Kad videh temu odmah sam se osetila se "prozvanom" zbog stanja u koja sam cesto umela da upadam...kad se samo setim
Iz depresije u bes pa obrnuto...
A bes-samo jedan vid izrazavanja trenutne nemoci i slabosti....
Sredilo se sve to-radila sam na sebi...bar se nadam da sam uspela...
A evo sta mi je i moj tadasnji srink napisao kao posvetu u knizi:"Jelena,ne potiskuj svoj bes ali pokusaj da ga kontrolises"
To se donekle i poklapa sa onim sto je Morgan napisao:
Originally posted by Morgan Le Faye
Isuvishe sam sakralan da bes "izbacujem" kroz rechi bilo pisane ili rechene. Smatram da je tako ponashanje negativno, jer su svi ljudi, i sve shto nas okruzuje i moze da nas okruzuje mali deo jednog bozanskog uma.
Trudim se da bes prenesem u neshto kontruktivno, a ne destruktivno, jer sve je samo energija, a energija se moze transformisati.
Originally posted by Zoe
Originally posted by Swanheart
mislim da je zbog besa svaki daljinski koji mi se nalazi u stanu razbijan jedno 586 puta...
........u stvari, ja bih rekla da sam toliko puta zbog iskaljivanja besa kupila novi daljinski
E,o ovome sam pisala-case,tanjiri,knjige,daljinski,mobilni...
Sada kontolisem bes a time cuvam i stvari
@ Galakticki Kompas- drago dijete,nije me bilo duze vreme na forumu pa ne znam da li ti i Morgan imate licne konfrontacije pa ovako komentarises njegove postove na forumu...Ali,veruj,daleko je Morgan od kako kazes "pro......" i daleko je od kvazi intelektualizacije...Kada procitas onoiko knjiga koliko on i to na pravi nacin shvatis(jer nije bitan samo
broj procitanih knjiga vec kako se shvate...on shvata...slobodno pisi i komentarisi...
@ Morgan - prijateljski savet- koristi malo manje strucne termine i sl. da bi te svi razumeli a ne samo pojedinci...