Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by coloradotolike pare da trosim na smisao za humor da bih mogla da razumem te tvoje gluposti?!?!?! bozeee, ne pada mi na pamet....pedercino!!Originally posted by hlaefdigeKako si gluuuuupa!
asTralno
Em biseksualna, em glupa.
Bolje uzmi te pare za Pestu i sebi kupi smisao za humor...
Originally posted by hlaefdigeDogovoreno, u krilima Escobarkinog velosipeda ima mesta za sve!:sise:Originally posted by Escobar
A kada se u ponoc iz magle pojavi Escobarka i sleti za vas separe, molim da mi mesto u Mladuncevim krilima bude upraznjeno.
molim te kada budes putovala, sleti do budimpeste da me pokupis...doletimo kao andjeli pakla na motorima tacno u ponoc i naparkiramo im se na separe!! kako mrzim kad se organizuju te stvari..ja bih onda svudaaaaaa.......sad bih ja i u budimpestu, i tu sa vama....i svuda.....
Originally posted by svejedno
E, kad sam video temu, razmisljao sam da svratim da upoznaam neke od vas, pre svega Tramp; Dexija; Pakija (da pricamo o politoici ) ; Adenima, i sve ostale naravno, no onda videh dress code i cenu ulaznice na drugoj temi, te mi to ne odgovara za 20 min koliko sam planirao da vas posetim.
Anyway, Srecna Nova.
A Tramp bih hteo da upoznam u svakom slucaju, ali bice prilike.
Uzivajte.
Originally posted by AdenimMoram da editujem ovaj spisak... Duh ne ide po svemu sudeći, a i Mr.Ja izgleda neće doći, tako da imamo dva upražnjena mesta, pa bi bilo lepo da se jave ljudi koji bi voleli da se priključe našoj maloj družini...
Evo, objavljujem spisak:
Adenim
Perun
Deksi
Paki
Colonia
mladunac
Mr.Ja
Mmmmmmiki
Labudica
Duh iz konzerve
Ukupno nas je 10. Danas smo Sweanheart i ja zakupili separe, tj 2 stola, dakle 400 din po osobi.
Platili smo ona, Paki, colonia, Perun, Deksi i ja, sa dodatkom da sam ja platio ostatak tako da svoj deo dajete meni
Ukoliko neko hoce jos da ucestvuje neka se javi ovde ili meni na u2u, tako da se novac pravilno raspodeli i vrati onima koji bi eventualno platili vise.
Originally posted by Adenimnemoj da otkazujes sto. Meni treba jedan a ne znam da li sam zakasnio za rezervaciju. Jbg, zbog magle nisam mogao vec danima da se vratim u BG...
Posto se neki prave ludi po pitanju separea, a najavljen je njihov dolazak, ukoliko se ne izjasne do ponedeljka uvece da li zele ili ne, ja otkazujem jedan sto jer nema smisla da nas sestoro placa separe za 15 ljudi.
Posto meni nije bilo tesko da se, bolestan, sa Labudicom izmaltretiram i odem to da platim i rezervisem da neko ne uzme pre, bice mi veoma lako da zdrav odem i otkazem.
Ovime zavrsavam postovanje u okviru ove teme, sve sto vas zanima posaljite u2u.
Pozz, Adenim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!