Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By elastica
Val lose je kad vozis avion mozes se nekome pokakiti na glavu.:PEvo ja nisam avion,vise licim na helikoptera ali sam bombasticna u krevetu. :crveni: Shalim se naravno,kao sto je Tramp u jednoj temi rekla da sex je nekad vise praxa,morash imati malo i urodjenog talenta.Nekad taj talenat ne ide zajedno sa fizickim izgledom,tako da ne mora da znaci da taj tvoj Erbas da ga nazovem moze da bude dobra u krevetu ili zivi uzas pa da pobegnes vristeci.Sve zavisi od coveka i kako je upotrebi ono sto ima izmedju ushiju.:boxer:
By Çâðê_DUP
@Valerijana To znaci da si ti avion u krevetu?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777
Ne, to znaci, da avioncice poput tebe ne pustam u isti.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Ne, to znaci, da avioncice poput tebe ne pustam u isti.
If a bird glides, it flies without moving it's wings, if a plane glades, it flies without using its engine. Valerijana seemed to glide through life ... :(
By amnesia_
mislim da lepota nema veze sa krevetom isto kao sto nema veze sa pamecu... no rules... generalizovanje i banalizovanje?! glupost!!!

"imao sam strasnog petla..." ;)
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Oh pa ona je tu.
The most beautifull lesbian I have ever saw.
:cvece:
Korisnikov avatar
By Val

If a bird glides, it flies without moving it's wings, if a plane glades, it flies without using its engine. Valerijana seemed to glide through life ... :(
A Copy Rights? :sesir:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
iz pustinje je
zmureci
tesko se izvuci.
spoljasnja samo
lepota
zubor je vode
sto vara
i u pesak pretvara.
Korisnikov avatar
By hush
za avione... ne znam...

ali za TAMAN devojke da...

sa tim nema zezanja....mmm...

:auto:
Korisnikov avatar
By mirth
Devojke koje umeju da te tresnu po libidu su avioni u krevetu, sta god radile ili ne radile.

A da li ce te i koliko neko opauciti je tooooliiiiiko subjektivna stvar, da cak ne bih mogla da se slozim ni sa podelom na ljude koji su dobri i ljude koji nisu dobri u krevetu. Ok, slazem se sa celom pricom oko vestine, ali i neko ko je apsolutno dobro "potkovan" nece nuzno biti odusevljenje za svakoga sa kime se poseksa. Ipak je to vrlo dvosmerno.

Stoga se pridruzujem zakljucku da je tema totalna nebuloza.
Korisnikov avatar
By Val
E zeno, gde iskopa ovu temu? :lol:

Al' da je nebulozna, jeste. :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Cini me se da sam gledala neku epizodu sex i grada kada je neko od devojaka spomenuo da lepi momci nisu dobri u krevetu zato sto nikad nisu morali da budu. Sigurno da nijedno generalno tvrdjenje ne moze biti u potpunosti tacno, mada u ovom slucaju moze biti neke istine u tome. Po meni vestina u krevetu ima veze sa intelektom i mastom :eureka:neke osobe, a ponajvise sa interesovanjem i zeljom da partner bude zadovoljen. Takodje mnogo mi vise prija samosvesna osoba nego neko ko sebe razlozno ili bezrazlozno dize u oblake, nezavisno od fizickog izgleda.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Skyen
kod mene ove "boing" ne ateriraju cesto u krevet, imaju veliki kapacitet putnika, a uvek sve bookirano mesecima unapred. a i ne volim avione, imam strah od nekontrole, zato se drzim highway-a

no mogu reci da avionom mozes ustedi vreme u transportovanju sa jedne na drugu tacku i zanimljivo je samo prvi put. posle je procedura ista, predeli previse udaljeni da bi bili zanimljivi.moras doci dva sata ranije pre poletanja, cimaju te na granici, cima te policija, pune cekaonice. i tako, nista ne moze da zameni voznju po countryside-u. plus svuda mozes da stanes, napravis pauzu, podelis radost zivljenja sa lokalnim zivljem i naravno uvek skrenes levo kod albukerkija.

Iako se ne slazem, moram da citiram. Preneseno značenje riječi koje se ostvaruju u celoj slici, u cijeloj radnji, a ponekad u čitavoj pjesmi ili priči; nastaje kada se metafora /skraćeno poredjenje/ proteže kroz cijelu misao, odnosno kroz sve dijelove izreke; najčešće se neguje u basni i satiri; alegorijske pjesme i pripovjetke su pisali: SKYEN :up: :up: :up: Petrarka, Gete, Igo, Vojislav Ilić, Milan Rakić, Radoje Domanović, Vlada Bulatović, Brana Crnčević.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Inner-Smile
Znam samo da su buchice (koje se ne smatraju "avionima" ) jebeno dobre u krevetu:srbin: bash zato shto su pomirene same sa sobom da nece liposukciju, silikone, tretmane ovoga i onoga, vec hoce sebe, svoju ljubav prema zenama, trude se da ih osvoje (svojom sakrivenom zenstvenoshcu i divnim mozgom), bore se do poslednjeg daha (a taj poslednji je obichno vrishteci) :)
A ovo moze biti i odgovor na pitanje, u ne secam se kojoj temi: "zasto butshice setaju najbolje cice?"
Korisnikov avatar
By Blady
MAJDARICE vrele krvi :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Tako mlada a vec Madjarica?
Korisnikov avatar
By mary
ne znam, nisam pametna da dam odgovor na ovakvu(i slicne )teme. da, fizicki izgled je relevantniji u dobrom sexu od onago sto nosis u sebi i mozga(sad sam k`o Karleusa :lol: ) :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Jel pravimo razliku izmedju cesne i dzambo dzeta?
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by m..
Jel pravimo razliku izmedju cesne i dzambo dzeta?
ja mislim da da :)
Korisnikov avatar
By m..
Ja vise volim cesnu, mada ni lovci nisu loshi, erbasa bih preskocila, najdalje idem do boinga 737...
By pčelica
Originally posted by Val
"Devojke koje izgledaju kao *avion*, nisu nikakve u krevetu"?
...

Hm. Ako pogledam sebe, moram da se složim
da ima istine u ovom zapažanju.
Ja se ne mogu pohvaliti nekom obdarenošću u fizičkom
izgledu, ali sam zato zaista odlična u krevetu.
Čim spustim glavu na jastučak, odmah zaspim; doduše
ranije dok sam večeravala desilo bi se da osjećam neku
težinu u želucu, pa bih se prevrtala po krevetu. Ali sada
se uopšte ne nogatam i ne okrećem, u kom položaju
zaspim, tako se i budim (jedini izuzetak je kad mi spadne
dekica, pa mi bude hladno, a ovi iz elektrana ne griju.)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Seaman
Nema tu pravila.
I ja bi' rek'o.

Mislim, strast je strast, ako ostanemo na 'dobar sex' nivou, i tu je samo pitanje kompatibilnosti.

Moze devojka da izgleda k'o UFO, i da bude yebeno strastvena, a da mene smori i da budem u fazonu 'aj smiri se malo...pusti to.'

I to samo zato sto se negde nismo skapirali.

Moze neka druga da izgleda 'ne bas savrseno', i da se skapiramo.

Tu su nam negde energije/fetisi/omiljene poze/ENERGIJE.

A najbolje je kada se skapiram sa UFOom ;)

Pitanje tehnike postoji, svakako, ali to je samo pitanje iskustva, u sushtini.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Mislim da to nema nikakve veze,niti pravila....

A sto se tice kreveta.....hm...pa ne znam,ni jedna se do sad nije pozalila :saint2:

Val :cvece:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!