Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Prvih mesec dana je najteže, kažu pametni ljudi :) Puno smo radili, bili smo vredni, ubacili novu tehniku (plazme, zvuk, nešto rasvete, čega će biti još) i Alliance Gay Night Club je u novembru 2006. godine postao novo hot mesto za sve željne dobrog gay clubbinga koji je tako nedostajao Beogradu. Za decembar 2006. godine smo Vam pripremili nešto novog, nešto starog, ali zasigurno dobrog programa.

Svakog petka i dalje ne menjamo tim koji pobeđuje: DJ Alec Van Staan vam pruža dobru zabavu u Xanadu noćima puštajući najveće hitove pop produkcije u drugoj polovini dvadesetog veka i trećeg milenijuma.

Bashing Party - Najbolji mladi beogradski DJ-evi će svake subote nastupati u klubu na radost svih ljubitelja klupske elektronske muzike.
02. decembar DJ Sale L
09. decembar DJ Fraky
16. decembar DJ Dragan Ivković
23. decembar TBA
30. decembar DJ Dragan Ivković

New Years Eve - Doček nove 2007. godine uz Drag Queen Show, veselu muziku, poklone, maškare. Dodatne informacije uskoro.

Svakog četvrtka od 18 do 22h ćemo puštati filmove sa gay-lezbejskom tematikom. I dalje ćemo imati isključivo lezbejske večeri, ali i R&B i Indie Rock večeri, o čemu ćete biti obavešteni uskoro.

Dobrodošli!

Alliance Gay Night Club
Zmaj Jovina 4
alliancegnc@gmail.com
+381 64 212 79 63
By Lemur
Drag Queen Show?!!!! :zastava:

Jeeeee.... :klap:
Korisnikov avatar
By Adenim
Jupi, voleo bih tu da cekam Novu...
Korisnikov avatar
By Hys.
bas mi se svidja sto planirate indie rock veceri:klap: :klap: :klap: :klap:
ako to dodate pored dzeza nedeljom-ekstra :up:
i ja bas navijam za ovaj klub:zastava:
meni samo ostaje nada da cemo jednom imati drag king show pored drag queen show-a, al ja sam strpljiva devokica:dancing:
By Mudolog
Svakog četvrtka od 18 do 22h ćemo puštati filmove sa gay-lezbejskom tematikom. I dalje ćemo imati isključivo lezbejske večeri, ali i R&B i Indie Rock večeri, o čemu ćete biti obavešteni uskoro.

Ovo mi nije jasno. Ako uzmemo u obzir poslednji chetvrtak, na kojem su se pushtali jedan GEJ i jedan LEZBEJSKI film, a veche je bilo samo za devojke - da li iz gornjeg teksta sledi da te projekcije filmova, bilo da se prikazuju GEJ ili LEZBEJSKI filmovi, i dalje ostaju iskljuchivo lezbejske?

Odakle ideja da se samo lezbejkama gledaju filmovi, pa chak i GEJ filmovi?
Ili je to do neorganizovanosti gejeva oko sopstvenih projekcija?

S jedne strane sasvim razumem potrebu devojaka da se samoorganizuju u iskljuchivo zenskom okruzenju, narochito kada se gleda lezz film.
Opet, isto tako sam prinudjen da razumem SVOJU potrebu da gledam film pa i kad je LEZBEJSKI, kao i bilo chiju tudju.

Zaista, jebeno je to, te lezbejke hoce same da gledaju filmove, te pederi hoce da gledaju, te sad da li uzurpirati mir lezbejki i napraviti meshovito veche za projekciju, ili odvojenim danima praviti projekcije ISTIH filmova, jebem mu Sunce komplikovano.....el ima neko reshenje?

Zabraniti lezbejkama gledanje GEJ filmova, a pederima LEZBEJSKIH? :grom: :grom: :grom:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
hm, za subotnju muziku i nisam bas cuo reci pohvale, pa cu se potruditi da jedan petak dodjem i iskusam to novo mesto...

sto se tice filmova sredda - gay, cetvrtak - lezz film i kraj!

dobro vama (radite jednu noc vise) a dobro i nama... (ne remeti se zeljeni mir lezz populacije):mucka:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mozda odvojiti projekcije filmova od 'girls' night-a'? pa neka na projekcije dolazi ko voli? mislim da bi to bilo najpametnije.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
one more thing

cant wait RnB night!!!!
verovatno ce nas tada biti citave 4 osobe-gosta u klubu,,,,
Korisnikov avatar
By tessio
" Ovo mi nije jasno. Ako uzmemo u obzir poslednji chetvrtak, na kojem su se pushtali jedan GEJ i jedan LEZBEJSKI film, a veche je bilo samo za devojke - da li iz gornjeg teksta sledi da te projekcije filmova, bilo da se prikazuju GEJ ili LEZBEJSKI filmovi, i dalje ostaju iskljuchivo lezbejske? "

Hej D. :) o chemu ti prichash ? oba filma su lezbejska , pomeshao si verovatno
"When night is falling " sa filmom slichnog naziva :)
Uostalom vrati se na temu pa prochitaj malo bolje synopsis :P

:kiss:
Korisnikov avatar
By colorado
indie rock - YESSSSSSSSSSSS!!!!

ali nesto imam osecaj da ce biti u sred nedelje kad necu moci da dolazim..
Korisnikov avatar
By m..
Vise necu da smrdim po medovaci u klubu, obachajem!
Korisnikov avatar
By blenta
ako bude drag queen show :molise:
otjemo onda svi za novaka u klub a?? :peace:
By Mudolog
@tessio

Jao jeste, ja pobrkao sa onim kubanskim...:merlinka:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Radoznao sam, onaj decko sto je u subotu (2. dec.) igrao na stolu pored sanka to radi profesionalno ili samo voli da se reklamira kako je dobro uradjen (doduse i pomalo ruznjikav). :njami:

So, ako je to bilo planski upriliceno onda svaka cast upravi kluba. :eureka:
Korisnikov avatar
By Paki
Igrao je da bi animirao bar malo onu poveću grupu Zvezdinih gej navijača, jer su momci tek povremeno mrdnuli nekim kukom i bacili tek neki pogled izvan kruga napravljenog od sopstvenih tela... :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se sinoc nije dopalo. Muzika je bila uzasno bucna, jos uvek sam polugluva, nekako mi atmosfera nije bila nesto. Vecina ljudi je nekako bila ukocena, kao da se slabo znaju medjusobno. Ranije kad sam bila na nekim gay zurkama ljudi su bili opusteniji i razigraniji. Mozda je objasnjenje to sto Paki navodi, ako su posetioci delom bili navijaci oni valjda neguju taj macho imidz pa se ne vrte :D Jedna od svetlih tacaka je bio taj igrac, mada kad je poceo da se skida, Maza i ja smo navijali da izvede striptiz :giggle:
Korisnikov avatar
By mmiki
Alliance rules!!!

Kako ja to da opet ne vidim pola foruma....
Korisnikov avatar
By gorilica
count me in for the new year eve! :yay: :yay: :eya: :yay:
By Swanheart
Originally posted by Deepblue
Radoznao sam, onaj decko sto je u subotu (2. dec.) igrao na stolu pored sanka to radi profesionalno ili samo voli da se reklamira kako je dobro uradjen (doduse i pomalo ruznjikav). :njami:

c c c
samo vi brinite o muskom delu populacije a nas zene ko...khm :bouncy:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hmmm....ako mi ne upali trenutni plan za novu godinu, sigurno cu tu doci da slavim....

..i da.... i ja navija za ovaj klub....svaki put mi bude jako lepo.....i to ne samo zato sto je gay klub, nego inace vise ne mogu da nadjem mesto za izlazak
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Swanheart

c c c
samo vi brinite o muskom delu populacije a nas zene ko...khm :bouncy:
Imate četvrtak, šta još 'oćete?! :oklagija: Ko vam kriv kad ne znate bolje da se organizujete...! :njanja:
Korisnikov avatar
By mmiki

Taman da se uvredim kako sam ruznjikav ali shvatih kako je to bilo u subotu a ne u petak... Ali nisam ni bas igrao na stolu. :D
A i nisam neki lepotan bas...

Inace, klub je pun pogodak, evo vec 3 prosla petka sam bio tamo.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ja bio dva petka...bilo mi je super...ali ako nastavim da dolazim svaki petak brzo cu se smorim....zato mozda pravim pauzu...ako uspem da izdrzim:)xaxaxa...
salim se...klub je super i podrzavam ga i u decembru...:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!