Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kupper
danas popodne (17) derbi Celzi-Arsenal.
Prosto ne znam za koga da navijam...

Ma, :skorpija: Go Chelsea!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Iiiii Venger je posle sinocnje tekme i dalje frustriran cinjenicom da nikada nije pobedio portugalca. :P
Chelsea - Arsenal 1:1 :P
Korisnikov avatar
By bigirl
Kakva golčina... Chelsea-eva... :shok:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma pustili smo ih da bas ne odu bez boda sa Stamford bridza. :lol:
Ono sto je najbitnije, posle ovog meca Arsenal je definitivno izgubio i teoretsku mogucnost da postane sampion. :yay:
Nego nema nam nesto Kuppera :evil:
Korisnikov avatar
By spliff
ove sezone shampion cce biti manutd :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Iiiii Venger je posle sinocnje tekme i dalje frustriran cinjenicom da nikada nije pobedio portugalca. :P
Chelsea - Arsenal 1:1 :P
A ti nesrecoooo:D? Pa na misice na kraju date gol ekipi koja nije u formi...Ne vadi mi se na Vengera i Murinja...I ja budala padnem jer sam fiksirao na te tvoje keca:lood:

Super, radimo za Mancester i Vidica:kralj: Videces, ni ove godine nista od LS...i kao svi instant klubovi - kako ste se uzdigli tako cete sa Lutonom za koju sezonu da tavorite u Prvoj diviziji:dance::kolo:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

A ti nesrecoooo:D? Pa na misice na kraju date gol ekipi koja nije u formi...Ne vadi mi se na Vengera i Murinja...I ja budala padnem jer sam fiksirao na te tvoje keca:lood:
Pa najjace ce lomimo noge, a prednost izmedju nas i vas ko odavde do Sidneja! Vi ste se tim mecom definitivno i na papiru oprostili od titule. Cim Nemanja malo stane, eto nas na vrhu. :lol: Na stranu to sto vec skoro tri godine ne mozete da nas pobedite! :P
Super, radimo za Mancester i Vidica:kralj: Videces, ni ove godine nista od LS...i kao svi instant klubovi - kako ste se uzdigli tako cete sa Lutonom za koju sezonu da tavorite u Prvoj diviziji:dance: :kolo:
Polako, mi imamo neku predispoziciju, a vi ipak niste toliko talicni ko Liverpul 2005 godine. :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zvrle, Zvrle.....autosugestija, autosugestija, moji su najbolji, moji su najbolji.. :hypno: Jos ces da poverujes u to :D

Arsenal ce uvek biti u srcu mom(e)Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvrle, Zvrle.....autosugestija, autosugestija, moji su najbolji, moji su najbolji.. :hypno: Jos ces da poverujes u to :D
REALNO - sto bi rekao Blue. :lol:
Arsenal ce uvek biti u srcu mom(e)Slika
Jel to ono: "Arsenal i rado ga se secam?" :P :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ode Pardju, a bas mi bio simpatican
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Everton - Chelsea 2:3
Cisto info radi :D
Naravno Lampard i Drogba, a nogu je povukao Hauard autogolom :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Vest Hem-Mancester 1-0! :kolo:

Alan Kurbisli! :love:

"We had only had an hour with the squad on Friday and a quarter-of-an-hour with the defence, midfield and forwards on Saturday," revealed Curbs, after seeing Nigel Reo-Coker's 75th-minute winner send out tremors at both ends of the Premier League.

"I'm still getting to grips with their names but, looking down the squad, I wanted to field players that I knew a little bit about, with a view to bringing on others who might be able to affect the game later on. I think that people like Carlos Tevez and some of the others understood my way of thinking and that they took that decision okay."

"We stopped United scoring with some fantastic blocks and tackles and there are some very tired people back there in the dressing room right now. If I hadn't have got a terrific performance like that, though, I'd have been in trouble, but these three points mean that we can now push on from here."

"You'd have to say that this was an unexpected result because Manchester United are flying. They've had a fantastic start to the season and there's a titanic battle going on at the top of the Premiership right now. Although they got on top in the second half Robert Green made some tremendous confidence-boosting saves for us. I may have been out of the game for six months but I quickly remembered what it was all about during those last five minutes!"

"And when we scored the crowd made a noise that was a real noise"

:pivce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Slusaj ti - ne mozes samo tako nesto da napises i odes. Sram te bilo:bic:

A i bas ste nasli koga da dobijete:povez:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da jebt...dobili su tamo neke slepce :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Znaci decko - tebi se nisam obratio:evilkiss: Vi ste propali:D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Slusaj ti - ne mozes samo tako nesto da napises i odes. Sram te bilo:bic:

A i bas ste nasli koga da dobijete:povez:
Jos da bijemo Celsi :zvezda: (ubice me Zvrle)

Ali, nepristojan sam. Jesi za kafu? :kafa: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Slika

I jedan za druga ciji ce klub da dekne Celzi:fuck:

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Aham, to slusam godinama, al na terenu nikako da se to desi. :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Arsenal-neki tamo 6-2
neki tamo-Mancester 3-0
Liverpul-neki tamo 2-0

I sad veliki Vigan nesrecno gubi od Celzija sa 0-1
Korisnikov avatar
By Kupper
Jbt, ne verujem koliko Celzi ima srece. Ne znam koji put ih pogleda Fortuna bas kad im je zapelo.

2-3, btw.
Korisnikov avatar
By Kupper
Vazniji rezultati 20.kola - 26.12.'06:

Celzi-Reding 2-2 :roflmao: (dosla maca na vratanca posle izjednacenja s Arsenalom i srecne pobede u proslom kolu)

Mancester-Vigan 3-0 :klap:
Votford-Arsenal 1-2 :mazi:
Blekburn-Liverpul 1-0:(
Korisnikov avatar
By Kupper
Mancester pobedio, Liverpul takodje, Arsenal izgubio ali glupi Celzi mi uze 5.000. Kakav je to 'veliki' klub koji kod kuce vezano ne moze da pobedi Reding pa danas Fulam??? I ja somina, verujem Celziju.

To je danas 21. kolo, 22-go je vec 01.01.2007 (ponedeljak) - tradicionalno.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
West Ham u buli :(

Godinu dana nista nisam dobio na kladionici a sad dva dana zaredom :lol: Doduse ne na premiershipu
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mahnitu
West Ham u buli :(

Godinu dana nista nisam dobio na kladionici a sad dva dana zaredom :lol: Doduse ne na premiershipu
Meni ne ide u poslednje vreme. Kolo srece me nece iako isto igram godinama.

Ne znam zasto Zvrle bezi odavde kad Celziju ne ide? Ipak se (valjda) zezamo ovde.

Tvoj W. Ham, na zalost, puca po svim savovima. Jucerasnjih 6-0 je paklen poraz.
Korisnikov avatar
By Kupper

Ne znam zasto Zvrle bezi odavde kad Celziju ne ide? Ipak se (valjda) zezamo ovde.
Dobio sam vrlo razumno objasnjenje sto ga nema ovde (za neke koje je gornji post zestoko zainteresovao).

Ipak, Zvrle, naci cu te i sredicu te. Verovatno iza Poste:D:cowboy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!