Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Galerija uz forum?

Da
26
90%
Ne
3
10%
Korisnikov avatar
By KiWi
Da!

Voleo bih da postoji mogućnost da određeni korisnik napravi više podfoldera u svojoj galeriji .. Npr. ''Slike sa društvancem'', ''Bezobzrane slike'', ''Portfolio'' itd.
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa sto da ne iako sam ja panicar kada su u pitanju moje fotke,da ne vidi neko ko ne treba. Svidja mi se ideja.
Korisnikov avatar
By Zibro
mislim moze
ali
samo bismo dobili jos jednu "moja fotka" like oblast foruma sa svim nezgodama i problemima koje to nosi ,, a fotke bi okacili samo oni koji su do sada pokazali volje i hrabrosti da ih okacer na moja fotka temi
99 % korisnika verujem ne bi imalo nista protiv da se glavom i bradom pojavi na disco-very forumu ali gay forum ??? HM
Korisnikov avatar
By Paki
Dakako da može! :shake:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by REI
protiv :nokti:
Djuro, rodila si idiJota! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Deksi
mislim da moze...sto da ne!?
Korisnikov avatar
By Zonche!
DA...to je moj konacan odgovor :P
Korisnikov avatar
By Draco
Naravno da da! Ako nista, olaksalo bi MI pretragu za fotkama odredjenih ljudi bez izlistavanja citave teme. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
da, naravno, drago mi je da postoji inicijativa za tako nesto.treba izaci iz getoiziranog tripa:peace:
Korisnikov avatar
By Allkey
Аха... :yes:
Али ту брзо пичи и bandwidth и заузима простор презентацији... Може да кошта, а?

Fun for everyone! :]
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Allkey
Аха... :yes:
Али ту брзо пичи и bandwidth и заузима простор презентацији... Може да кошта, а?

Fun for everyone! :]
Da, pametna sugestija.

Sajt je na sopstvenom serveru a ima i prostora, samo bi bandwoth bio problem dok se ne sredi java server koji non stop pada :zid: :icequeen:

onda bi za pochetak mogli da ogranicimo na dve tri galerije.

ideja je da se vishe ne kache slike masovno po forumu (ne odnosi se samo na Moja Fotka nego i na Zezanje itd), kache slike koje su forumashi uslikali, radova itd itd
Korisnikov avatar
By Zoe
U pravu je Zibro ili ko je vec rekao - fotke ovde kaci samo par ljudi jednih te istih, drugi tesko da ce da ih okace i u novoj galeriji :nono:

Sto se mene tice, to je ocigledno.......:zoenarcis:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Zoe
U pravu je Zibro ili ko je vec rekao - fotke ovde kaci samo par ljudi jednih te istih, drugi tesko da ce da ih okace i u novoj galeriji :nono:

Sto se mene tice, to je ocigledno.......:zoenarcis:
Da,ali neki su nedokazani i nece da se suzdrze komentara.Valjda komentara nece biti u toj novoj galeriji.U slucaju da ih ne bude stavljam fotke:sesir:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da - ako preuzmes i ove ruske hypertrash dj-eve :harmonika:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zibro
mislim moze
ali
samo bismo dobili jos jednu "moja fotka" like oblast foruma sa svim nezgodama i problemima koje to nosi ,, a fotke bi okacili samo oni koji su do sada pokazali volje i hrabrosti da ih okacer na moja fotka temi
99 % korisnika verujem ne bi imalo nista protiv da se glavom i bradom pojavi na disco-very forumu ali gay forum ??? HM
Slazem se.... :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!