Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
E, pa ljudi, ja sam veceras bio u novom Temple baru... I imao sam sta da vidim! Mesto se menja iz korena! Na bolje, naravno. :yay: :yay:
Prostor je doziveo transformaciju. Okreceni su zidovi, promenjene presvlake na separeima i svasta ponesto... A kako sam saznao, planiraju jos mnogo stvari da poboljsaju i promene. Isto usluzno i ludo osoblje radi, ali u mnogo opustenijoj atmosveri. Planiraju razne nove dogadjaje, i odrzavanje nekih starih...
Ja sam se pozitivno iznenadio, i jako obradovao veceras. A vi idite, proverite, ako meni ne verujete.
Toplo preporucuje Mr.Ja! :alexis:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ako ti toplo preporucujes, nema razloga da ti ne verujem. :friends:
By tata
hvala na lepim recima i komplimentu,naravno da planiramo nove dogadjaje, i ocuvacemo stare manifestacije kao sto je izbor za
NAJ TETKU godine, koji ce se odrzati 20.12.2006 godine sa pocetkom u 22h.Od gostiju koje smo planirali da pozovemo da budu clanovi zirija bice Mira Skoric,Buba Miranovic i Vanesa Sokcic. Naravno proslogodisnja NAJ TETKA ce svecano predati titulu novoizabranoj.Naravno bice i odgovarajucih poklona za dobitnicu i njenu prvu pratilju.TO JE ZA SAD TO,O OSTALIM IZNENADJENJIMA CETE BITI OBAVESTENI JER TEMPL POCINJE DA LICI NA ONO STO SE ZOVE GAY BAR

PUNO POZDRAVA OD TATA LJUBE :deda:
I MAMA JOVANKE:vestica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by tata
hvala na lepim recima i komplimentu,naravno da planiramo nove dogadjaje, i ocuvacemo stare manifestacije kao sto je izbor za
NAJ TETKU godine, koji ce se odrzati 20.12.2006 godine sa pocetkom u 22h.Od gostiju koje smo planirali da pozovemo da budu clanovi zirija bice Mira Skoric,Buba Miranovic i Vanesa Sokcic. Naravno proslogodisnja NAJ TETKA ce svecano predati titulu novoizabranoj.Naravno bice i odgovarajucih poklona za dobitnicu i njenu prvu pratilju.TO JE ZA SAD TO,O OSTALIM IZNENADJENJIMA CETE BITI OBAVESTENI JER TEMPL POCINJE DA LICI NA ONO STO SE ZOVE GAY BAR

PUNO POZDRAVA OD TATA LJUBE :deda:
I MAMA JOVANKE:vestica:
:sweet: :kiss:
Korisnikov avatar
By Tweety
dolazim za koji dan! can not wait!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Eurokrata
Originally posted by Mr.Ja
:yay:

I like u

Reallly? I like myself to. :alexis:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bas je bio qlj prosli izbor. :P
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hm, 22.12.2006. - mislim da cu da dodjem. 22h kazes? :up:
Korisnikov avatar
By blenta
ne znam za proshli izbor mr ja

kissq pishe 20.12 da ne bude zabune

i gde bash tad izmedju 20 i 30tog imam 8 kolokvija grrrr :machevi:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
22. ce verovatno biti zbog gorepomenutih pevaljki :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:hug:
Naravno obavestit ce vas nadlezni ORGAN o tome. :giggle:
By tata
Da naravno da cu vas obavestiti,najverovatnije da ce biti 22.12 jr jedna od nasih gosci nije u mogucnosti da dodje 20.12,a tada cete ujedno biti obavesteni o iznenadjenjima za novu godinu:opacupa:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja bio sinoc...Super izgleda mesto sada...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zonche
Ja bio sinoc...Super izgleda mesto sada...
Jel jeste :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!