Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da, da, i ja sam primijetio da je frizerka izgubila na onoj ostrini i prchu od ranije... da se nisi umorila? ovako smo te tek zgotivili, nemog da nas iznevjeris! pljuc tamo, pljuc 'vamo, mozes ti to:cigareta:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Unique
da, da, i ja sam primijetio da je frizerka izgubila na onoj ostrini i prchu od ranije... da se nisi umorila? ovako smo te tek zgotivili, nemog da nas iznevjeris! pljuc tamo, pljuc 'vamo, mozes ti to:cigareta:
Imam preca posla,nego da muve dovodim u red.
Kad god se ja iskenjam,vi se tu skupite
Pa izvolite :posrani: ...ja odoh da lakiram nokte :nokti:
Korisnikov avatar
By Hys.
aj stil dont anderstand vaj mortis kold mi tresherka :glup:
Korisnikov avatar
By Mortis
Aj never kold ju tresherka, the koment vos for d oltresh person on d forum kold herdreser. Sori for d konfjuzn, aj vould not insalt ju on prps, aj hev a haj opinjn of ju. Nau, lets liv dis topic for d akshual tresherka tu tresh.

(Hej, treba truda za ovakvu kreaciju teksta.)
Korisnikov avatar
By Hys.
Nau hani, aj dont tink herdreser vil bi ejbl tu du det for som dejs:

korisnik: Frizerka
datum: 1.12.2006.
trajanje: 7 dana

:pionir:
By Çâðê_DUP
ako pogledate (ko ima zelju) mnogobrojne teme na ovom forumu (narocito u folderu Zdravlje), primeticete da sam cuvena Zatvaracica Tema. Iskreno, ne znam da li je dobro ili lose kad nakon moga posta ne postoji zelja da se bilo sta izrekne.
Korisnikov avatar
By Mortis
Originally posted by devokICA
Nau hani, aj dont tink herdreser vil bi ejbl tu du det for som dejs:

korisnik: Frizerka
datum: 1.12.2006.
trajanje: 7 dana

:pionir:
Vot? Hau? Vaj?

Hej, vi nid a bich lajk det! Vi nid samvan det mejks evrivan gud in komperison tu hr! End shit, dej ben hr!
Korisnikov avatar
By Mortis
Originally posted by Angelina777
ako pogledate (ko ima zelju) mnogobrojne teme na ovom forumu (narocito u folderu Zdravlje), primeticete da sam cuvena Zatvaracica Tema. Iskreno, ne znam da li je dobro ili lose kad nakon moga posta ne postoji zelja da se bilo sta izrekne.
Endzi- death angel.
Bar sto se tema tice.

:D
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mortis
Originally posted by Angelina777
Endzi- death angel.
Bar sto se tema tice.

:D
je l' tebe boli zub?
Korisnikov avatar
By Hys.
ne znam dal ga bolu zubovi ni zasto si to priupitala, ali endzi bejbe ladno sam se setila sada kad ti videh nik da sam te sanjala sinoc (???????????????????????????????????????)
Inace imam blesave snove ali misssim....moguce jer sam bila na forumu sinoc i citala "scenu" i razmisljala se da odem do alajensa sledece nedelje, pa eto u snu sam bila medju nekim ljudima znam da si i ti bila tamo:roll:
i sva si bila milica a ne rospija kao sto ovde umes da budes:mazi:
By Dionysus
A sta vam je to milica koji djavo? Svi tu rec upotrebljavaju, a ja ne znam sta znaci...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!