Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Posto sam prehladjen, pomislih kako je pravi trenutak da pogledam Sate i posteno se deprimiram, jer ako mi nesto moze pomoci, to je taj film. U svakom slucaju, dovucem se do kompjutera i... kad ja tamo a ono medjutim. Ovo sranje od Windows Media Player-a nece da pusti film, trazi da smanjim rezoluciju ili takvo neko sranje, Real Player pusti zvuk, ali ne i sliku (real playing my ass), a nista trece nemam.

NI JEDAN DVD ne radi.

Upomoc. :deda:
Korisnikov avatar
By Adenim
imam isti problem, mozda je vreme da zovemo Bimenku programerku da nam sredi racunare...
By superfly
ko još koristi wmp za puštanje dvd-ja, aman??!
Korisnikov avatar
By Kiborg
šala: Tvoj kompjuter se onda ne razlikuje mnogo od Kiša :P

ozbiljno: Jel su sati DVD ili DivX? /vidim da si napisao DVD, OK, ali da nije to samo još jedan simptom problema koji si onako uzgred po'vatao/
By Ulix
Sati su DVD. Toliko se razumem. :)

Sala: neslana. :)
By Ulix
Eh da - probao sam svaki DVD koji imam, od Amelije Pulen, Drzave mrtvih, Buena Vista Social Club itd. i nista ne radi.

:cekam:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa probaj barem ovako za početak, tamo u My Computer-u kada se pojavi da je učitao DVD desni klik-explore--->uđi u video_ts i puštaj vob fajlove jedan po jedan, nećeš imati titlove /ali to tebi sigurno ne treba/ i moraćeš na svakih dvadesetak minuta da puštaš sledeći vob. To ti je onako, na brzinu rešenje, ali medija plejer često puca kad pušta dvdije, ni ja ga ne koristim za to.
Korisnikov avatar
By Sunce
Neće komp da se dodatno deprimiraš. A možda je Amelija ušetala i pokvarila ti komp znajući šta je za tebe bolje. :wow:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni sve radi u Windows Media Playeru...
Ali to je mozda zato sto je meni sve legalno. :smug:
By fencysmurf
Originally posted by Ulix
Eh da - probao sam svaki DVD koji imam, od Amelije Pulen, Drzave mrtvih, Buena Vista Social Club itd. i nista ne radi.

:cekam:
mozda dvd ima ukusa pa nece svasta da pushta :D

:poljubac:
Korisnikov avatar
By 2kune
A što zaboga ne nabaviš neki powerDVD ili winDVD ili kakvo slično sranje?
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Sunce
Neće komp da se dodatno deprimiraš. A možda je Amelija ušetala i pokvarila ti komp znajući šta je za tebe bolje. :wow:
Kako je ovo sjajan komentar :oskar:
By Ulix
@Mr Ja: i meni je sve legalno. There you go. :kesa:
By fencysmurf
mozda si se sinoc prejeo pa ti tesko palo na stomak?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Escobar
:kiss: :hvala: :zongler:

Nego Ulixe, vidimo li se sutra u Kinoteci?
Korisnikov avatar
By Kiborg
"Kakvog li su okusa pohovani štrumpfovi" - Gargamel
By Ulix
Originally posted by fencysmurf
Jesam. :sigh:

Ali to nema veze sa filmom. :mete:
By Ulix
Originally posted by Escobar
:kiss: :hvala: :zongler:

Nego Ulixe, vidimo li se sutra u Kinoteci?
Ne sutra, sutra imam vezbe iz patologije.
Ali u petak, subotu i nedelju - da.
:hyper:
By fencysmurf
Originally posted by fencysmurf
Jesam. :sigh:

Ali to nema veze sa filmom. :mete:
to ti mislis. sve je to zakuvao vatikan. dojavio ciji, ovi te docekali na aerodromu predali englezima ... a ti mlad, hoces da jedes , hoces da jebes...
By fazza
Posto sam prehladjen, pomislih kako je pravi trenutak da pogledam Sate i posteno se deprimiram, jer ako mi nesto moze pomoci, to je taj film. U svakom slucaju, dovucem se do kompjutera i... kad ja tamo a ono medjutim. Ovo sranje od Windows Media Player-a nece da pusti film, trazi da smanjim rezoluciju ili takvo neko sranje, Real Player pusti zvuk, ali ne i sliku (real playing my ass), a nista trece nemam.

NI JEDAN DVD ne radi.

Upomoc. :deda:
Codeci se pojebali, klasika. :)

Probaj sa Windows Media Classic playerom, nije tako glomazan kao PowerDVD,
a pushta sve formate ukljuchujuci i DVD.

Reinstaliraj codec-e, i trebalo bi da proradi.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja koristim Nero ShowTime za reprodukciju DVD filmova.

A što se tiče BILO KOG plejera na vašem računaru, ni jedan od njih NEMA u sebi 3RD Party DVD dekodere koji su potrebni za reprodukciju takvih filmova, te ili dobijate polovično, sliku ili zvuk, ili jednostavno ništa.

Dakle, potrebni su kodeci. Kada se kodeci instaliraju, plejeri su manje bitna stvar i svi će raditi.

Preporučujem nVidia PureVideo Decoder.

Skinite ga ovde (21.16 MB): http://download.nvidia.com/Windows/dvd_ ... _trial.exe

Ovo je probna verzija.

Dodatak koji potpomaže proces instalacije: http://www.andr.net/andr-crx/n/snpvd1e1.exe

Drago mi je da sam vam pomogao. :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by fazza

Samo još jedna stvar:

Kodeci za DivX filmove i slične formate nemaju NIKAKVE sličnosti sa 3RD Party DVD dekoderima.

Za DivX filmove potrebni su vam posebni kodeci, individualna stvar svakoga je koji koristi, ovde pričamo o 3RD Party DVD Dekoderima.

Dakle, dekoder koji sam postavio iznad jeste 3RD Party DVD Dekoder i SAMO TAKAV, nije kodek apsolutno ni za šta drugo, a opet vam je potreban za reprodukciju DVD filmova.

Nadam se da sam uspeo da pojasnim situaciju. :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
da te utesim. ja sam imao taj problem sa starim dvd citacem. sada imam novi citac/rezac koji radi. stari nikad nije proradio (cak ni sa novim kodecima ni posel reinstaliranja windowsa) - nesposoban je da cita dvd-ove. :evilgrin:
By fazza
Originally posted by Allkey
Originally posted by fazza

Samo još jedna stvar:

Kodeci za DivX filmove i slične formate nemaju NIKAKVE sličnosti sa 3RD Party DVD dekoderima.

Za DivX filmove potrebni su vam posebni kodeci, individualna stvar svakoga je koji koristi, ovde pričamo o 3RD Party DVD Dekoderima.

Dakle, dekoder koji sam postavio iznad jeste 3RD Party DVD Dekoder i SAMO TAKAV, nije kodek apsolutno ni za šta drugo, a opet vam je potreban za reprodukciju DVD filmova.

Nadam se da sam uspeo da pojasnim situaciju. :)
A ko je rekao da su DivX codeci isto shto i DVD dekoderi? :)

Dovoljno mu je da reinstalira DivX codec, i mpeg2, odnosno dvd dekodere,
i moralo bi da proradi. :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Ох. Ово није класичан мпг или дивикс кодек, јербо је 3РД Парти ДиВиДи Декодер и само ДиВиДи. Коме ја пишем.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
aj' iskuliraj malo. DVD može da se pušta iz WMP, dovoljno je da imaš ugrađen DVD uređaj u kompu. dekoderi postoje u samom Winu.

i ti što se plaćaju su isti kao i ovi drugi, samo je fora što algoritmi DVD komperesije nisu u javnom vlasništvu. pa ako hoćeš da prodaješ programe sa tim algoritmima, prvo moraš da otkupiš autorska prava za redistribuciju. zato ovi i naplaćuju svoje programe. naravno, svi su oni superiorni i jedu žive bebe kad ih instaliraš.

btw, ako već pišeš ćirilicom, ne bi bilo od zgoreg da pišeš DeVeDe, jer se tako čita ta skraćenica na lokalnim jezicima.
Korisnikov avatar
By andjela
e jos kada bi ljudi znali sta znaci DVD... smuci mi se kada neko kaze Digital Video Disc
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iako je zamišljen kao univerzalni medij, najveću popularnost je stekao zahvaljujući upravo videu. isto će biti sa novim formatima. ne vodi se rat ni na jednom polju osim na to koji tabor će imati na svojoj strani više filmskih kuća. a potpuno je realno koristiti i HDDVD i BlueRay diskove za snimanje podataka. nije čudno što ga ljudi zovu tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!