Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Docekajte novu 2007god.u caffe-clubu "DUGA"

Nezaboravan docek uz go-go dancere:tange: ,trans-show :colorado: :colorado: ,trubace:kolo: i to nije sve,
ocekuju vas iznenadjenja u vidu nagradnih igara! :kissass:

Cena ulaznice:1.600din (u cenu je uracunato neograniceno domace pice)
Rezervacija separea:1.500din+ PeDeVe(naravno sala )
Sve informacije i rezervacije na tel: 065/880-990-9

CAFFE-CLUB "D U G A"
UL:SREDACKA 5
email:clubduga@yahoo.com
:zastava: :kissing: :lezkiss: :dedamraz: :nazdravlje: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by Adenim
lepo se provedite, pozdravite trubace...
hocemo hvala,nateracu ih da za tebe odsviraju izgubljeno jagnje:-)))))))))
kisssssssssss
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Izgubljeno janje.
Jel to ono? Cobaaan teraa ovviciiiiiiceeeeeee?
Korisnikov avatar
By mili86
ne
izgubljeno jagnje je jedna od najlepsih melododija koja moze da se svira limenom glazbom...
u pirotu se svira kad mladozenja dolazi po mladu
trubaci se rasporede po ulici i satro se traze dok sviraju

extra je stvar
izmedju ostalog izucava se na Jazz akademiji u holandiji
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by FLOYD
lepo se provedite, pozdravite trubace...
hocemo hvala,nateracu ih da za tebe odsviraju izgubljeno jagnje:-)))))))))
kisssssssssss
da odsviraju sta?
kada sam napisao da cu im za tebe traziti da odsviraju izgubljeno jagnje nisam mislio nista lose!
to sam ti rekao iz razloga zato sto neznam gde ces biti.
ali nisam ni sumljao da ce te od toga napraviti neku seljaniju,navikli smo na vase zlobne komentare.
u svakom slucaju pozzzzzzzzzzz
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by mili86
:jelka:

bas se radujem !!!!

ljubavi hvala na podrsci!!!!
kisss
By Mudolog
Ju, pa meni dade neki drug karticu za club Dooga....:vestica:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Adenim,Adenim....nemoj se nerviras:D....svako po svom ukusu....
Korisnikov avatar
By KiWi
Čekaj.. pa zar da se napiješ bez trubača? Ne ide brale ... Exer + Trance ... Pivo + Folk ...

sad si se srozo u mojim očima, ko štrokave najloke sa nogu ocvale prostitutke! Ne podnosim kada neko nešto ne podnosi!
Korisnikov avatar
By KiWi
U alijansi nema transa, a drogu ne konzumiram....
A kaj se u alijansi pušća? Pop? Dance? Disco?
Korisnikov avatar
By cony98
Od kada smo nas nekoliko izneli veoma jasne i konkretne probleme iz FLOYDa, pocela je mini-hajka. Sve se svodi na to da cim pomenes da te je neko tamo udario, pokrao, bio neljubazan i sl. odmah krenu ubedjivanja kako to bas nije tako, kako preterujes itd.

Koliko vidim, iz DUGE stoji ista ekipa. Kad neko nece da prizna da se sranja desavaju a plus laze nekog ko je bio zrtva prebijanja "da je obezbedjenje promenjeno", onda je to u najmanju ruku bezobrazno.

Znam da je strast prema novcu prisutna kod skoro svih ljudi, ali ipak...
By RACABG
izvinjavam se sto cu upasti sa komentarom koji vam nece biti po volji jako mi je zao sto niste u stanju da ovaj sajt prisvojite mislim bas na vas koji ste uvek raspolozeni da pljujete i sirite mrznju , takodje smatram da je ovo sajt prvenstveno privatno vlasnistvo a onda i svih pripadnika gay populacije srbije i shire sto bi u prevodu znacilo = i pedera koji slushaju klasiku i pedera koji slushaju narikace ojkace i svu ostalu vrstu muzike koju vi zeljni elitizma ne podrzavate. zasto vam smeta neko ko slusha ono sto vi ne slusate ili ste po navici odmah spremni da pljujete i kada imate i kada nemate razloga . jako zalosno izgleda gay scena u srbiji jos jadnije izgleda kada procitam ovakve komentare muka mi je od vas koji ste u stanju da pravite mini hajke krijuci se iza svojih nickova ... gde su dela ko je od vas bilo sta uradio da se nesto promeni , ne vi ste sposobni samo da sedeci iza svojih monitora i svojih nickova gulite lak sa noktiju kuckajuci po tastaturi , dokle ce vishe ljudi sa sajta trpeti ovakav govor mrznje vas skorojevica koji ste preskocili lavor pa sa bunara otisli pravo na armalovu slavinu. nije sramota slusati narodnu muziku sramota je biti ogranicen, ne tolerantan , zavidan i destruktivno nastrojen

veci bi ucinak bio kada bi umesto sejanja svega i svacega ovde strikali i heklali bar nesto korisno da radite
By fencysmurf

Moji komentari nisu zlobni, vec kriticki negativni ili pozitivni. Sto se vas kao kluba tice, naravno da su negativni jer sirite estradnu muziku i time potpirujete primitivno ponasanje, tako da ne pravimo mi seljanu, vec vi. I bio sam u Floydu 5 puta, i svih pet puta me je neko od vasih konobara pokrao, obezbedjenje bilo krajnje neljubazno,i licno sam prisustvovao njihovom bahatom ponasanju prema gay osoblju i gostima, za WC nisam morao da pitam, vec sam samo pratio trag smrada.
Vasa politika je zlobna. U Dugi nisam bio, i o tome ne zelim da pricam, cuo sam da nije lose, ali idem tamo gde je,za moj ukus, provereno dobro.
(glasom isidore bjelice) : a BIA ne progovara?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jel su ti trubaci obavesteni na kakvom mestu ce svirati, da ne kazem duvati? :smeh:
By RACABG

Pa ti si ovom postom upravo pricao jezikom koji osudjujes. A koja su tvoja dela, posto nasa, skrivena iza nikova, ne postoje....
o tome mozemo na u2u ili telefonom izaberi
Korisnikov avatar
By Adenim
Izbrisao sm sve svoje poruke ovde da ne bi bilo posle kako su moji komentari zlobni.
Zelim vam lep provod i Srecnu Novu godinu!
By Paris
Zloćko, što si obrisao svoje postove, ja baš volim da ih čitam :tetka:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Dacho,vidimo se i samo da ti kazem da sam se FENOMENALNO proveo u subotu u FLOYD-u!:mazi:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paris
Zloćko, što si obrisao svoje postove, ja baš volim da ih čitam :tetka:
Lepotice, svi su tu, u drugim citatima...:radosnice:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by RACABG

Pa ti si ovom postom upravo pricao jezikom koji osudjujes. A koja su tvoja dela, posto nasa, skrivena iza nikova, ne postoje....
o tome mozemo na u2u ili telefonom izaberi

raco, nemaju oni muda ni za u2u ni za fon

u svakom slucaju...
sto vise mesta za docek to bolje

ja i dalje ne znam gde cu.... :njami: :rock: :kolo: :redaljka:
By RACABG
mili imaju muda veruj mi
Korisnikov avatar
By FLOYD
pa ljudi jako je glupo raspravljati se oko toga sta ko misli o kom clubu i gde ce ko za NG.kada sam krenuo u ovaj posao zeleo sam da imamo vise mesta za islaske,da nemoramo da budemo prinudjeni na jedan club i da u isti idemo zato sto nemamo gde drugde.sada nas ima vise,mislim na clubove,svako ima svoj izbor.ja sam svestan toga da je GLBT-populacija kod nas totalno iskompleksirana i da ce uvek biti onih koji ce pljuvati ono za sta se ja borim ovde.imao sam propusta ali iza mene nestoji niko, ni jedna nevladina organizacija ni jedean jak covek kao iza nekih drugih.isto tako ja sigurno nisam rekao ljudima koji su radili kod nas u obezbedjenju e ako neko napravi neki problem u clubu slobodno ga izudarajte(PA I JA SAM PEDER ALI NISAM BAS TOLIKO BOLESTAN).svaki put kada je bio neki problem zustro sam se svadjao sa njima.od starta kada sam usao u pricu da radim kao manager sam imao dogovor sa gazdom da ja sa obezbedjenjem nemam nista vec da ce to on sredjivati i evo posle svega sam izdejstvovao njihove otkaze.ako bas toliko zelite da znate sasto su i posle napravljenih incidenata ostajali da rade kod nas,razlog je bio taj sto su imali poznanstva i u navijackim krugovima i u organizaciji OBRAZ tako da da je nedaj boze doslo do toga da se ispred cluba pojave navijaci ili sam OBRAZ isti ti ljudi iz naseg obezbedjenja bi ih vratili tamo odakle su dosli.eto to je bio jedini razlog sasto posle prvog sranja nisu dobili otkaz ali da sam znao da ce ovako ispasti naterao bi gazdu jos davno da ih otpusti.
ne zelim nikome da se pravdam i objasnjavam sta sam sve uradio da bi nama bilo bojle ali sve sam uradio sam uz pomoc jednog ili dva coveka koji dolaze ovde na forum ali opet ponavljam iza nas nije stao niko jak, niti nam je iko pomogao ni oko cega, a ni rekao hvala,sem mi jedni drugima.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by FLOYD
isto tako ja sigorno nisam rekao ljudima koji su radili kod nas u obezbedjenju e ako neko napravi neki problem u clubu slobodno ga izudarajte(PA I JA SAM PEDER ALI NISAM BAS TOLIKO BOLESTAN).

... pomogao oko nicega a ni rekao hvala,sem mi jedni drugima.
:lol:
Korisnikov avatar
By mili86
adenime, adenime, ...otpasece ti lak sa noktiju ... :P
:jelka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!