Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
gde ćeš sapun da koristiš za analni odnos? on jeste sklizak, ali to je zbog glicerina, pa onda koristi jeftini glicerin sam za sebe. sapun sadrži još mnogo toga (parfeme, aktivne agense itd.) što ništa nije predviđeno da se nađe u kontaktu sa analnom sluzokožom. šta misliš zbog čega postoje posebna higijenska sredstva za analnu negu?
By Broj Jedan
Intimo je super,a li ima jos jedna dobra stvar za parove koji ne koriste kondom. Preparat za masazu Amazonian u Lush-u. Fresh&Natural, funkcionise savrseno, a i odnos cene i kolicine je ok. Nakon svega se onako masni i klizavi razmazete i mirisete ceo dan!
Korisnikov avatar
By ns.happy
:lol: :cvece: :trampolina: :snob:

dakle... slozio bih se donekle da ima drazi kad zaboli... ali ipak treba se podmazati... setih se one nase parodije ''kita u bila'' kad onaj japanac kaze umici da ce se namazati gushchjom mashcu...:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Deksi
nisam koristio josh jer nije bilo potrebe...jos uvek nisam razglavljen:opatica:
Korisnikov avatar
By Amable
Ljudi, malo ozbiljnosti. evo ovako, meni je najbolji do sada bio Johnsonov lubrikant. Za one koji su iz Bg-a, imate neki francuski lubrikant u apoteci Sveti Sava kod Zeleznicke stanice, preko puta Sex shopa (citaj, preko puta ne u shopu) :D
Kosta tricavih 500 din. Ima 75 ml ili 100 tu je negde kao tuba za pastu za zubice :)
I nikako da koristite kreme i sve sto je na masnoj osnovi! znam ja da vi to znate, ali se malo, malo pojavi neko dete koje kaze. "ja koristim kreme..."

:deda:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Vidim kod nas mogu da se kupe lubrikanti firme JOYDIVISION, a nisu nešto skupi. Znate li nešto o ovim lubrikantima?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mmiki
Ako je samozadovoljavanje ili si sa partnerom (bareback, naravno samo ako ste 1000 promila sigurni) pljuvacka mi je dovoljna. Sapun, gel, bilo sta alternativno uzasno iritira moju kozu. Ako si sa partnerom (kondom) samo lubrikant, ne bih zeleo da rizikujem (ostecivanje kondoma).
boze, a ovo dete sam video na forumu pre mesec dana , sav nevin i mio, a sada... jujujujuju... kako deca rastu... ja ne mogu cudom da se nacudim... :dude:
By camera obscura
neko je ovde spomenuo intimy gel, ja sam slucajno saznao za njega iz nekog apotekarskog casopisa. naravno, reklamira se kao vaginalni gel, ali sastav je slican ili isti kao i kod onih lubrikanata kojih kod nas na zalost nema. i ima ga u pakovanju u tubi i u kesicama, pa uvek moze biti pri ruci :)
ljubicasto pakovanje
i ima ga po apotekama, u svakoj vecoj privatnoj
Korisnikov avatar
By mmiki
A zasto se jednostavno ne kupi lubrikant i gotova stvar?
Korisnikov avatar
By mili86
sinoc sam probao i gel za ultrazvuk

nije lose, nije cak ni peckalo
jes da nije kao lubrikant ali je super posluzilo a kosta 60 dindzi.. extra
:up:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by andjela
Slika
Savrseno, ali bez texta sam!!!

I mene je nadmasila :dude:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Escobar
Originally posted by andjela
Slika
Savrseno, ali bez texta sam!!!

I mene je nadmasila :dude:

Nije valjda da si ovu reklamu tek sad video??? :shok:
Pa to je jedna od najcuvenijih i najlegendarnijih reklama...
By Penelopi
Ljudi moji, čovek je otišao na Mesec (i opet će) a u našem lepog gradu nema K-Y!! :pljuje: Dobiješ momentlno želju da se iseliš odavde makar zbog njega :lol: :lol: : Elem, da li ikako iko igde i sl. zna gde može u Beogradu da se nađe K-Y??? Pazite, mora negde da postiji...Koristila sam ga već ODLIČAN je!!
Pozdrav svima!!
Korisnikov avatar
By M M and I
K-Y ... je o.k. ali nista narocito...postoje mnogi drugi lubrikanti koji su, ako ne bolji onda barem isto toliko dobri kao i K-Y...
By Penelopi
Originally posted by M M and I
K-Y ... je o.k. ali nista narocito...postoje mnogi drugi lubrikanti koji su, ako ne bolji onda barem isto toliko dobri kao i K-Y...
Korisnikov avatar
By OldNew
nemoj se mucis, ja imam brdo lubrikanata, dacu ti...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Penelopi
K-Y
Ljudi moji, čovek je otišao na Mesec (i opet će) a u našem lepog gradu nema K-Y!! :pljuje: Dobiješ momentlno želju da se iseliš odavde makar zbog njega :lol: :lol: : Elem, da li ikako iko igde i sl. zna gde može u Beogradu da se nađe K-Y??? Pazite, mora negde da postiji...Koristila sam ga već ODLIČAN je!!
Pozdrav svima!!
Misliš na K-Y od Johnsona???

Kupio sam ga prošli tjedan i nešto lošije u životu nisam probao. Moja pljuvačka je 10 puta bolji lubrikant od tog sranja. Pregust je i prebrzo se osuši, bez ikakvog mirisa (zapravo malo se osjeti miris po ljekarni, ako malo bolje pronjuškaš :lol: ) Uglavnom, možeš stavit cijelu tubu tog sranja i neće biti niti upola dobar kao npr. njemački Flutschi gel - a cijene su u biti iste, možda je Flutschi malo skuplji ali kad ga probaš vidiš da se svaka kuna isplati,,, :nesiguran:

Jedino mi je odvratna Flutschi-jeva ambalaža, mislim ono žuto-naranđasto je koma :hypno: ,
pa barem Njemci bi trebali imati smisla za "dizajn" ambalaže :peder:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, ja sam svojevremeno koristio KY i jedini koji je pokazivao takve simptome je bio jedan kojem je istekao rok trajanja.
Korisnikov avatar
By mmiki
The best of is pljuvacka.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by 2Q2Bstr8
hmm, ja sam svojevremeno koristio KY i jedini koji je pokazivao takve simptome je bio jedan kojem je istekao rok trajanja.
:gleda-etiketu:

Nije istekao rok trajanja, tek sam ga kupio ... evo piše "EXP 2009-02" :neznam:
Korisnikov avatar
By mili86
gel za ultrazvuk je sasvim ok
isprobao, pa tvrdim
a i dzabe je
ima ga u svakoj apoteci
razliciti vidovi pakovanja
sta jos reci...
Korisnikov avatar
By Hys.
da, ali zaista, zasto jednostvano ne kupite lubrikant? KY je :up:
Korisnikov avatar
By mili86
jednostavno, gel za ultra zvuk
kosta 100 dindzi
a ide ko po loju :PPPP
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by mili86
jednostavno, gel za ultra zvuk
kosta 100 dindzi
a ide ko po loju :PPPP
uporedjivati gel za ultrazvuk sa KY je kao da se uporedjuju cvarci sa tartufima:D
Korisnikov avatar
By mili86
tartufe pronalaze dresirane svinje a cvarci se dobijaju od svinja tako da je to nekako povezano.

a cemu dati minimum 500 dindzi za lubrikant kad gel kosta od 60 do 100
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!