Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by xfreelancerDa, i meni je ta scena bila jedna od najpotresnijih.
ceo film 'sati' mi je tuzan, ali me potpuno baci u ocaj kada lik dzulijen mur krene da se ubije a u retrovizoru se vidi kako njen sin trci za autom i place, kao da sluti da zeli da ga napusti zauvek. to mi je jedna od najpotresnijh scena u celom filmu.
Originally posted by xfreelancerJedan od mojih omiljenih filmova! Sad ja da ti se zahvalim što misliš umesto mene.
'tajne i lazi'. tokom celog filma mi stoji nesto u grlu i peckaju me oci, a nekoliko puta se i onako, posteno, rasplacem.
Originally posted by ogi_nsI ja isto!
primetio sam kod sebe samog, da mi je mnogo lakse da se uzivim u film i dozivim ga potpunije pa i zaplacem
AKO GA GLEDAM SAM!!!
Originally posted by ogi_nsI ja retko pred drugim plačem dok gledam filmove, predstave, iako me potrese i preplavi.
ali primetio sam kod sebe samog, da mi je mnogo lakse da se uzivim u film i dozivim ga potpunije pa i zaplacem
AKO GA GLEDAM SAM!!!
ne mogu da izbegnem da maligno komentarisem propuste, gluposti i ostale kojestarije ako gledam u drustvu (pa makar i sa samo jos jednom osobom) a o plakanju da ne govorim, koliko mrzim da me vide dok placem....
Originally posted by Dina
Jedan post od Sunca me je podsetio - "Klavir". Taj film sam gledala u bioskopu i na TV i nikako nisam mogla da pratim od placa. Na kraju sam gledala kod druga pa je on kad pocnem da placem toliko da ne mogu da pratim iskljucivao film pa posle ponovo ukljuci. Mogu da zamislim kako je njemu bilo gledati ali bar sam ja odgledala ceo film. Najstrasnija je ona scena kad onaj sebicni stvor u ljudskom obliku gluvonemoj zeni odsece prst.
Originally posted by KiwiZa Kiwija:
Ja sam bio sa mlađom sestrom u Domu Sindikata na projekciji ''Klavira''. Toliko je žena jecalo da je meni bilo neprijatno... Meni se nešto nije plakalo ... a bilo mi je totalno popaljivo kada se Sem Nil skinuo go i svojim gaćama birsao klavir, jer nije imao čistu krpu.. Hot hot hot!
Originally posted by MinaHarkerTime to kill
Sad ne mogu da se setim kako se film zvao, ako neko prepozna, neka me obavesti, bila bih happy da se prisetim....
Na pocetku neka dva imbecila siluju malu crnu devojcicu, sto je samo po sebi scena za plakati... zatim njen otac ubija pocinioca/e i zele da ga osude na dozivotnu robiju... na kraju, advokat (koga mislim da glumi Metju Mekkonahi) drzi toliko dirljiv govor da ti dodje da vristis, a ne da places...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!