Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by 2Q2Bstr8
:smeh: ti stvarno nisi normalan.
Pa ko kaže da sam ja normalan :D

Ja sam nenormalan i nisam ok dečko :smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn
malo brze hodam & tezhe dishem, da kada idem iza nekog, ljudi se okrecu, promene trasu, zastanu, ili onako bojazhljivo malo nakrenu glavu na levo ne bi li krajichkom oka videli da li im se priblizhava Dzek Trbosek :lol: :lol:
Fredi the :eevil:
By ~ Le Saint X ~
ne....
ja sam vrlo neprimetan...
valjda zato sto imam neprivlacnu spoljasnost, pa me ljudi nikada ne primecuju...

:obesen:
By High Maintenance
Ne obracam paznju,jer me i ne interesuje...Desava se ponekad u prevozu,gradu da "uhvatim" neki pogled,medjutim ne verujem da gde god da se pojavim neko konstantno bleji...U tom slucaju bih se zabrinuo :D
By SUNNY B
obicno blenu jer ne mogu na prvi pogled da zakljuce jesam li musko ili zensko... :roll: a onda ako zakljuce da sam zensko onda se zgrazavaju i zale moje roditelje.... jbg...
Korisnikov avatar
By Zoe
Gledaju, gledaju..........sad vec i ne primecujem jer gledam ispred sebe i hodam brzo, ali ne volim to u sustini. I kad oblacim minice ili bilo sta `provokativno`, ne volim kad primetim da blenu.......uopste mii to ne imponuje i ne prija.
Volim kad me primeti osoba koja se MENI dopada, ali kad ovi ostali blenu, to ne volim :neto:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Zoe
Volim kad me primeti osoba koja se MENI dopada, ali kad ovi ostali blenu, to ne volim :neto:
e bas tako:kafa:
ostali:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By m..
Na ulici ne znam, jer se trudim da ne gledam, u autobusu takodje, sednem i gledam kroz prozor dok ne izadjem (mislim, to su ionako traumaticne situaije), downside je sto me ljudi napadaju da necu da im se javim na ulici. A kad izadjem tu i tamo, zavisi gde izadjem, kapiram iznad proseka, al ne toliko da zasmeta. Gledaju oni koji trebaju. Problem je tek kad dizelatori krenu da prilaze.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Primecjum da me ljudi gledaju na ulici-uglavnom kada se sredim,kada sam raspolozen i kada zracim nekom energijom,tada mi to da budem iskren i prija.
Prija mi i kad me gleda neki sladak decko,ne prija mi kada vidim da me gleda neki matorac koji bi mogao deda da mi bude!!!:cool:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Blenu. Onda se natripujem da mi je kosa cupava, da sam pogresno zakopcala dugmad na jakni ili kosulji ili da su ista ostala nezakopcana, da mi je slic otvoren, da imam nesto na sebi sto privlaci paznju (tipa zvake, fleke od hrane isl)
Prestala sam da obracam paznju.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Konstantno u mene bleje i sviđam im se. A solo sam većinu vremena. Nikad od tog beljenja doduše nije bilo zbog gay spike.
:indijanac:
Korisnikov avatar
By Deksi
jao,pre nekoliko dana dok sam bio u busu jedna devojka je blenula 15 minuta konstantno u mene...tejk kasnije je prisla i pitala da li sme da mi pipne kosu....:andjelak:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Hmmm...... zapravo..... ne znam. Ne znam koliko bulje u mene. Obično sam nezainteresovan za prolaznike i ne obraćam pažnju.

:andjelak:
Korisnikov avatar
By tramp
u mene se ponekad zablenu turisti :oklagija:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by tramp
u mene se ponekad zablenu turisti :oklagija:
jao cuti, neki kinezi pre mesec dana su slikali mene i moju drugaricu...prvo su nas posmatrali pola sata u gradu..mislili smo da nas prate..tek posle smo izvalili da je u pitanji neka turisticka tura....
Korisnikov avatar
By decko
Ne obracam puno paznju na to ako nije bas bas napadno!! Onda se udaljim od tih creepy osoba ili se zezam pa pocnem i ja njih da gledam pa da vide kako je! :lukavi: :boxer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!