Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by EgonOK. Lichno mislim da je vegeterijanstvo stvar izbora. Svako ima prava da jede shta hoce, koliko hoce i kad god hoce. Ja lichno uzivam u mesu i teshko da bih mogao da zamislim da ne jedem meso, dok je moj boyfriend vegeterijanac. (naravno njegov izbor)Originally posted by Ombeliko Brunnerne.
A shta je poenta teme? Da se nama koji jedemo meso zgadi.
nego da se iznesu konkretni stavovi
za i protiv vegetarijanstva.
Originally posted by Ombeliko Brunnerpogotovo oni vegetarijanci koji nose kozzu (jakne, cipele, kaisheve) a zgrazzaju se mesa...
Ali smetaju mi neki agresivni stavovi vegeterijanaca koji se trude da poshto poto dokazu da je ishrana mesom genocid protiv zhivotinja i trazhe svakakve pseudonauchne razloge dsa je chovek u stvari biljojed.
Originally posted by MinaHarkeru potpisu Dzordz Orvel ....
Zovite to kako god hocete, ali mnoge vrste danasnjih domacih zivotinja ne bi ni postojale da ih covek nije koristio za ishranu. Nikada se u evoluciji ne bi pojavila krava koja daje 30-50 litara mleka, kada jedno tele ne popije ni deset. Niti bi se pojavile svinje od kojih je dobra slanina koju niko ne jede. Covek je jednostavno uticao na razvoj tih zivotinjskih vrsta onako kako mu se dopadalo. I sta bi trebali, onako eticki i saptnicki, da uradimo sa tim zivotinjama? Da ih pustimo da slobodno trckaraju okolo?
Ubistvo je i testiranje lekova na zivotinjama.
Ubistvo je i izdvajanje insulina iz svinja.
Ubistvo je i koriscenje zivotinjskog seruma (konja, krava, ovaca i svinja) za dobijanje vakcina.
Propaganda koji pokusavaju da plasiraju navodni prijatelji zivotinja i to vegeterijanstvo je samo drvo od citave shume. Ali i to jedno drvo je dovoljno da zakloni pogled.
Originally posted by jukiehm... ja nabrojah tri... cini mi se da je neko malo (vise) popio pa vidi troduplo
OK, trenutno je otvoreno desetak tema oko jedenja ili nejedenja mesa i ubijanja ili neubijanja životinja (a većina se nalazi na stranici "Novo danas"). Moja mišljenja, različito artikulisana u različita vremena pisanja mojih postova, mogu se naći na ostalim temama ovog tipa.
Originally posted by EgonTesko...Originally posted by Delete
Ajoj, zasto nisi napisao da slike nisu za one sa slabim zelucem?!
chisto jer se nadam da sledecji put kad neko uzme da zagrize shniclu
seticje se ovih slika ...
Originally posted by Egon
@ delete
ali to je zaista tako
isto meso koje ti jedesh na stolu
je proshlo sve ovo gore navedeno ...
onda chemu licimerje?
hteli vi to ili ne, svaki put kad zhvacjete meso,
vi ste sauchesnik u ubistvu !!!
Originally posted by DeleteU Super Veru prodaju glave (valjda ovčije, nisam zagledao) na četvrtastom papirnom tanjiriću, umotane folijom... u frižideru sa desne strane kada nailaziš na mesara, tamo gde stoje čvarci i svinjska mast, ispod pljeskavica...
Ajoj, zasto nisi napisao da slike nisu za one sa slabim zelucem?!
Originally posted by Zibroaha... i svi oni cvile i kukaju dok ih vodis na klanje, VEOMA svesni kuda idu i obilno krvare dok ih koljes... mislim... argument ti je stvarno 'super'!
I sargarepaje zivo bice , i krompir i salata ....
u cemu je razlika , svaki put kada jedes povrce ubijas hiljade biljaka koje su mogle da rastu cvetaju razmnozavaju se......
mislim stvarno
Originally posted by FireGoxJa volim sledećim redosledom:
Ne volim svinjsko pecenje i kuvano svinjsko meso...
Najvise gotivim belo pilece i curetinu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!