Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Adenim
Hajde ovako, napravicemo zurku kod mene, nije veliki prostor sto i ne mora biti nezanimljivo, a za pare koje bismo potrosili u bilo kom klubu mozemo iznajmiti 5 tipova da nam djuskaju po stolu, stolicama, podu...gde ih postavimo...
Pa ko hoce, moze da odmerava guze ili gde vec seva pogled, a usput su forumasi na broju...(doduse oni koje ja pozovem, a lista ne bi bila mala, oni izuzeci znaju koji su)
Samo da gledamo u guze... :durenje:
Inace ideja ti je dobra samo je sigurno malo prostora za sve a i sta cemo sa pogledima drugarica lezbejki???:nerd:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hajde ovako, napravicemo zurku kod mene, nije veliki prostor sto i ne mora biti nezanimljivo, a za pare koje bismo potrosili u bilo kom klubu mozemo iznajmiti 5 tipova da nam djuskaju po stolu, stolicama, podu...gde ih postavimo...
Pa ko hoce, moze da odmerava guze ili gde vec seva pogled, a usput su forumasi na broju...(doduse oni koje ja pozovem, a lista ne bi bila mala, oni izuzeci znaju koji su)
A mi zene? U sta da gledam? U pasulj? :pegla:
Korisnikov avatar
By Adenim
3 decka i 2 devojke? Moze?
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mmiki
A usput gledamo i odmeravamo neforumase... :eya: :drama:
Da, da... :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Val
Pa kako neko ko nije clan foruma ili bar ne dolazi da nas cita da zna za zurku? Uostalom, shaljite svim clanovima u2u sa shifrom, bez koje ne moze da se udje. :lood:

Nego, zashto se borisu ne bi isplatilo da napravi forumashku zurku? Ne kapiram...

Isplatilo bi mu se ako bi svaki forumas potrosio minimum 50 eura. :D
By Bombina
eh seamena odakle taj ideja bas si smucavkoo
Korisnikov avatar
By Delete
Pedercino jedna!!! A sta je sa zenskim delom foruma? Devojke da organizuju posebnu zurku?! Pih...diskriminacija! Ne volim te vise :shamar:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Val
Uostalom, shaljite svim clanovima u2u sa shifrom, bez koje ne moze da se udje. :lood:

u u u
a jel moze da istetoviramo svi bar kodove sa shiframa :panker:

Originally posted by KissQueen
Secate se kako nam je super bilo kad smo se pre L&Q u Kan-Kanu okupili ranije u parkicu? Pa, mogli bi tako nesto da dogovorimo sa Borisom - npr. - forumasi se okupljeju 2h pre zvanicnog pocetka rada Lotusa. Tako i mi imamo mesto i Boris je na dobitku. :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala:

Macak, na tebe posebno racunam na toj zurci, da se ponovo zavalimo u neki separe i komentarisemo izvesno dupence! ;) :hug:

to se i meni svidelo,a parkitj name ne gine svejedno ako ne bude moglo ovako
mada sam ja neki parkitj predlagao i za proshlu no ostao usamljen u svom mishljenju

a ovaj, chije dupence? :radoznao:

i da ,svidja mi se adenimova ideja :dancingfever:
Korisnikov avatar
By mmiki
Bilo je lepo u parku ali sve je hladnije vreme, teze ce biti zagevanje atmnosfere...
Korisnikov avatar
By blenta
ma zalijemo se i nema zime

zima zima pa neka je
ne boji se ko je zdrav :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Delete
Pedercino jedna!!! A sta je sa zenskim delom foruma? Devojke da organizuju posebnu zurku?! Pih...diskriminacija! Ne volim te vise :shamar:
Procitaj pazljivo postove, dodao sam posle kompromis za vas devojke.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja cu po stolu i za dzabe.... ne sumnjam ni u kolorada
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by hlaefdige
ja cu po stolu i za dzabe.... ne sumnjam ni u kolorada
eto, vec imamo dve devojke za dz.....
Korisnikov avatar
By Mars
Ako ne pozovete Marsa - ja ne dolazim!

:luda:
By жњ
mozda banem :D

al ne u park :P matora sam za te akcije :alexis:
Korisnikov avatar
By HARP
I kad se okupljaju forumaši i gde :hug:
Korisnikov avatar
By Delete
3 decka i 2 devojke? Moze?
Moze, ako ce bar 1 od njih biti plavusa :smokin:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by mladunac
Originally posted by Val
Uostalom, shaljite svim clanovima u2u sa shifrom, bez koje ne moze da se udje. :lood:

u u u
a jel moze da istetoviramo svi bar kodove sa shiframa :panker:

Originally posted by KissQueen
Secate se kako nam je super bilo kad smo se pre L&Q u Kan-Kanu okupili ranije u parkicu? Pa, mogli bi tako nesto da dogovorimo sa Borisom - npr. - forumasi se okupljeju 2h pre zvanicnog pocetka rada Lotusa. Tako i mi imamo mesto i Boris je na dobitku. :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala:

Macak, na tebe posebno racunam na toj zurci, da se ponovo zavalimo u neki separe i komentarisemo izvesno dupence! ;) :hug:

to se i meni svidelo,a parkitj name ne gine svejedno ako ne bude moglo ovako
mada sam ja neki parkitj predlagao i za proshlu no ostao usamljen u svom mishljenju

a ovaj, chije dupence? :radoznao:

i da ,svidja mi se adenimova ideja :dancingfever:

Cije dupence? Hm... :bubbles:
Korisnikov avatar
By blenta
recite kuje jedne

radoznalost me ubija :gotika:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm obicno se prica o mom dupetu, tako da odhebi macane ;)
Korisnikov avatar
By blenta
vas dvojica niste bili u blizini pa da se mozhe na vas odnositi
dakle
cheka se tanjug :kokice:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ni na jedno ni na drugo napaljenuse. :P To je mala tajna KissQueen i moja i ja necu da je otkrivam.
Da izneverim Zlatokosu??? NIKAD!!!!! :nono:
Korisnikov avatar
By V25
Dolazimo Dželajza_Rouz(Smokwica,Ćuftica,EX krofnica) u petak, 8.12.2006. Eto, nadam se da će biti ovi naši forumaši tamo...:hyper:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Oduvek su zurke bile pune forumasa ...ali ako se nesto tako organizuje dolazim svakako :bouncy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!