Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Ujutru... Znači, više verzija mog ponašanja...

1) Ako sam spavala sa voljenom osobom, budim se odmah, na prvi zvuk sata i krećem u maženje... :)
I kod mene raspolozenje varira ali ovo je najlepse.... :)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Jelena_Bliss
... nisu one krive sto si mrgud:lol:
Bigirl nije mrgud :) Ona je mali smeško koji podiže raspoloženje pred ispit (provereno) :kiss: za smeškicu
:sweet:bigirl:gric:
Korisnikov avatar
By Draco
Zavisi od prethodne noci, mada i tu varira. Ako sam se ogovedala prethodno vece, vece su sanse da do jedno 4 pm necu progovoriti ili bar necu progovoriti nista smisleno. Ako sam normalna legla, normalna i ustanem.Doduse, ne volim toliko da cavrljam ujutru jer mi to kvari ritual prve kafe uz net <ccc, eto do kog stepena asocijalnosti je doveo cyber svet>. Ako se probudim pored zene, onda sam uglavnom ja ta koja je shiny i kao na speedu dok ona gundja i rezhi.. A ako me probudi pas svojim uvezbanim dvoskokom na glavu - onda sam ja ta koja gundja i rezhi.. Ma, hiljadu varijabli.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Zavisi, naravno. 1000 varijanti postoji. Ako me neko PROBUDI onda bolje da bezi od mene... :lol: ... a ako se lepo naspavam... onda sam fiinaaaa :sweet:
I jos dosta toga...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mogu da spavam 12 sati i svejedno sam mrzovoljna kad me proude. Inace, ja se vrlo cesto ponasam kao da me je ubola CC muva. :sleep:
Definitivno sam nocni tip. I od sumraka do svitanja je moje vreme za :fuckbed: Prolemcic je sto imam jednu napast u krevetu ujutro koja voli zornjak. :fuckbed:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:smeh: :smeh: :smeh:Sad mi pade na pamet: Jutro je, jutro je, jebemo se utroje! :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By malecka
obicno obozavam da pricam (i da se smejem) kad se probudim... neki ljudi lude od toga. :D a nije bitno da li sam se sama probudila ili me je neko probudio, koliko sam spavala... :sweet:
mada se desi da sam mrzovoljna (mada vrlo retko)... ne znam od cega to zavisi... :roll:
Korisnikov avatar
By coka
Sve zavisi na koju nogu ustanem!
Uglavnom se prvo razvlacim po krevetu i tad ne zelim da pricam ali kad ustanem onda me smaraj koliko god hoces ja cu ti se samo :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Error
Uvek :D i ucek spreman za :lol: :lood: :trampolina: :nunchake:
By fazza
Originally posted by Zoe
Mrzovoljni, ni sa kim vam se ne prica i treba vam prilicno vremena da propricate i razbudite se? :sleep: :zeva: :zeva:
E, bash takav! :lol:

Znachi, mrzim postavljanje bilo kakvih pitanja sabajle ili nekakvu prichu, inache
pochnem da se svadjam sa svima. :lol: :pms:
Korisnikov avatar
By Khons
zavisi. ako se probudim naspavana, onda sam super.
ako sam neispavana, onda sam sva slogirana i ne vredi mi nista pricati jer se kroz dva minuta necu secati da sam uopste pricala sa nekim. posebno mi ne treba govoriti moja zaduzenja za taj dan.
By Ахасвер
Врло сам зајебан првих пола сата - сат. Било да ранораним или да устанем око поднева.
Нисам тип који добројутри.
Korisnikov avatar
By anche
cranky... al' cim dobijem kafu i cigaru skroz postajem :crveni:
Korisnikov avatar
By DeVision
skrozzz sam ok, kad ustanem bez podocnjaka :doh:
By Swanheart
bez obzira koliko dugo spavala kada se probudim takoooo me mrzi da pricaaaaam dok se ne rasanim...i jos ako neko pocne da mi zvoca od ranog jutra u stanju sam da ubijem tu osobu,okrenem se na drugu stranu i samo nastavim da spavam.
Korisnikov avatar
By sofia
:bouncy:kao profesor fizickog u filmu LAJANJE NA ZVEZDE
Korisnikov avatar
By malecka
ne pamtim od kad se nisam probudila mrzovoljna... eto jutros sam jedva ustala za skolu, ali sam opet bila :hyper: i lupala gluposti... nesto se desava sa mnom u poslednje vreme... :roll:
Korisnikov avatar
By radoznala
Zavisi s kim se i ko me budi, kao i od stanja pre nego sto sam zaspala ili pokusala da spavam
:roll:
Ma ja jako volim sebe ujutru, malo se izoblicim, ali nekako divno i nenormalno! E da! Mrzim elektro-sokove, tj. paljenje svetla dok spavam ili kad se budim, tad znam da popizdim najstarsnije
:flaming:
By srbija
xm.... :njanjanja: cim otworim oci pomislim na kafu i ako imam uplacen net palim komp i silazim na kuwanje kafe..... znaci ok sam :klap:
Korisnikov avatar
By Mars
Raspolozenje zavisi od mnogo faktora. Sta je bilo prethodnog dana i narocito sta ce da bude tog dana.
Uglavnom je ono kako se osecam ujutru odraz mog pravog stanja, tj tada sam potpuno svestan kako mi je, generalno, u zivotu. Kasnije kada krene dan, ne stignem na to da obracam paznju.

Fizicki sam jako sladak ujutru. Meni su svi slatki ujutru.

:dedamraz: :jelka: :ledeni: :poklon:
Korisnikov avatar
By gari
Zavisi sta ko smatra jutrom. Za mene je jutro u podne i tada se lagaaaanoooo budim, jos laganije ustajem i premestam se u drugi krevet gde opet legnem dok ne popusim kafu i popijem jedno tri cigarete. Onda sam spreman za budjenje /buljenje/.

:zen: :zvizdi: :vogue:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Jako sam razdrazljiva ujutru kad se probudim.
Pregrizla bih vratne zile onome ko mi se u tom momentu priblizi sa namerom da me nesto pita.
:ugriz:
Korisnikov avatar
By tramp
ujtutro sam tiha i ne volim da pricam (mogu da kucam) i ok sam ako se od mene puno ne ocekuje
Korisnikov avatar
By Hybrid
Pa obicno nisam brbljiv jer spavam sam, i ustajem sam, ali sam super raspolozen, ako sam dobro naspavan! Odmah odlazim do kuhinje da nesto pijem ili jedem jer osecam crnu rupu u stomaku :)
Pustim muziku, upalim tv i komp, i oni tako malo zvrje dok se ja ne smirim i sednem uz nesto od toga... Super je :I smile a lot:
Korisnikov avatar
By Bole
uh pa to bi trebali da pitamo nekog sa kime sam se probudio...sve zavisi od toga sa kime sam spavao a posto uglavnom spavakam sam onda onako mrzovoljan....;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kad ustanem mrzovoljan sam vrlo kratko, desetak minuta, posle toga postanem raspoložen i brbljiv, ma koliko teško da mi je palo to ustajanje.
Ako sam spavao manje od 5 sati, onda sam mrzovoljan sve vreme, ali ne sikćem na okolinu, samo sam namršten i osećam se po*rano.
Korisnikov avatar
By TheTree
Ujutru sam hronicno nenaspavana,i to vec predugo traje,a smeta sve vise...Ali razbudjujem se tako sto uz kafu (koju nikada,nikada ne pijem u krevetu,vec mi mora biti sklonjena soba..ali uvek i jeste :) :)citam vesti na teletext_u,a ako mi se pri ruci nadje i neko izdanje dnevnih novina-super!Moze i neke stare,ako sam ih iskopala bog zna kojim povodom.E to mi je omiljeni nacin da zapocnem dan,jos ako imam i neku cokoladicu..uf..Nisam od onih koji vole da cute kada se probude,volim ja da pricam ali ne volim da me bas dave pricom..
Neko kaze da su ljudi najlepsi ujutru,i meni je to rekla jedna devojka jednog jutra u prodavnici,kada me je pitala jesam li ja to skoro ustala.A babe i dede me samo pogledali..a ja se zbunila :)
Elem,ljudi,ne boj te se izaci na ulicu ujutru,osim bas ako nemate neku straftu od jastuka ili cega vec na licu :)
Jutro mi je inace najlepsi deo dana,tako da eto..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!