Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Vec nekih 10-ak godina postoje ljudi u nasoj carsiji koje verujem da smo svi sreli, ljudi koji po danasnjoj kategorizaciji mogu predstavljati ljudski talog, no ja im se uvek radujem.

To su:

Piksi - svirac frulice u Knezu

Nadja - bivsa manekenka, zena koja je poludela od droge, i koja cesto ide gradom u vencanici, svadja se sa svoijm imaginarnim drugarima, dere iz mozga, no kad joj se obratis ocaravajuce je ljubazna

Cika sa Obilicevog venca, radi ispred restorana ''Loza" tako sto se svakom javi uz podizanje cilindra sa glave

Nepoznata osoba koja je jos pre, koliko se ja secam, 20 godina na jedno jako lepo drvo stavila tablu na kojoj pise "MOLIM VAS OSTAVITE HRANU ZA PTICE, Hvala."

Zaboravio sam kako se zove onaj mali debeljuca koji takodje svira frulicu, pojavljivao se na 3 kanalu...

Zaboravio sam i kako se zove zena, profesorka knjizevnosti u penziji, i ne znam da li je ziva, koja prodavala knjige iz svoje biblioteke po smesnim cenama na Vracaru, i u Srpskih vladara...

Ulicar, koji duva lepak po ulici, meni licno pleni nekom dobrotom, ali se davno pozdravio sa mozgom...

Znate jos nekog?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Onaj lik sto igra po stanicama i autobusima uz Kneza kog slusa na slusalice
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam prošle godine sreo u centr, preko puta Terazija ženu koja je bila obučena u kupaći kostim, neke teške cipele i imala je nekakvu torbicu prek ramena i Jackie O naočale. Ona mi je neak ostala u sjećanju :yes:
Korisnikov avatar
By KiWi
Dva cigančića koji sviraju u 16-tici .. uđu kod opštine, izađu posle mosta ... Sviraju sve što se može čuti na Pinku ... sećam se kada se pojavio album Tanje Savić puštali su ko blesavi reklamu za album sa par isečaka iz pesama... i oni su to pevali iznova i iznova, refren 5 pesama, 10 puta ... ko hoće da plati 10din .. ne uzimaju više jer nemaju da vrate kusur ...
By pčelica
Originally posted by Adenim
Vec nekih 10-ak godina postoje ljudi u nasoj carsiji koje verujem da smo svi sreli, ljudi koji po danasnjoj kategorizaciji mogu predstavljati ljudski talog, no ja im se uvek radujem.

...

Znate jos nekog?

U ovome tvome nisam prepoznala
ženu koja često šeta po simsu na onom
platou kod Meka na Zelenjaku.
(Doduše češće prepoznajem prosjake, kad
promjene lokaciju.)
Korisnikov avatar
By west end

Zaboravio sam kako se zove onaj mali debeljuca koji takodje svira frulicu, pojavljivao se na 3 kanalu...
Zika Obretkovic :kolo:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa postoji jedan čovek koji ide po Knezu i pozdravlja ljude (npr. mene sa "profesore") i javlja ti se kao da te ne znam koliko dobro zna, a ne znamo se uopšte
Što se tiče ovih koji sviraju po autobusima, ne gode mi, iz dva razloga:
a) Većina njih (dece) ne zna ni jednu strofu pesme celu da otpeva, i glas im je nikakav. Znam, reći ćete "siromašna jadna deca, ne idu u školu, ne možeš ni da očekuješ da znaju da pevaju". E pa šta se kurče po autobusu time što ne znaju da pevaju? Ne znam ni ja da pevam, pa ne nabijam to na nos svima po autobusu i još da tražim pare za to!!??
b) nije mi jasno zbog čega zamišljaju da ljudi u strogom gradskom centru ŽELE da slušaju FOLK-muziku u autobusu. Logičnije bi mi bilo da publiku traže u prigradskim autobusima - tamo bi verovatno dobili i više para
Korisnikov avatar
By IriS
Cika sa Obilicevog venca, radi ispred restorana ''Loza" tako sto se svakom javi uz podizanje cilindra sa glave
kako je on meni simpatican :sweet:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kiwi
Dva cigančića koji sviraju u 16-tici .. uđu kod opštine, izađu posle mosta ... Sviraju sve što se može čuti na Pinku ... sećam se kada se pojavio album Tanje Savić puštali su ko blesavi reklamu za album sa par isečaka iz pesama... i oni su to pevali iznova i iznova, refren 5 pesama, 10 puta ... ko hoće da plati 10din .. ne uzimaju više jer nemaju da vrate kusur ...
Ah, Alphi & ja smo se vozili zimus u troli ka Konjarniku i klinac je stalno pjevao Tako mlada, tako mlaaaadaaa, sve dok ga jedna žena nije nalepušila sa pitanjima jel on zna šta znače riječi te pjesme uopće i jel zna on nešto dječje da otpjeva. E, onda je prešao na Na-kra-j se-la žu-ta ku-ća pa je bilo ok :yes:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam pevao "na kraj sela žuta kuća" u drugom razredu kad smo bili na ekskurziji na Rudniku. Glupavi organizator nije hteo/umeo da nas najavi nego je trebalo sami da izađemo na binu i krenemo, što je meni bilo nepojmivo. Na kraju mi je dojadilo pa sam izašao i izrecitovao šta sam imao
Ali mnogo više volim Razbole se lisica... to je jako dubokoumna pesma...
By жњ
uuuuu ima legendi

- Gospodar Vremena: Koji inspirise svojim govorima po gradskom prevozu i trgovima, i to vokabularom kojim bi zasenio univerzitetskog profesora

- mislim da je gore vec neko spomenuo gosn-a Peru Lepka, koji se moze videti kako bos prevaljuje distancu od trga do slavije sa kesom lepka

- Zika Obretkovic, skadarlijski frulas po idejama za stajling ravan Sladjani Milosevic

Slika

- Zatim ona tiha prosjakinja koja skuplja prilog za operaciju svoje slepe sestre otkako sam u beogradu (14 godina). Treba neko da je posavetuje da promeni spiku.

- Poslednjih par godina ima jedna naizgled opasna zena (a verujem i realno opasna), ocigledno nervrno rastrojena, cesto je vidim kako je izbacuju iz butika i pekara u centru, preti i psuje na sav glas (pri tom ima GLASHCHINU), svadja se sa nevedljvim ljudima i cesto nosi shtap kojim mase i preti :uplasen: ako je vidite, bolje joj se sklonite sa puta

- Za piksija savet, nikad ne gledajte pravo u njega, bolje skrenite pogled, jer postao strashno uvredljiv, a kad izvali nesto nasred kneza, nece vam biti svejedno. Jedna moja drugarica je tako kupila kremu u jednoj radnji i kad je izasla napolje, otvorila je da je pomirisi, piksi je sve to snimao... i na sav glas prosuo "OCES TO DA MAZES NA PICHKUUU??!!" :smeh:

ima jos.. moram da se setim svih tih likova
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by xyz
uuuuu ima legendi

- Zatim ona tiha prosjakinja koja skuplja prilog za operaciju svoje slepe sestre otkako sam u beogradu (14 godina). Treba neko da je posavetuje da promeni spiku.

:lol: da
startovala me najmanje 50 puta. Poslednji pre nekih 10ak dana, i kad sam joj rekao - Doooookle vise zeno, rekla mi je da ne verujem u Boga, pitam se kako zna. Mozda je njena imaginarna slepa sestra vidovita pa joj rekla....:misli:
Korisnikov avatar
By bigirl
Piksi - svirac frulice u Knezu
Pixi legenda!!!
Nego, gde je nestao? Celo leto ga nisam videla...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by xyz
- Gospodar Vremena: Koji inspirise svojim govorima po gradskom prevozu i trgovima, i to vokabularom kojim bi zasenio univerzitetskog profesora
Ijao, je l' mislimo na istog?

Onaj "Božji čovek"??? Recituje "Oče naš", pa onda drži predavanje "religija kroz vekove i nedaće koje su snalazile srBski narod"???
Korisnikov avatar
By m..
Zika Obretkovic?
Ulicar, koji duva lepak po ulici, meni licno pleni nekom dobrotom, ali se davno pozdravio sa mozgom...
Se zove Antonije (to mu je pravo ime) inace je poznat kao Junky, Tigar...
Znate jos nekog?
Videla sam tetu koja se setala gola ko od majke rodjena u maju pre koju godinu tu dole kod Brankvog Mosta, onda ona bakuta sto prosi, ona mi je jednom dala pare za picu, pa ona druga bakuta klosharka, ume da bude neprijatna, njoj sam par puta davala cigarete. Onda sam cula za jedn sto bije zne, ta mi je napala drugaricu jednom. Pa onaj sa malim rukama, sto me je milio da odem kod njega da ga kupam.. Slepi cika sto je nekad davno svirao sintisajzer, sad ima trubicu, baka bez nosa (mada sumnjam da je ona klosh).... Ne znam ih po imenu, ali znam one cigancice sto prose okolo Dzeljanu, Madonu i Zaklinu (Zaklina je sad na stajgi)...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bigirl
Originally posted by xyz
Ijao, je l' mislimo na istog?

Onaj "Božji čovek"??? Recituje "Oče naš", pa onda drži predavanje "religija kroz vekove i nedaće koje su snalazile srBski narod"???

@bigrl: Ne, nije taj.

Sorry, ali Gospodar mi je myspace ortak, uostalom bili smo 1999. sa sve Kesicem i nekom ekipom u Pancevu, na moje oci je polkupio telefon od preslatke cice.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xyz
uuuuu ima legendi

:lol: da
startovala me najmanje 50 puta. Poslednji pre nekih 10ak dana, i kad sam joj rekao - Doooookle vise zeno, rekla mi je da ne verujem u Boga, pitam se kako zna. Mozda je njena imaginarna slepa sestra vidovita pa joj rekla.... :misli:
Ma ta je bezveze, nikad joj nisam dala ni dinar u zivotu.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by spliff
djole trip
Njega je valjda udario tramvaj kad je bio na acidu, pa je flipnuo.
Korisnikov avatar
By m..
E, da ima i neka sumanuta baba na Banovom Brdu, cesto je vidim u autobusu ili iz njega, ima neke perle upletene u kosu.
Korisnikov avatar
By jukie
Nekada je postojala Vera Đorđević Zoranova majka kojoj se gospod Bog u telu javio a njenog sina su ubili; on je pocepao uput za gastarbajterski rad u Nemačku a ipak ga ubiše; neki direktor neke firme je đavo i on je njenog sina dotle doveo.
Dakle, žena je išla po trolejbusima sa flašicom na kojoj piše morska so, i prvo bi nekog pitala "Da li je ovo morska so" i mi bismo rekli "jeste" i ona bi rekla: "Većina vas je iskreno rekla da je ovo morska so, jer imate iskrenu dušu, a moj sin Zoran evo šta se desilo".... ide priča. Posle nekog vremena sam zaključio da je ona možda kremirala tog svog mrtvog sina pa ga nosa okolo u toj flašici od morske soli...
Anyway jedno vreme je pokazivala neki lančić koji je valjda dobila od svog sina Zorana, i jednom je kada je počela spiku htela da izvadi lančić da ga pokazuje i ustanovila da ga nema. Onda je krenula da kune sve sa nečistim dušama koji su joj ukrali lančić. Na sledećoj stanici su svi iz trolejbusa izašli (valjda da ih ne bi baš uklela) a ostali smo samo neki baš stari deda koji valjda nije ni mogao da ustane i pobegne ili je ogluveo pa nije ni čuo, i ja koji nisam imao nečistu dušu pa se nisam prepoznao... a najbolje je što je i ona izašla pa više nije bilo gužve
Korisnikov avatar
By gari
Zar je Zika jos ziv? Pa njega je "otkrio" pokojni Minimaks ima dvadeset godina i eksploatisao u onoj emisiji "Tup-Tup". Ja sam mislio da je on odavno umro a eto sad saznah da je ziv. A neki dan sam mislio shta li je sa njim. Svojevremeno je stanovao u nekoj rupi u "Skadarliji" pa su sakupljali novac da mu zakupe neku sobicu. Bash mi je drago da je ziv.

:klap: :crveni: :kesa:
By Ulix
Nadja - bivsa manekenka, zena koja je poludela od droge, i koja cesto ide gradom u vencanici, svadja se sa svoijm imaginarnim drugarima, dere iz mozga, no kad joj se obratis ocaravajuce je ljubazna
Koliko godina ona ima?

Kada sam pre dve godine cesto isao u Lolu da jedem, kod Kaleniceve pijace (u parku) je cesto sedela jedna starija, seda zena koja je pricala sama sa sobom. Svaki put kad bih je video, najezio bih se. Jedna licnost je imala skroz drugaciji glas od druge. Cak i drugacije gestikulacije. Ali nikad je nisam posmatrao duze od par minuta. Ne bih se bas kacio sa njom, kad primeti da je gledam.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Ulix
Koliko godina ona ima?

Kada sam pre dve godine cesto isao u Lolu da jedem, kod Kaleniceve pijace (u parku) je cesto sedela jedna starija, seda zena koja je pricala sama sa sobom. Svaki put kad bih je video, najezio bih se. Jedna licnost je imala skroz drugaciji glas od druge. Cak i drugacije gestikulacije. Ali nikad je nisam posmatrao duze od par minuta. Ne bih se bas kacio sa njom, kad primeti da je gledam.
Zivela je, zivi na Vracaru, cesto je setala u okolini Kalenica. Ima oko 40 godina, crna je, ima malo sedih vlasi. Jasne crne oci, prelepo, ali oronulo lice. I da, menjala je glasove...
By Ulix
Koliko godina ona ima?

Zivela je, zivi na Vracaru, cesto je setala u okolini Kalenica. Ima oko 40 godina, crna je, ima malo sedih vlasi. Jasne crne oci, prelepo, ali oronulo lice. I da, menjala je glasove...
Ta je zena bila veoma lepa, premda krajnje zapustena. Mora biti da govorimo o istoj osobi.

Znas li jos nesto o njoj?
Korisnikov avatar
By Adenim
Da, ponekad kad se sretnemo, a poslednji put je to bilo pre 5 godina, ako bas nije u fazi urlanja, tada ne vidi nikog, ljubazno se javimo jedno drugom, stanemo da procaskamo o vremenu, ljudima, gradu....kupim joj cigarete, volela je klasik, uvek sam tonuo u njene neverovatne bademaste crne oci prepune bola i ljubavi, narocito izrazene kada je u beloj, doduse veoma prljavoj, vencanici, sa belim cipkanim kisobranom u jednoj ruci, i mackom u drugoj. Ona je potpuno bezopasna za ljude.
By Ulix
A... vi se znate od pre nego sto je poludela, ili si je upoznao vec "pecenu"?

Nisam ni pokusao da ostvarim kontakt sa njom, najvise jer mi je izgledala jezivo. Ali posto znam da je bezopasna, ako je sretnem, mozda... mozda...
Korisnikov avatar
By Adenim
A... vi se znate od pre nego sto je poludela, ili si je upoznao vec "pecenu"?

Nisam ni pokusao da ostvarim kontakt sa njom, najvise jer mi je izgledala jezivo. Ali posto znam da je bezopasna, ako je sretnem, mozda... mozda...
:lol: ja pecenu, ali znam neke koji je znaju od ranije. Jeziva je dok ne pocnes da pricas sa njom, transformise se u andjela...
By Ulix
Verovatno je zeljna paznje. Ne znam mnogo ljudi koji bi sa njom razgovarali, jer zaista deluje jezivo i potencijalno opasno.

A ti ljudi sto je znaju od ranije... zar nikome nije palo napamet da joj pomogne? :ccn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!