Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
:doh: Cemu oni sluze? Sta oni znace? :puzzle:
Ulizivanje i ljubljenje dupeta nekome ili `podizanje rejtinga` (mada, licno smatram da se niko ne moze tako podici bar ne u ocima iole pametnih ljudi)?!

Ako vam se neko toliko dopada, to sto pise ili kako na fotkama izgleda, zasto ga/je licno ne upoznate i ne prigrlite tu sjajnu osobu srecni sto je imate u svom zivotu, nego piskarate u fan klubovima?! :wtf:

Samo pitam.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
A taman sam htela da otvorim temu fan club Zoe:giggle:
Moze kafica?:avion:
Korisnikov avatar
By Zoe
:vestica: Moze! Ali bez fan kluba, pls :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dobro je, nisam jedina. :alexis:

Nadam se da ce nam neko odgovoriti na pitanja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Čemu služe? Da se diviš nekom ko ti je divan ...

Postujem samo u Fan Klubovima forumaša koji su to zaslužili (ne-seksualnim putem)
By жњ
dokle cu vise da nailazim na rec "fan-klub" :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Skyen
@xyz - Metropolis draga :)
ooooo, pa sada pricas mojim jezikom :langovski:
By жњ
Originally posted by Skyen
@xyz - Metropolis draga :)
ooooo, pa sada pricas mojim jezikom :langovski:

aaaa ne seeeeriiii :mazi: :meda:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:blenta:Mislim da to ljudi postavljaju vise kao sprdnju-upocetko je bilo interesantno ali sad vec pola forumasa imaju neki svoj fan klub-PRETERASE GA!!!
Korisnikov avatar
By Khons
:kasalj:
hihihi
mozda da se otvori fan klub-koji smajlic najvishe volite...
to bi imalo vishe smisla
Korisnikov avatar
By Tot
Ja sam bio u jednom jedinom fan klubu; onom tetke Daliborke i to pravo da ti kazem iz cistog koristoljublja. Snabdevala me je jeftinim svinjskim polutkama posto je ona mesarka. Bila je zanimljiva; uspevala je da spoji nespojivo- svoju ljubav prema mužu i ljubav k ženama. Ponosno je svima nama objavila ovde da je ženoljupka i da nakon propisnog nošenja crnine za umrlim saputnikom ima sve razloge da se da se ostvari kao ženoljupka kako jednog dana ne bi s ovog sveta otišla seksualno nezadovoljena što je protivu svi uzusa životnih radosti koje se ovde propovedaju. Mislim da sada negde vodi ljubav sa nekim zečicama i s prezirom gleda na forumsku mentalnu jebačinu. A bila je i ona dobra u tome: Naročito mi je prijalo kako se obračunava s nekim forumskim fufama(ovo se ne odnosi nuzno na zene) superiorno noseci svoje godine i iskustvo.

Viva la Daliborka.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lakiboy_ns
ali sad vec pola forumasa imaju neki svoj fan klub-PRETERASE GA!!!
Ja se tako nikada nisam obrukala... :kosa:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da se fan klubovima skrece paznja ostalim forumasima na to koliko je neko superiska, a ostali to ne govore dovoljno glasno... kontam da je to slucaj sa fan klubom Dzelajze Rouz, jer je ona definitivno jedna predivna cura (kako na forumu, tako i uzivo), ali nigdje nisam vidio da je ljudi nesto pretjerano hvale...

:neznam:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Unique

Taj fan klub mi je promenio zivot. Sada pucam od samopouzdanja. Ne *ebem zivu silu. Stavise, vise me nije blam da sedim u busu, dok oko mene ubogi starci vise sa GSP sipke.

Mis'im... Prezivljavala sam nekako i bez tog fan kluba, pobogu. :roll:
Korisnikov avatar
By mary
a najbolje od svega je sto su,sigurno, neki fan klubovi otvoreni u dogovoru sa "obozavanim" :lol:
i malo mi je zalosno kad pojedini forumasi, fan klubove, shvataju suvise ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Najbolji su oni koji drugare nagovore da u njihovu cast otvore neki fan klub! :smeh:
By superfly
Originally posted by Tot
Ja sam bio u jednom jedinom fan klubu; onom tetke Daliborke i to pravo da ti kazem iz cistog koristoljublja. Snabdevala me je jeftinim svinjskim polutkama posto je ona mesarka. Bila je zanimljiva; uspevala je da spoji nespojivo- svoju ljubav prema mužu i ljubav k ženama. Ponosno je svima nama objavila ovde da je ženoljupka i da nakon propisnog nošenja crnine za umrlim saputnikom ima sve razloge da se da se ostvari kao ženoljupka kako jednog dana ne bi s ovog sveta otišla seksualno nezadovoljena što je protivu svi uzusa životnih radosti koje se ovde propovedaju. Mislim da sada negde vodi ljubav sa nekim zečicama i s prezirom gleda na forumsku mentalnu jebačinu. A bila je i ona dobra u tome: Naročito mi je prijalo kako se obračunava s nekim forumskim fufama(ovo se ne odnosi nuzno na zene) superiorno noseci svoje godine i iskustvo.

Viva la Daliborka.
:lol:

ti ovime hoćeš da pridobiješ publiku za otvaranje Tot fan klaba??
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xyz
dokle cu vise da nailazim na rec "fan-klub" :iskolacen:
Ja sam tvoj fan-freelancer.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Tot

Viva la Daliborka.
Najbolji post koji sam danas procitala:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni dusa place za teta Daliborkom. To valjda svi znaju. Nikada to nisam krio, kazem to uvek i na svakom mestu. Jednom zena, jednom čovek, žena sa nebrojeno kvaliteta i vrlina! Ovaj forum je obogaljen njenim odsustvom. Jedini razlog sto ja jos uvek dolazim ovde je nada da ce ona jednog dana da se vrati.

Nista vise nema smisla ovde od kada nje nema, nijedna tema, samim tim ni fan klubovi.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Dzelajza Rouz
vise me nije blam da sedim u busu, dok oko mene ubogi starci vise sa GSP sipke.
Miiiiiiicaaa :roflmao:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by superfly

:lol:
ti ovime hoćeš da pridobiješ publiku za otvaranje Tot fan klaba??
Ju, taman posla Superfly! Ja sam skromna devojka :)
Originally posted by devokICA
Originally posted by Tot
...
Najbolji post koji sam danas procitala:smeh: :smeh: :smeh:
Hvala Devokice :) :cvece:

Originally posted by Mars
Nista vise nema smisla ovde od kada nje nema, nijedna tema, samim tim ni fan klubovi.
Marse, potpuno te razumem. Tuga je pregolema. Teško je bez Daliborke, ali kako kaže Josipa Lisac "mora se naprijed dalje poć".
Korisnikov avatar
By Mars
"Krenule su lađe"?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
I ja mislim da je to obicno skretanje paznje...mada ima onih koji to i ne cine...
A uostalom sto bi se ja bavio tudjim poslovima,ako ce da otvori taj famouzni "fan-klub" neka ga otvori ,ako nece ne mora....tacno me zabole...ne ugrozavaju moj interes i zivot...xaxaxaxa:D
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Mars
"Krenule su lađe"?

Ne znam da li ta ili Magla. Proveriću.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mnogo se vi ovde meni zajebavate na teta Daliborkin racun....
:smug:
Mada, da je ostavila traga na Forumu, jeste.
Nemojmo se lagati.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
:smeh: Najbolji su oni koji drugare nagovore da u njihovu cast otvore neki fan klub! :smeh:

Hajde, nagovori me da ti otvorim nekoliko :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!