Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne sećem se kad sam poslednji put zasuzio uz neki film. svi su jako dosadni i neoriginalni.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by xfreelancer
ceo film 'sati' mi je tuzan, ali me potpuno baci u ocaj kada lik dzulijen mur krene da se ubije a u retrovizoru se vidi kako njen sin trci za autom i place, kao da sluti da zeli da ga napusti zauvek. to mi je jedna od najpotresnijh scena u celom filmu.
Da, i meni je ta scena bila jedna od najpotresnijih.
Originally posted by xfreelancer
'tajne i lazi'. tokom celog filma mi stoji nesto u grlu i peckaju me oci, a nekoliko puta se i onako, posteno, rasplacem.
Jedan od mojih omiljenih filmova! Sad ja da ti se zahvalim što misliš umesto mene. :hail:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ja obozavam Tajne i Lazi. Kada je video resio da umre, kaseta je ostala u njemu, iskidana i umrsena.

Genijalan film, scenario, gluma koja ostavlja bez daha - cenim sve njih tamo 100 puta vise nego sve one pobrojane u temi o najlepsim glumicama!!!
Korisnikov avatar
By mili86
nekoliko filmova....

Ples u tami od Larsa Von Trira

kad na kraju Bjork peva pesmu sinu nakon cega bude nepravedno vesana....

ima jos par filmova... ali ovde je .......
Korisnikov avatar
By Dina
Jedan post od Sunca me je podsetio - "Klavir". Taj film sam gledala u bioskopu i na TV i nikako nisam mogla da pratim od placa. Na kraju sam gledala kod druga pa je on kad pocnem da placem toliko da ne mogu da pratim iskljucivao film pa posle ponovo ukljuci. Mogu da zamislim kako je njemu bilo gledati ali bar sam ja odgledala ceo film. Najstrasnija je ona scena kad onaj sebicni stvor u ljudskom obliku gluvonemoj zeni odsece prst.

U realnom zivotu mene najvise pogadjaju deca, ona nisu birala nista... Jos vise me pogadjaju ljudi koji neke scene "razumeju". Npr. najcesce se to dogadja sa Romima. Pre neki dan vidim dva deteta nemaju vise od sest godina a vuku neka kolica i skupljaju papire po ulici. Ja kazem osobi do mene kako je to tuzno - tako mala deca bi trebalo da se igraju i uzivaju u svom detinjstvu a ne da rade. I dobijem odgovor, uobicajen na zalost, da su to Cigancici oni tako zive, nisu oni kao nasa deca...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam bio sa mlađom sestrom u Domu Sindikata na projekciji ''Klavira''. Toliko je žena jecalo da je meni bilo neprijatno... Meni se nešto nije plakalo ... a bilo mi je totalno popaljivo kada se Sem Nil skinuo go i svojim gaćama birsao klavir, jer nije imao čistu krpu.. Hot hot hot!
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe. Bas tako i kod mene - nesto mi se nije plakalo. Chudesan film. A scene brisanja klavira gacama se uopste ne secam?!?

"What a death... What a chance... What a surprise. My will has chosen life?!"
By Çâðê_DUP
"PTICE UMIRU PEVAJUCI"

:kokice:
Korisnikov avatar
By Mars
Ah! Drogeda! Ralpf de Bricasar! Maggie! Njihov sin...

:friends:
By Simor
Ja se uvek rasplačem kada gledam film, iz 1943. godine, "Chetniks - The Fighting Guerrillas", jer se rastužim kada uđem u filmsku iluziju da su kvislinzi bili junaci u Drugom svetskom ratu, ali se onda uvek setim istorijskih fakata i činjenice da su saradnici okupatora poraženi, pa mi padne kamen sa srca.

:harmonika:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
hm, konkretno ne mogu da se setim filmova na koje sam plakao, a bilo ih je nekoliko....

ali primetio sam kod sebe samog, da mi je mnogo lakse da se uzivim u film i dozivim ga potpunije pa i zaplacem
AKO GA GLEDAM SAM!!!

ne mogu da izbegnem da maligno komentarisem propuste, gluposti i ostale kojestarije ako gledam u drustvu (pa makar i sa samo jos jednom osobom) a o plakanju da ne govorim, koliko mrzim da me vide dok placem....
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by ogi_ns
primetio sam kod sebe samog, da mi je mnogo lakse da se uzivim u film i dozivim ga potpunije pa i zaplacem
AKO GA GLEDAM SAM!!!
I ja isto!

1` - Man on fire - Poslednjih par scena, kad devojcica bude spasena i pozdravlja se sa Krizijem...
2` - Message in a bottle - Kevin Kostner pogine spasavajuci ljude iz oluje, zatim to saopstavaju njegovoj... "prijateljici"...
3` - Closer - Ceo film mi je tuzan i neverovatno stvaran...
By Paris
Kad gledam sama neki film bukvalno me moze rasplakati svaka scena nabijena emocijama. U drustvu se trudim da budem tough, te me niko nije video da sam zaplakala.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Kiwi

Harvey Keitel je brisao klavir. Manje hot? :giggle:

Elem, opet sam gledala Don't Look Now, i doslo mi je da zaplacem... Samo nisam sigurna da li zbog price, ili zato sto mi je krivo sto ga nisam ja snimila. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ogi_ns
ali primetio sam kod sebe samog, da mi je mnogo lakse da se uzivim u film i dozivim ga potpunije pa i zaplacem
AKO GA GLEDAM SAM!!!

ne mogu da izbegnem da maligno komentarisem propuste, gluposti i ostale kojestarije ako gledam u drustvu (pa makar i sa samo jos jednom osobom) a o plakanju da ne govorim, koliko mrzim da me vide dok placem....
I ja retko pred drugim plačem dok gledam filmove, predstave, iako me potrese i preplavi.
Originally posted by Dina
Jedan post od Sunca me je podsetio - "Klavir". Taj film sam gledala u bioskopu i na TV i nikako nisam mogla da pratim od placa. Na kraju sam gledala kod druga pa je on kad pocnem da placem toliko da ne mogu da pratim iskljucivao film pa posle ponovo ukljuci. Mogu da zamislim kako je njemu bilo gledati ali bar sam ja odgledala ceo film. Najstrasnija je ona scena kad onaj sebicni stvor u ljudskom obliku gluvonemoj zeni odsece prst.
Slika Slika Slika
Originally posted by Kiwi
Ja sam bio sa mlađom sestrom u Domu Sindikata na projekciji ''Klavira''. Toliko je žena jecalo da je meni bilo neprijatno... Meni se nešto nije plakalo ... a bilo mi je totalno popaljivo kada se Sem Nil skinuo go i svojim gaćama birsao klavir, jer nije imao čistu krpu.. Hot hot hot!
Za Kiwija:

Slika Slika
Korisnikov avatar
By shumadinac
retko kad plačem zbog nekog filma, ali ima filmova kod kojih bi zaplakao kao kiša...ali izlio sam par suza uz poneki film, uglavnom kad sam bio mali, kao na primer uz neki turski film Plačem srno moja (ne sećam se o čemu se radi), pa onda naravno nezaboravni Titanik (i to na dve scene:prva, kad se Rose ukrca na spasilački čamac, pa se njih dvoje gledaju, oči u oči, muzika u punom napadu + onaj vatromet :smeh: , pa onda ona neočekivano skoči nazad na brod; i druga, naravno, na kraju, kad je Rose morala Jacka da pusti da ode u dubinu okeana :usamljen: ) i Selena (ceo film mi je potresan i dan danas)

danas me uglavnom potresni filmovi i neke tužne scene samo naježe i probude neka osećanja tuge ili radosti, ali ne plačem.

u zadnje vreme me je jako naježila scena poput one u Brokeback planini, kad na kraju Ennis zagrli Jackovu košulju...a drugih ne mogu trenutno da se setim...
Korisnikov avatar
By Dina
Sunce,
:placko: Hvala ti :kiss:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sad ne mogu da se setim kako se film zvao, ako neko prepozna, neka me obavesti, bila bih happy da se prisetim....
Na pocetku neka dva imbecila siluju malu crnu devojcicu, sto je samo po sebi scena za plakati... zatim njen otac ubija pocinioca/e i zele da ga osude na dozivotnu robiju... na kraju, advokat (koga mislim da glumi Metju Mekkonahi) drzi toliko dirljiv govor da ti dodje da vristis, a ne da places...
Secam se da sam relativno skoro plakala uz Devil's Arithmetics, film o stradanju Jevreja u konc. logorima u drugom svetskom. Izlizana tema, znam, ali eto...
By Paris
Originally posted by MinaHarker
Sad ne mogu da se setim kako se film zvao, ako neko prepozna, neka me obavesti, bila bih happy da se prisetim....
Na pocetku neka dva imbecila siluju malu crnu devojcicu, sto je samo po sebi scena za plakati... zatim njen otac ubija pocinioca/e i zele da ga osude na dozivotnu robiju... na kraju, advokat (koga mislim da glumi Metju Mekkonahi) drzi toliko dirljiv govor da ti dodje da vristis, a ne da places...
Time to kill :)
Korisnikov avatar
By istok
Rever - Mylene Farmer
i film " moj makro"
ne secam se koja scene.
By andrea
Placem na scenu iz Crying game kada on shvati da je ona musko i udari je a ona kaze: 'It's all right, Jimmy. I can take it.Just not on the face.Y'see, I'm not a young thing any longer....'.Tu mi je nesto mnogo tuzno,ne znam sta..

I kad gledam Profesionalca i kad Leon umire svaki put ko na dugme se rasplacem.

I Elephant man mi je...uh!
Korisnikov avatar
By bigirl
Možda nije za ovu temu, ali je isto plačipičkasto... Plačem na snimke starih fudbalskih tekmi (Zvezde, naravno)... :( Plačem nekad i kad gledam neku utakmicu, pa neko da gol... Plačem i kad se sviraju himne pre tekmi...
Korisnikov avatar
By Mars
Jesus...Imas li DVD kompleksnog naslova:

Црвена Звезда
наших шездесет година
ЗВЕЗДО, ДАЈ ГОЛ!
200 најлепших голова

??
Korisnikov avatar
By blenta
kad je vetj krenuo oftopic
placem na muziku iz crtatja
posebno male sirene-kad peva u onoj petjini

"when is my turn , when will i love
id love to explore that land of aboveeeeee
out of the sea, wish i could be, part of your world.."

onda se pokachim sa tjaletom ili bratom jer me zezaju da poshto je sirena nashla ljubav na zemlji
da je mozda moja u vodi
pa da se utopim shodno tome, makar u lavoru
ili da mi donesu lavor a ja tju sam da ga napunim ili shtagod se vetj dosete :fancyklap:
Korisnikov avatar
By colorado
L Word. Scena kad Alis sazna da je Dejna umrla.
Korisnikov avatar
By V25
Krenule su mi suze i uz "Volver" od Pedra Almodovara. Inače sam trenutno u takvom raspoloženju da me svašta može rasplakati...
Korisnikov avatar
By Draco
Poslednji film koji me je rasplakao je 'Noboby's baby' sa Skeet Ulrich/om pre nekih pola godine i to sam plakala, onako, kroz ceo film a ne samo na odredjenu scenu.

Pre njega je tu bio 'Love actually' pre godinu i po gde sam se razvalila od ridanja a pre njega pffffft, ko zna.. Tako da generalno ne placem bas cesto uz filmove.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Plakao sam kada sam gledao Ameliju Pulen, ona scena kada Odri zami$lja da Metju dolazi i kada se okrene i vidi svoju machku.
:sigh:
Zatim, jako mi je tuzan kraj filma Shinobi, kada je glavna junakinja sama na reci.
I plakao sam zbog filma Sve o mojoj majci.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
da dodam jos koji film na svojy crypussy listu.

driving miss daisy.

the end of the affair. nema posebnih scena. sve mi je u tom filmu i previse tuzno.

vec je neko naveo onu finalnu scenu iz 'the breakfast at tiffany's' sa pokislom narandzastom macom. tu se apsolutno uvek rasplacem. iako sam 100 puta gledala nikako ne mogu da izmenim taj uslovni reflex.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!