Originally posted by Mars
Originally posted by Escobar
Moze li se, o dragi forumodrsci, napraviti smiley u kom ce biti sadrzana sva njena genijalnost?
Taman kada se napravi smajli koji ce da sadrzi svu retardiranost njenih poklonika. Uz ogradu da nisam forumodrzac, ali tako nekako mislim.
Evo i mene u tvom fan klubu!
A ovo postaje sve strasnije. Tamo negde 2001-2002. godine na forumu skoro uopste nije bilo tema sa narodnjacima. Ne samo sto sam sve brisao (u skladu s pravilnikom
), nego mozda sto nije bilo ni tih klubova gde alkoholisu decu uz narodnjake, a ni valjda sto jos nije bila pristigla ta generacija sto je rasla devedesetih, ko ce ga znati?! E onda se dozvolilo da se pise o tom turbo folku, pored ostalih tema sa muzikom, da bi polako ove poslednje pocele da iscezavaju. Pa je krenulo svojevoljno proglasavanje kojekakvih pevacica za gej ikone (sic!), pa neki silni demi-monde poceo jos vise da se lozi, histerija, decenija, pa neki uskliknimo-s-ljubavlju intervjui s nekim pevaljkama po kojekakvim sajtovima, veselje se siri na sve strane... A sad i smajli?!
Moja omiljena scena iz srpskog filma je iz "Specijalnog vaspitanja" ako se ne varam da se tako film zove. Ljuba Tadic glumi nekog doktora koji leci alkoholicare u nekom stacionaru. I krenuli oni negde autobusom, i poneli kasetofon! Utom se zacu jedan od onih najdegutantnijih narodnjaka "Prodje leto trideseto...". A Ljuba, Bog da mu dusu prosti, naglo vadi kasetu i stavlja Wagnera sa "Hodom Valkira". Eto vam ga sad! To je cin, forma osvete o kojoj godinama mastam! Imam ceo spisak razradjen u glavi sta bi im pustao u autobusu (s pokvarenim vratima). Tacno znam koje pesme Pink Floyda (sa Syd Barrettom), od Frank Zappe, Neil Younga itd. bi im pustao, a sve iz osvete!!! Detinjstvo su mi upropastili!
P. s. Maljkovica bi na prvo sediste.