Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
Mnogo se vi ovde meni zajebavate na teta Daliborkin racun....

Slusaj, drag si mi i ti, ali me bas briga sta mislis o ovome - teta Daliborka je uvek znala za moja najiskrenija i najlepsa osecanja prema njoj.
I to mi je jedino bitno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Originally posted by *deni*
Mnogo se vi ovde meni zajebavate na teta Daliborkin racun....

Slusaj, drag si mi i ti, ali me bas briga sta mislis o ovome - teta Daliborka je uvek znala za moja najiskrenija i najlepsa osecanja prema njoj.
I to mi je jedino bitno.
:lol:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Zoe
:vestica: Moze! Ali bez fan kluba, pls :giggle:
Ma kakav fan klub,u cetiri oka(bez svedoka)cu ti pokazati svoje divljenje;) :mazi:
:giggle:
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam sve do sada mislio da ti forumashki "fan clubovi" imaju
neki ironichan prizvuk .....

kad ono vi ozbiljno ...

:glupan:

uuu jeee
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sticem utisak da je Zoe-i dosadno. Gde su one divne svadje, prepori, zavade i trvenja, sta nas smarate tim neinventivnim izjavama simpatije i naklonosti? To je dosadno! Zaboga, popljujte se malo, da asikujemo, dole maske politicke korektnosti i kojekakve kulture govora i ponasanja, ta gdi ste taj epiket naucili -- sto bi rekao Sekspir, i moja Melanija cita, ali se ne zatvara po klajderstocima! :hvala:

Evo cele istine: ja sam otvorio fan klub Paulici (Vilenjaku) sa lose skrivenom zeljom, navadom da s njim imam seks u prirodi. U borovim sumama s pogledom na Egejsko more. Ili da se rvemo goli u blatu. Da, dragi moji: ako zagrebete malo po povrsini svih tih fan klubova, videcete da se iza svakog od njih kriju isti ili vrlo slicni motivi. I vreme je da se vec jednom suocimo s tim.

(Duzan sam da pomenem da je Pauli nazalost odbio moj predlog. Ali mi je zato odao priznanje da imam cvrsto dupe. Doduse tek posto mu je Dusan zapretio svojom dzepnom parabelom. To je ta prica. Tja, ne mozes imati sve.)

Tako da, potpuno se slazem, zoe! U pravu si!

Ceterum censeo, i ja glasam da se Daliborki dodeli forumski orden Zlatne Frizerke sa srebrnim popivodama.

:trol: :senilko: :panker: :pokazuje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!