by password
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Allkey
Шарену бону. :pucaodsmeha:
:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Draco
A kako se to T.A.C.N.O. mrtvi lece? :smirk: Mislim da bi to veoma zanimalo savremenu medicinu. O Volt Dizniju da ni ne govorim.
Korisnikov avatar
By bigirl
Eh... Pa jesi l' ti gledala "Groblje kućnih ljubimaca"??? Lepo, zakopaš miša i posle ne samo što kosi tepih nego i nepoželjne goste (a bogami, i poželjne). :zavera:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Draco
A kako se to T.A.C.N.O. mrtvi lece? :smirk: Mislim da bi to veoma zanimalo savremenu medicinu. O Volt Dizniju da ni ne govorim.
:roflmao: Care!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!