Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
eto bi ja na malom odmoru na području bivše Juge.
malo v sloveniji obilazio neku rodbinu u okolini Kranjske Gore pa onda zbrisa u Bosnu. moram reći da je u Sloveniji zaista lijepo... za Hrvatsku i ne mogu reći ništa samo sam prošao kroz nju autoputom do Sl. Broda ono ZG valja ostalo tamo sve mi liči kao na BiH.

A SLO je takođe dosta gej frendli, ono ima mali uticaj balkana ali je opet sasvim uredu.
bilo je lijepo samo eto kratko. :bye:
Korisnikov avatar
By Delete
Nisu te ubili u Bosni?
Korisnikov avatar
By Pele
Originally posted by Delete
Nisu te ubili u Bosni?
Molim?
By жњ
a zasto nisi dosao malo i do naseg smetlista?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Pele
Nisu te ubili u Bosni?
Molim?
Sta molis?!
Korisnikov avatar
By Egon
Nisu te ubili u Bosni?
Molim?
Sta molis?!
sta sta moli?

:D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Egon
Nisu te ubili u Bosni?
Molim?
Sta molis?!
sta sta moli?

Sta tipitas sta? :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Nisu te ubili u Bosni?
Molim?
Sta molis?!
sta sta moli?

a sta?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisu te ubili u Bosni?
Pfff...ja isla skoro redovno dok mi je sestra od tetke bila u Sarajevu (i to u Federaciji) i nikad mi nista ruzno ni rekli ni uradili. Cak su bili i fini, posebno stariji i deca... eh...Sarajevo...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by MinaHarker
Nisu te ubili u Bosni?
Pfff...ja isla skoro redovno dok mi je sestra od tetke bila u Sarajevu (i to u Federaciji) i nikad mi nista ruzno ni rekli ni uradili. Cak su bili i fini, posebno stariji i deca... eh...Sarajevo...
Divno, krasno...moslis li i ti da nema potrebe da se RS otcepljuje od ostatka BiH i da muslimani nisu bas tako losi kakvim ih propaganda opisuje?
Korisnikov avatar
By Pele
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Pele Molim?
Sta molis?!
sta sta moli?

a sta?
A šta je sa tebe?

Bio sam malo iznenađen. Jer vi ljudi zaista imate tako mišljenje o nama?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Delete Sta molis?!
sta sta moli?

a sta?
A šta je sa tebe?

Kome to vama?! Ko si ti?! Sta si ti, odakle si?! Sa kog Marsa si pao u ovu temu?!
Korisnikov avatar
By Egon
Nisu te ubili u Bosni?
Divno, krasno...moslis li i ti da nema potrebe da se RS otcepljuje od ostatka BiH i da muslimani nisu bas tako losi kakvim ih propaganda opisuje?

:shock:

chekaj jel me ti zajebavash ili shta .... ????

nemam sta da ti kazhem na ovo sem
da sam u proteklih godinu dve upoznao i zdruzhio se sa
brdo ljudi iz federacije
( da da iz Federacije, znachi Emir, Almir, Amera, Mirna, Suada znas takvi ljudi)
za koje mogu da protpishem da
ukoliko bi samo bilze zhiveli bih mogao da budem prijatelj za ceo zhivot ...
Korisnikov avatar
By Egon
ma mora da me zezash ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Egon sta sta moli?

a sta?
A šta je sa tebe?

Kome to vama?! Ko si ti?! Sta si ti, odakle si?! Sa kog Marsa si pao u ovu temu?!
Zakljucak ove price je:
Ne kacite se sa lezbejkama, pogotovu mojom zenom. :hvala:
Korisnikov avatar
By muzika86
eto vidi nisu me ubili :isus:

nego kretao sam se i po federaciji i po RS, dosta se situacija smirila tamo... moglo bi se lijepo živjeti samo da je posla i nekih mali parica da se živi. ovako narod jadan pati se nema ništa.
Korisnikov avatar
By tramp
da sam u proteklih godinu dve upoznao i zdruzhio se sa
brdo ljudi iz federacije
( da da iz Federacije, znachi Emir, Almir, Amera, Mirna, Suada znas takvi ljudi)
za koje mogu da protpishem da
ukoliko bi samo bilze zhiveli bih mogao da budem prijatelj za ceo zhivot ...
ja kad sam iz Bosne sam iz Federacije

nego bas lepo sto je muzika86 malo prosetao i video da nije sve tako crno
Korisnikov avatar
By muzika86
ja kažem da sam iz ex jugoslavije amerikancima, ali našima govorim da sam iz bosne ne govorim koji entitet
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by muzika86
ja kažem da sam iz ex jugoslavije amerikancima, ali našima govorim da sam iz bosne ne govorim koji entitet
ne podrzavam te....zasto amerikancima ne bi smeo da kazes odakle si iz ex Juge?A entitet uvek mora da postoji,pa onaj ko je normalan prihvaticete...
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa Slovenija I hrvatska su sigurno vise gay friendly nego mi ostali balkanci! jbg blize su svetu :)
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by nemke18god
ne podrzavam te....zasto amerikancima ne bi smeo da kazes odakle si iz ex Juge?A entitet uvek mora da postoji,pa onaj ko je normalan prihvaticete...
?? šta želiš da rekneš s time? nisam ja rekao da amerikancima 'ne smijem' reći da sam iz Bosne, nego većina ih ne zna ni gdje je postojala Jugoslavija a kamoli BiH a kamoli da pričam im o entitetima.

a što se tiče vječitog postojanja entiteta o tome ja ne odlučujem.
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Dirrty18g
pa Slovenija I hrvatska su sigurno vise gay friendly nego mi ostali balkanci! jbg blize su svetu :)
Slovenija je jedna prelijepa zemljica, jeste mala ali je zaista oduševljavajuća.
Za HR ne znam, suviše su slični nama u svemu.
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
a što se tiče vječitog postojanja entiteta o tome ja ne odlučujem.
:seronjo:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by nemke18god
e, pa nemke, kada bi ti znao koliko ignorantnih i neupucenih Amera ima!! kada im kazes da si iz Bosne u njihovim glavama lete asocijacije i izjavljuju gluposti kao da je "Bosna neki Timbouctouuuu gde se divljaci kolju svaki dan a americki vojnici ih pomiruju ili negde blizu Afganistana gde talibani i teroristi seju strah i trepet a americki vojnici se protiv njih bore". Stvarno, pominjanje BiH kod mnogih obicnih Amera odaje njihove stigme i predrasude koje oni imaju o njoj, a sve zbog zalosnog rata devedesetih kada se je po prvi put i pocela pominjati u svetu i kontekstu tog ludog rata.
Stoga, ovde se slazem s muzikashem, jer, kada me Ameri pitaju odakle sam, ni ja ne idem u detalje iz kog dela ex-Yu jesam, samo kazem ja sam iz zemalja ex-Yugoslavia! I, veruj mi, to bolje prolazi, jer mnogi od njih misle da je to nesto kao Czechoslovakia ili se secaju odredjenog respekta kojeg je bivsa Juga imala (npr. ZOI Sarajevo '84...)....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisu te ubili u Bosni?
Kakve veze ima moje misljenje o otcepljenju RS i muslimanima sa cinjenicom da su sarajlije prilicno prijateljski raspolozene?
Korisnikov avatar
By muzika86
Nisu te ubili u Bosni?
Kakve veze ima moje misljenje o otcepljenju RS i muslimanima sa cinjenicom da su sarajlije prilicno prijateljski raspolozene?
Pa nije toliko važno kakve veze ima...

Nego bila bi i Bosna jedna fina zemlja samo da se taj rat nije desio, i da politika nija takva kakva jeste u toj zemlji.
Još dosta truda, para i strpljenja treba da bi se tamo stvorila neka pravedna država.
Za RS ne znam kakav će izhod statusa Kosova biti ali mislim da će to stvoriti problem za BiH u kojoj ionako je teško održati te posvađane vjerske i nacionalne zajednice na okupu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!