Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Sta smatrate pod "najboljim prijateljem"?

Sta je taj neko uradio da bi to postao?
Zasto ga/ih toliko volite?

+++Nasmeši se kad me vidiš, ostanimo Prijatelji. Jer niko ne zna sta smo hteli, jer niko ne zna sta smo bili... Ostanimo Prijatelji...

+++Prijatelji su kao gromobrani - dok ne pocne oluja ne mislimo dovoljno na njih.

+++Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!

Ovo sam prekuckao sa nekog sajta...koje je vase misljenje o ovim recenicama?Ima li istine?

Slika
Korisnikov avatar
By coka
pod najboljim prijateljem smatram nekog ko me dovoljno dobro poznaje, ko je uvek tu spreman da me saslusa iako ima neke druge za njega bitne obaveze, zeli da mi pomogne i da me oraspolozi u svakom trenutku... Ma to je neko sa kim bih mogla da delim i radost i tugu, i u dobru i u zlu, a ta osoba postoji i ona je tu sad na forumu :kiss:
By жњ
najbolji prijatelj je onaj koji ne opterecuje
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by coka
pod najboljim prijateljem smatram nekog ko me dovoljno dobro poznaje, ko je uvek tu spreman da me saslusa iako ima neke druge za njega bitne obaveze, zeli da mi pomogne i da me oraspolozi u svakom trenutku... Ma to je neko sa kim bih mogla da delim i radost i tugu, i u dobru i u zlu, a ta osoba postoji i ona je tu sad na forumu :kiss:

evo me tu sam :P
pa mislim da se u potpunosti slazem i zato i citiram Coku!
I coka je ta! Coko volim te :fuck: ali ne na taj nacin :)
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty18g
Originally posted by coka

evo me tu sam :P
pa mislim da se u potpunosti slazem i zato i citiram Coku!
I coka je ta! Coko volim te :fuck: ali ne na taj nacin :)
i ja tebe seceru :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
By Ulix
Originally posted by nemke18god
+++Nasmeši se kad me vidiš, ostanimo Prijatelji. Jer niko ne zna sta smo hteli, jer niko ne zna sta smo bili... Ostanimo Prijatelji...
Vrlo sam skeptican prema ljudima koji se smeju kao ludi na brasno.
Onaj ko se stalno smeska kao da je pao s kruske, tesko da mi moze biti prijatelj.
+++Prijatelji su kao gromobrani - dok ne pocne oluja ne mislimo dovoljno na njih.
Na prijatelje mislis najvise kad nema gromova.
+++Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!
Tesko je izgraditi pravo prijateljstvo, to je istina, ali ga je onda tesko i srusiti; ako je pravo, to jest.
Ovo sam prekuckao sa nekog sajta...koje je vase misljenje o ovim recenicama?Ima li istine?
Ne, kao sto se vidi iz gorenavedenog.
Korisnikov avatar
By HARP
Pravi prijatelji se dese, kroz život, nesvesno uđu u naš život... ne biramo ih, niti nas biraju, jednostavno se prepoznamo...
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by FireGox
Pravi prijatelji se dese, kroz život, nesvesno uđu u naš život... ne biramo ih, niti nas biraju, jednostavno se prepoznamo...
Moram da se slozim sa FireGoxom. Jako lepo napisano. Moram da dodam,da nemam samo jednog prijatelja nego njih troje. I svo troje su mi se na razlicite nacine uvukli pod kozu,sada jednostavno ne mogu da zamislim zivot bez njih i jako ih volim. Za njih troje,sami ce da se prepoznaju. :kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Najbolji prijatelj ja osoba sa kojom i kad sedim i cutim,
osecam se kao da sam se najbolje provela.
:gric: :gric:
Korisnikov avatar
By Dina

Slika
Neka moja prijateljstva su jos iz detinjstva i tu je bilo toliko toga... da se vise ne secam sta smo sve uradile... Neka su novija i nekako smo se prepoznali i kao da se mnogo, mnogo duze znamo.

Mislim da u prijateljstvima postoji nesto neuhvatljivo, slicno mislim i za ljubav. Onog trenutka kad mozes bas sve da iskazes i odredis onda je to za mene sluzbeniji odnos i nema onog prepoznavanja koje prijateljstva i ljubavi treba da imaju (kod mene).

Sa drugom recenicom se ne slazem uopste. Mislim da prijatelja treba da se secas u svim situacijama a ne samo kad ti se dogodi neka nesreca. Inace ja nisam uopste neki humanista da pomazem ljudima koji me se nisu setili ne znam koliko vremena a onda se jave za neku pomoc. Mozda, ako nalete kad mi je dobar dan...

Sto se trece recenice tice, ne slazem se. Moja prijateljstva nije lako unistiti inace ne bi trajala od detinjstva :wink: Slicno vazi i za ova novija. Retko su mi se prijateljstva nesto unistavala, vise je to bilo udaljavanje jer odemo razlicitim putevima i vise nema onih niti koje su nas vezivale. Nekad se obnove a nekad ne, mislim da je bezveze forsirati nesto ako smo postali stranci ne moramo se druziti samo zato sto smo se nekad druzili.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Iskreno,bas se lepo osecam dok citam ove postove :D
Korisnikov avatar
By malecka

Slika
pod najboljim prijateljem smatram osobu od poverenja... osobu sa kojom mogu da provodim sate i sate pricajuci a da mi ne bude smor, da provodim isto toliko ne pricajuci a da mi opet ne bude smor... da zna kad mi je potreban neko ili neka pomoc, pa makar i ja to odbijala... da tek tako bane kod mene da se zezamo... jednostavno da me razume! da se ponekad i posvadjamo... ali da bude leeepo...
nekako mi se cini da suvise trazim... :roll:

mislim da trenutno nemam bas pravog prijatelja... osobe za koje sam mislila da su to su me mnogim svojim postupcima razuverile, iako su mi veoma drage... dok se bojim nekim drugim osobama da dozvolim da mi pridju da se ne bi zavrsilo bzvz... tako da u sustini dodje na isto...

a inace mnogo ljudi volim, tako da ne mora da mi bude prijatelj...
mada mislim da je malo suvisno pitanje zasto nekog volimo... zbog toga kakva je osoba, zbog toga kako se osecam u njegovom/drustvu, zbog toga sto on/ona jeste i sto ja jesam kad sam sa njim/njom... :)
By Çâðê_DUP

Prijatelji su kao gromobrani....

A pitao sam se šta li će me danas oraspoložiti. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
PRichamo li o pravim prijateljstvima?
Ako je to sluchaj, onda iz svog iskustva slobodno mogu da izjavim da su prijatelji vremenski ogranicheni, drugim rechima da imaju rok upotrebe.
Moje srce voli, bukvalno mnogo osoba koji su mi bili prijatelji, i koji su mi prijatelji u trenutku pisanja ovih redova. Ako se prijateljstva ugase, to neznachi da ja treba da prestanem da ih volim.
U ovom svetu nemam luksuza da mislim srcem, jer bi me jako puno koshtalo.
Desilo se da su me par prijatelja izneverili, ne zbog toga shto sam neshto od njih ochekivao, vec sasvim suprotno. I dalje ih volim, i ne zelim im nijedno zlo. Ali su oni kod mene prichu zavrshili.
Najboljeg prijatelja-icu, trenutno nemam. Ne zbog toga shto nisam spreman da ostvarim takvu duboku vezu, vec zbog trenutne moje zelje za shto manje sveta oko mene.
Korisnikov avatar
By Sky123
Mislim da sa ''prijateljima'' treba postupati oprezno... posebno sa ''najboljim prijateljima''... ja sam ostao bez jednog prije nekoliko dana... sada vise nije skoro ni cao za cao... mada, konacno sam shvatio sta znaci ''vrijeme lijeci sve''...
Korisnikov avatar
By aleka
meni je najbolji prijatelj, sa kime delim rame za plakanje, postujemo se, podrzavamo jedno drugom, itd...
:friends:
Korisnikov avatar
By bigirl
Najbolji prijatelj je neko ko zna sve i bez reči. Neko sa kim mogu da ćutim, a da nam ne bude dosadno. Neko kome samo ispričam ŠTA se desilo i zna moja osećanja povodom toga (ne moram da crtam!).

Nije ništa posebno uradila da mi postane naj prijatelj. Jednostavno smo "kliknule" za sva vremena. Desi se i da se ne viđamo nekoliko dana (pa čak i nedelja), desi se i da se posvađamo, ali ona će i dalje biti jedna i jedina osoba u mom životu koja zna SVE.

I luv 'er... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Recima ne umem da to osecanje opisem...
Kao da bih umanjila vrednost naseg prijateljstva...
Zahvalna sam mu sto postoji...i Sili koja nas je spojila... :hug:
Samo toliko mogu da kazem...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Deksi
verujem u dobra prijateljstva i manje dobra prijateljstva...najboljeg prijatelja nikad nisam imao a i sumnjam da cu imati ikad....najbolji prijatelj se jednostavno desi u zivoti ili ne....
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Deksi
verujem u dobra prijateljstva i manje dobra prijateljstva...najboljeg prijatelja nikad nisam imao a i sumnjam da cu imati ikad....najbolji prijatelj se jednostavno desi u zivoti ili ne....

ali uvek treba misliti pozitivno! ;) :wink: :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!