Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Bio u Alijansi ovog petka i prijatno sam iznenadjen sto sam cuo neke remikse Placeba, The Killers itd.
Jel to standardna praksa da se nesto od ovog zanra provuce pored Majkla Dzeksona i Kajli Minoug ili je u pitanju najava novih muzickih tendencija u klubu?

U svakom slucaju provod je bio odlican, a prizor vise desetina muskaraca koji vrckaju uz Sabrinine hitove neprocenjiv :luda: :up: :pivce:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam do sad samo jednom bio u Alijansi i takodje je bio petak i takodje je bilo ubacenih remiksa rok pesama. Nazalost, imam osecaj da cemo mi ljubitelji roka morati da se zadovoljim tim petnaestominutnim blokom u toku veceri. :-/
Korisnikov avatar
By Egmont
Pa, nije tacno da cete se zadovoljiti sa tih 15 minuta. Sledeci cetvrtak indie rock vece u Alijansi :)
Korisnikov avatar
By V25
Samo neka oni puštaju Madonnu...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Egmont
Pa, nije tacno da cete se zadovoljiti sa tih 15 minuta. Sledeci cetvrtak indie rock vece u Alijansi :)
u temi o tome da li uvesti takvo vece ili ne sam lepo predvideo da ce takvo vece biti u sred nedelje i da ja necu moci da dolazim! :-/
no, lepo je znati da ima.

Ce to biti svakog cetvrtka?
Korisnikov avatar
By Deepblue
E sad ja ispadam neobavesten, pa zar cetvrtak nije rezervisan samo za devojke ili je to bilo samo u novembru?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Deepblue
E sad ja ispadam neobavesten, pa zar cetvrtak nije rezervisan samo za devojke ili je to bilo samo u novembru?
I ja se isto pitam. A mrzi me da kopam po temama... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Btw, od kad je Placebo "indie rock" ???
Korisnikov avatar
By Deepblue
Originally posted by bigirl
Btw, od kad je Placebo "indie rock" ???

Jbga, nisam se snalazio sa muzickim pravcima ni kada sam bio tinejdzer. Moze ovako: Gitarska muzika koja vise asocira na UK nego USA i koja nije nesto na sta bi svi u RS pojurili kao sto su na Bili Ajdola (Branka Kockicu s mikrofonom)... Franc Ferdinand definitivno nije vise indie rock (ako su ikada i bili), ali se barem "cesljaju" tako :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!