Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
a na sta se snima Digital Audio Disc :D
By fazza
Htedoh reci mpeg2 dekodere, a ne DVD dekodere, lapsus.

U svakom sluchaju, kao shto reche 2Q2Bstr8, Win u sebi ima podrshku za
DVD (windows media player), a neki drugi DVD player-i dolaze sa svojom
podrshkom za reprodukciju DVD-a, kao npr. powerDVD.
By Lemur
Sram te bilo Ulixe! :neto:

Valjda prvo pozoves ceru da ti to sredi! Znas i sam kakva sam ja kompjuterasica! :lol:

Nista se ti ne brini, dolazim ja do tebe da to sredim. Taman si danas u kinoteci, a tvoj cimer ce mi otvoriti. :bale:

To mi je poslednja prilika da ga vidim, a i malo cemo biti nasamo! :fuck:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by fazza
...a neki drugi DVD player-i dolaze sa svojom
podrshkom za reprodukciju DVD-a, kao npr. powerDVD.
Jeste, ali samo pojedini programi. RealPlayer npr. nema. Kao ni Windows Media Player, pa ni 11, to mogu da potvrdim i da budem siguran u tu teoriju.

Prvom prilikom reinstalirajte Windows, imaćete Windows Media Player, ne instalirajte nikakve kodeke, i pokušajte da pustite par Digital VIDEO Diskova, sigurno će vam se zadesiti neki koji neće moći da se učita.

Što se tiče naziva Digital Video Disk i DIgital Versatile Disk, oba su u upotrebi. Prazan DVD naziva se D.Versatile Disk, dok je disk sa samim Video zapisom na sebi Digital Video Disk:

''DVD is an acronym for digital video disc or digital versatile disc, an optical disk storage technology that has become enormously popular. These discs can store video, audio, and computer data. Movies are stored on DVD in DVD-Video format. From the view here in Silicon Valley, DVDs have been pummeling the VHS market. And rightly so. Introduced in March 1997, the quality of DVD playback, the convenient size of the discs, and extra features such as random access to any point in a movie, make DVDs far outshine VHS tapes. Video cassette recorders using VHS tapes are still useful for certain tasks, such as taping a show from live television. But DVDs are so popular that I've observed customers at the local Fry's Electronics store snapping up DVD players as if they were candy.''

A šta na sajtovima Majkrosofta kažu za dekodere:
''Do You Have a DVD Decoder Installed?

Most users with computers that have DVD drives have DVD decoders preinstalled by their hardware manufacturers. You can easily find out if you have one the first time you attempt to play a DVD movie.''

Sve se ovo da pročitati ovde: http://www.microsoft.com/windowsxp/usin ... ril15.mspx

Pa se uputite pre ego što dajete pogrešne tvrdnje, a ja se neću ljutiti ako me ispravite u nekoj grešci ovde, tako da vas molim da zvučite malo prijatnije u ostalim postovima.
By Ulix
Originally posted by Lemur
Sram te bilo Ulixe! :neto:

Valjda prvo pozoves ceru da ti to sredi! Znas i sam kakva sam ja kompjuterasica! :lol:

Nista se ti ne brini, dolazim ja do tebe da to sredim. Taman si danas u kinoteci, a tvoj cimer ce mi otvoriti. :bale:

To mi je poslednja prilika da ga vidim, a i malo cemo biti nasamo! :fuck:
Sram te bre bilo, majka je bolesna i, dakako, febrilna, u delikatnom stanju, mojne, bre, vices na nju. :vatroslava:

Siluj mi cimera koliko zelis, ali je N. juce bio, doneo mi PowerDVD i sada je sve u redu. Hvala sv. Tetki! :hail:
Korisnikov avatar
By Allkey
Да, али нема 3рд парти ДВД Декодер. Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa koji će mi to? sad da instaliram i 3rd party drajvere za sve uređaje, i 3rd party Word, 3rd party volume control... :lood:
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa koji će mi to? sad da instaliram i 3rd party drajvere za sve uređaje, i 3rd party Word, 3rd party volume control... :lood:
:up:
Korisnikov avatar
By Egmont
aj' iskuliraj malo...

btw, ako već pišeš ćirilicom, ne bi bilo od zgoreg da pišeš DeVeDe, jer se tako čita ta skraćenica na lokalnim jezicima.
Molim te, obrati paznju kako komuniciras sa mojim unucetom. He is young and reckless even for you.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije valjda da ne zna sam ni da se brani. :no:
Korisnikov avatar
By Allkey
nije valjda da ne zna sam ni da se brani. :no:
:pucaodsmeha: Мах, само ми тепа... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!