Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Idete li na noć reklamoždera ove godine? 07. i 08. decembar 2006., Sava Centar. Datum mi nikako ne odgovara, ali ne smem da propustim taj događaj.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
A gde se odrzava finalni izbor?Spominjali su Pariz,jel to tacno?
:eya:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vec 4 godine unazad idem i ovu definitivno propustam zbog kolokvijuma.

A i malo da se raschiste te reklame koje prikazuju, dosta su ponavljali + dobijam epileptichni napad kad krene ona crno bela madjarska reklama od 45 minuta za kafu iz 5000. godine pre nove ere + prosli put kad je krenuo III blok tako sam se smorio da smo odma pobegli...

Mada, steta sto necemo videti kako se neko blamira na bini. Prosli put su tako jebeno dobro izvizdali Dakicku, nisam mogao da verujem :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Idem 7-og! Napokon jedva cekam!!!! :yay:
Korisnikov avatar
By decko
Jaooo..ja bih da idem....samo jos ne znam.... :vezan:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa jedino mozes u cetvrtak i to pod uslovom ako su ostale karte jer su rasprodate!!!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Proshle godine sam se smorio. Prva reklama je bila fenomenalna, a kada su pocheli da pushtaju reklame iz zemalja za koje nisam ni chuo od pre 40godina zaista sam patosirao.
Mada pronashao sam bio crveno srce ispod fotelje, shto bi me odvelo u neki od gradova EU bar kao turistu, ali nisam se popeo na binu, kada bih morao da se vratim iz Pariza ili Londona u ovu zemlju srce bi mi puklo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni se išlo na prve dve, ali nisam otišao. i posle te druge sam skroz izgubio interesovanje, jer mi cela fešta deluje prilično neinteresantno i kao bacanje vremena i para. još kad sam čuo koje su domaće reklame ove godine otišle u finale... :ubise:

btw, otišla je Komšinica (Lotto, DLS), Dača (EFG banka), Snežana (Intesa), Sve je završeno savršeno (isto neka banka) i No Sleep (Guarana, Knjaz Miloš). na sreću, reklame za deterdžente, izbeljivače, uloške i paste za zube nisu ni bile u izboru. a od svih ponuđenih (i čini mi se svih aktuelnih domaćih reklama) meni se jedino sviđa ona za Komercijalnu sa onom anoreksičnom ribom.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja bih išao...a zna li neko koliko je karta?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
oni su nešto najavili free karte, pošto se ove godine obeležava 10 godina manifestacije. doduše, posle sam čuo "da su karte u pretprodaji", pa mi nije baš jasno na šta se odnosio free upad.
Korisnikov avatar
By Frey
p.s.2. za forumaše: Bilo je extra! Mnogo bolje nego prošle godine! Odličan program, bio sam skoro do kraja. Bilo je i Frikom sladoleda koje ste mogli da žderete koliko hoćete, jedino je bilo jadno što se masa pobila u redu za milka čokoladice.
Korisnikov avatar
By Shmi
Nama je bilo fenomenalno,mnogo smo lepo vece proveli. Bilo je mnogo sjajnih reklama a najlepse mi je bilo kada mi je "ona" objasnjavala poentu reklame koju ne skontam posto ne cujem. :love:

@Frey zao mi je sto zbog toga sto ti se desilo,ne mogu da verujem kakvih idiota ima koji ne gledaju svoja posla nego se bave drugima. :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Bilo na momente odlično.
Same reklame za devetku bez problema.

Napravili su i blok gay reklama (čini mi se dobrih 15ak minuta), i tu mi je i palo raspoloženje naglo i nepopravljivo. Toliko zviždanja, pljuvanja, buke... strašno. Još kad je drugarica počela da me teši (ok, ne baš da me teši, odlično je ona to odradila, ali ipak...) mnogo je loše bilo. "Trpeli" su 3,4 reklame, a ostalo je propraćeno strašnim zvižducima.
Ne jačim od onih namenjenih Kojadinoviću, koji se svojski trudio da prozbori koju rečenicu, ali mu nije uspelo :giggle:
I skandal sa nagradama, da. No, bar su se izvinili na kraju. Jeste da nas je tada bilo samo dvestotinjak, ali bolje i to nego da su ignorisali problem.
Korisnikov avatar
By Shmi
Da,kada su bile gay reklame i njoj je opalo raspolozenje... ja sam se odusevljavala reklama prosto sam iskljucila okolinu iz moje glave i zaista nisam nista cula. Reklame su zaista bile sjajne ali jebi ga mi smo tako primitivan narod da nemam reci! :flaming:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam imao karte, ali nisam imao sa kime da odem... :sigh:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by shmizllica
@Frey zao mi je sto zbog toga sto ti se desilo,ne mogu da verujem kakvih idiota ima koji ne gledaju svoja posla nego se bave drugima. :(
Eh, ni ja nisam mogao da verujem kakvih idiota i paćenika ima. Ali,od kad mi se dešavaju ovakve i mnogo gore i gluplje stvari vezane za pomenutog idiota, u stanju sam u koješta da poverujem i na svašta sam spreman.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Frey
Originally posted by shmizllica
Eh, ni ja nisam mogao da verujem kakvih idiota i paćenika ima. Ali,od kad mi se dešavaju ovakve i mnogo gore i gluplje stvari vezane za pomenutog idiota, u stanju sam u koješta da poverujem i na svašta sam spreman.
Verujem ti jer sam i sama na neki nacin prolazila kroz takvu torturu,ali to samo govori o njima a ne o nama. Ajde drzi se! :kiss:
Korisnikov avatar
By Frey
Hvala Shmi! Ne dam se :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Frey, neverovatno šta se sve može doživeti od ljubomornih bolesnika! Držite se!
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ja sam bio ove godine na hrvatskoj verziji "Noć gutača reklama", i bilo je odlično. Rado bi otišao i na beogradski da je malo bliže :yes:

Inače kao neka himna ovogodišnje Noći gutača reklama je bila parodija na pjesmu od t.a.t.u - "Not Gonna Get Us". Tarik Filipović i Rene Bitorajac, napravili su bend m.A.m.U :smeh:

evo pjesme:
http://www.youtube.com/watch?v=MXEMQBvKuuE

Bile smo doma, skinule gaće, lizale se malo, lizale jače...
U sobu tad ušla je mama, dala nam karte za noć reklama
Žurimo se prema dvorani, vremena nema sad smo u banani
nećemo pješke, noge su teške, dala nam je ona ključ od kamiona!

Kuplung pa prva, međugas pa druga,da čujemo gutače FUĆKAJTE JAČEEE

Dignite ruke,što više buke
FUĆKAJTEEE JAČE,DA ČUJEMO GUTAČE!!!
DAJ FUĆKAAJTE JAČEE!!!
Da čujemo gutače...

http://www.nocgutaca.com/
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Super Mario
Frey, neverovatno šta se sve može doživeti od ljubomornih bolesnika! Držite se!
Hvala Mario:) Izborićemo se sa budalama, nekako već...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by MARQUE
Ja sam bio ove godine na hrvatskoj verziji "Noć gutača reklama", i bilo je odlično. Rado bi otišao i na beogradski da je malo bliže :yes:

Inače kao neka himna ovogodišnje Noći gutača reklama je bila parodija na pjesmu od t.a.t.u - "Not Gonna Get Us". Tarik Filipović i Rene Bitorajac, napravili su bend m.A.m.U :smeh:

evo pjesme:
http://www.youtube.com/watch?v=MXEMQBvKuuE
:smeh: Odlični su!
Nego, koliko bude ljudi u ZGu?
Ovi naši kažu da je BG na trećem mesu u svetu sa 8000 (a to meni nešto neverevotano malo ljudi za treće mesto)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Hm, malo sam google-o no nisam našao točan podatak koliko je bilo ove godine posjetitelja, već samo koliko je u posljednjih 5 godina; a to je oko 30 000 ljudi. Znači u prosjeku 6 000 ljudi po godini. Počelo je 2001., tako da je 2006. šesta godina održavanja.
U Hrvatskoj je Noć gutača reklama dosegla status jednog od najvažnijih društvenih i strukovno-komercijalnih događaja. U proteklih pet godina NGR je ugostila gotovo 30.000 posjetitelja, više od milijun TV gledatelja, više od 50.000 posjetitelja na www.nocgutaca.com te donacije u vrijednosti oko 500.000 kuna. Usporedba sa svijetom možda je najbolje opisana riječima Jean Marie Boursicota osnivača i vlasnika licence Noći gutača reklama: "U Hrvatskoj je Noć gutača reklama dosegla najviši nivo organizacije i realizacije". Noć gutača reklama održava se u više od 160 gradova u 47 država svijeta. Njezin je prvobitni cilj bio predstaviti i na neki način dati dodatni značaj stvaranju reklamne umjetnosti, odnosno promijeniti generalni stav o percepciji reklama.
ulomak sa: poslovni.hr
Ovaj festival koji slavi kreativnost danas se održava u više od 160 gradova diljem svijeta i okuplja publiku od oko 10 milijuna ljudi, a u Hrvatskoj se po prvi puta održao 2001. godine, u organizaciji agencije Euro RSCG Zagreb, članice UNEX Group.
ulomak sa: nocgutaca.com

Na njihovoj stranici www.nocgutaca.com ima dosta informacija o svemu tome .. :)
Korisnikov avatar
By decko
Cuo sam da je bilo super...eh..zao mi je sto nisam isao :(
Korisnikov avatar
By coka
bila sam i bilo mi je super sem u delu kad su bile gay reklame pa kad je par bolesnika najnizek stupnja mentalne razvijenosti krenulo nesto da dobacuje e tad mi je doslo da dignem ceo sava centar u vazduh
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!