- 05 Dec 2006, 05:55
Idete li na noć reklamoždera ove godine? 07. i 08. decembar 2006., Sava Centar. Datum mi nikako ne odgovara, ali ne smem da propustim taj događaj.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by shmizllicaEh, ni ja nisam mogao da verujem kakvih idiota i paćenika ima. Ali,od kad mi se dešavaju ovakve i mnogo gore i gluplje stvari vezane za pomenutog idiota, u stanju sam u koješta da poverujem i na svašta sam spreman.
@Frey zao mi je sto zbog toga sto ti se desilo,ne mogu da verujem kakvih idiota ima koji ne gledaju svoja posla nego se bave drugima.
Originally posted by FreyVerujem ti jer sam i sama na neki nacin prolazila kroz takvu torturu,ali to samo govori o njima a ne o nama. Ajde drzi se!Originally posted by shmizllicaEh, ni ja nisam mogao da verujem kakvih idiota i paćenika ima. Ali,od kad mi se dešavaju ovakve i mnogo gore i gluplje stvari vezane za pomenutog idiota, u stanju sam u koješta da poverujem i na svašta sam spreman.
@Frey zao mi je sto zbog toga sto ti se desilo,ne mogu da verujem kakvih idiota ima koji ne gledaju svoja posla nego se bave drugima.
Originally posted by MARQUEOdlični su!
Ja sam bio ove godine na hrvatskoj verziji "Noć gutača reklama", i bilo je odlično. Rado bi otišao i na beogradski da je malo bliže
Inače kao neka himna ovogodišnje Noći gutača reklama je bila parodija na pjesmu od t.a.t.u - "Not Gonna Get Us". Tarik Filipović i Rene Bitorajac, napravili su bend m.A.m.U
evo pjesme:
http://www.youtube.com/watch?v=MXEMQBvKuuE
U Hrvatskoj je Noć gutača reklama dosegla status jednog od najvažnijih društvenih i strukovno-komercijalnih događaja. U proteklih pet godina NGR je ugostila gotovo 30.000 posjetitelja, više od milijun TV gledatelja, više od 50.000 posjetitelja na www.nocgutaca.com te donacije u vrijednosti oko 500.000 kuna. Usporedba sa svijetom možda je najbolje opisana riječima Jean Marie Boursicota osnivača i vlasnika licence Noći gutača reklama: "U Hrvatskoj je Noć gutača reklama dosegla najviši nivo organizacije i realizacije". Noć gutača reklama održava se u više od 160 gradova u 47 država svijeta. Njezin je prvobitni cilj bio predstaviti i na neki način dati dodatni značaj stvaranju reklamne umjetnosti, odnosno promijeniti generalni stav o percepciji reklama.ulomak sa: poslovni.hr
Ovaj festival koji slavi kreativnost danas se održava u više od 160 gradova diljem svijeta i okuplja publiku od oko 10 milijuna ljudi, a u Hrvatskoj se po prvi puta održao 2001. godine, u organizaciji agencije Euro RSCG Zagreb, članice UNEX Group.ulomak sa: nocgutaca.com
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!